NoutĂŢi Large Professor

09.11.2017: În urmă cu 24 de ani, grupul A Tribe Called Quest lansa cel de-al treilea album din carieră!09.11.2017: În urmă cu 24 de ani, grupul A Tribe Called Quest lansa cel de-al treilea album din carieră!

A Tribe Called Quest

 În aceeași zi în care avea loc lansarea materialului de debut al celor de la Wu-Tang Clan, A Tribe Called Quest lansa un nou material discografic! Este vorba despre al treilea album din discografia grupului respectiv – „Midnight Marauders”.

19.04.2017: În urmă cu 23 de ani, NAS lansa albumul său de debut intitulat „Illmatic”!19.04.2017: În urmă cu 23 de ani, NAS lansa albumul său de debut intitulat „Illmatic”!

NAS

 Pe data de 19 aprilie a anului 1994, NAS își făcea debutul pe scena hip hop-ului cu ajutorul primului său material, și anume „Illmatic”.

13.04.2017: Albumul „Juvenile Hell”, realizat de către Mobb Deep, împlinește 24 de ani!13.04.2017: Albumul „Juvenile Hell”, realizat de către Mobb Deep, împlinește 24 de ani!

Mobb Deep
  În urmă cu 23 de ani, grupul Mobb Deep își lansa albumul de debut, care poartă denumirea de „Juvenile Hell”. Materialul a fost înregistrat în perioada în care cei doi artiști aveau 18-19 ani, iar succesul său comercial nua  fost unul atât de vizibil.

20.02.2017: Albumul „The Awakening” al lui Lord Finesse împlinește 21 de ani de la lansare!20.02.2017: Albumul „The Awakening” al lui Lord Finesse împlinește 21 de ani de la lansare!

Lord Finesse

 În urmă cu 21 de ani, pe data de 20 februarie, Lord Finesse lansa albumul cu numărul trei în discografia sa.

18.12.2016: Se împlinesc 15 ani de la lansarea albumului „Stillmatic”!18.12.2016: Se împlinesc 15 ani de la lansarea albumului „Stillmatic”!

NAS

 Pe data de 18 decembrie a anului 2001, NAS lansa un nou material. Numele acestuia este „Stillmatic” iar lansarea sa avea loc prin intermediul labelului Columbia Records.

Video: M-Dot – Give It To MeVideo: M-Dot – Give It To Me

M-Dot

 Pe data de 27 ianuarie a anului ce urmează, MC-ul american pe nume M-Dot va lansa materialul intitulat „egO anD The eneMy”.
 Până atunci, acesta a lansat o altă piesă extrasă din cadrul său, al cărei nume este „Give It To Me”.

22.09.2016: Albumul „Stunts, Blunts & Hip Hop” împlinește 24 de ani de la lansare!22.09.2016: Albumul „Stunts, Blunts & Hip Hop” împlinește 24 de ani de la lansare!

Sursă foto: www.discogs.com
„Stunts, Blunts & Hip Hop” este numele unui album mai puțin cunoscut în țara noastră, poate și datorită publicității scăzute de care a avut parte. Chiar și așa, revista Source l-a încadrat în Top 100 Best Rap Albums.

Video: Black Eyed Peas – YesterdayVideo: Black Eyed Peas – Yesterday

 Mulți dintre cititori vor ignora acest articol la citirea numelui său. Doar Black Eyed Peas este echivalentul cuvântului „comercial”, iar tot ce iese din sfera „underground” nu merită atenție.

Large Professor – OpulenceLarge Professor – Opulence

Acum câteva zile, Large Professor a lansat o nouă piesă intitulată „Opulence”, care este extrasă de pe viitorul său material – „Re:Living”.
„Opulence” este cel de-al treilea single de pe albumul menționat mai sus, iar de producția acestuia s-a ocupat însuși MC-ul.

Big Noyd, Large Professor & Kool G Rap – Naturally Born (Cookin’ Soul Remix)Big Noyd, Large Professor & Kool G Rap – Naturally Born (Cookin’ Soul Remix)

La începutul lunii Ianuarie, anul trecut, Kool G Rap a scos piesa „Naturally Born” împreună cu Big Noyd și Large Professor, piesă întregistrată la Golden Era.

Nas – Loco-Motive (feat. Large Professor)Nas – Loco-Motive (feat. Large Professor)

Mai sunt exact 2 saptamani pana la lansarea unuia dintre cele mai asteptate materiale ale anului, adica albumul „Life Is Good” al lui Nas. Incepand de astazi, artistul ne-a oferit la ascultare pe contul sau oficial de SoundCloud inca o piesa extrasa de pe album.

Video: Large Professor – Key to the CityVideo: Large Professor – Key to the City

Extrasa de pe materialul „Professor @ Large”, piesa „Key to the City” semnata de Large Professor beneficiaza acum si de un videoclip. In clip isi mai fac aparitia Action Bronson, Roc Marciano, Busta Rhymes si nu numai.

Large Professor – Kick Da HabitLarge Professor – Kick Da Habit

Dupa ce acum 1 luna v-am prezentat aici clipul piesei „M.A.R.S.”, astazi Large Professor ne prezinta un nou single extras de pe materialul „Professor @ Large” ce urmeaza sa fie lansat pe 26 iunie.

Video: Large Professor – M.A.R.S. (feat. Cormega, Action Bronson, Roc Marciano & Saigon)Video: Large Professor – M.A.R.S. (feat. Cormega, Action Bronson, Roc Marciano & Saigon)

Large Professor scoate astazi la lumina noul sau videoclip. Piesa aleasa de artist pentru a beneficia de clip poarta numele „M.A.R.S.” si este o colaborare cu patru nume mari de pe scena underground-ului: Cormega, Action Bronson, Roc Marciano si Saigon.

Video: Gensu Dean feat. Large Professor – ForeverVideo: Gensu Dean feat. Large Professor – Forever

„Forever” este piesa lui Gensu Dean in colaboarare cu Large Professor, care beneficieaza si de videoclip. Ea face parte de pe albumul de debut Gensu Dean, semnat „Lo-Fi Fingahz„, disponibil aici. Mai jos aveti clipul.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..