NoutĂŢi Lex Luger

Curren$y – Choosin feat. Wiz Khalifa & Rick RossCurren$y – Choosin feat. Wiz Khalifa & Rick Ross

Curren$y va lansa pe data de 3 februarie un nou mixtape ce va purta numele „New Jet City”. Până atunci însă, artistul ne-a făcut cadou single-ul „Choosin”, ce va fi inclus pe acest material. Melodia este un feat.

Video: CyHi The Prynce – Far RemovedVideo: CyHi The Prynce – Far Removed

CyHi The Prynce a revenit în atenția noastră cu un nou videoclip ce promovează piesa „Far Removed”. Melodia este produsă de Lex Luger și urmează să fie inclusă pe mixtape-ul „Ivy League: Kick Back”, găzduit de DJ Holiday, ce va fi lansat pe 29 ianuarie.

Jim Jones – Cops & Rappers (feat. Game)Jim Jones – Cops & Rappers (feat. Game)

Jim Jones ne prezintă astăzi rezultatul colaborării dintre el și Game. Piesa rezultată din această combinație poartă numele „Cops & Rappers” și se bucură de producție din partea lui Lex Luger. Melodia poate fi ascultată sau descărcată puțin mai jos.

Nakim – Aint No Way (feat. Gunplay)Nakim – Aint No Way (feat. Gunplay)

Nakim revine astazi cu o noua piesa, de data aceasta alaturi de Gunplay. Melodia poarta numele „Aint No Way” si este produsa de Lex Luger. Va reamintim ca Nakim a lansat in urma cu o saptamana mixtape-ul „YNWA+$”, despre care am scris aici.

Video: Gucci Mane – Kansas (feat. Jim Jones)Video: Gucci Mane – Kansas (feat. Jim Jones)

Gucci Mane revine astazi in atentia noastra cu un nou videoclip. Piesa aleasa pentru acesta se numeste „Kansas” si este un feat. cu Jim Jones, fiind extrasa de pe mixtape-ul „I’m Up” pe care vi l-am prezentat aici.

Video: Juicy J – I’m Ballin’Video: Juicy J – I’m Ballin’

Juicy J continua sa ne ofere videoclipuri pe banda rulanta, iar astazi are inca unul pentru noi. Piesa aleasa de el in acest caz este „I’m Ballin’” si este extrasa tot de pe mixtape-ul „Blue Dream & Lean”.

Video: Chief Keef – Russian Roulette (feat. Fat Trel)Video: Chief Keef – Russian Roulette (feat. Fat Trel)

Chief Keef ne-a facut o noua supriza si a revenit cu inca un videoclip. Piesa aleasa de el se numeste „Russian Roulette” si este o colaborare cu Fat Trel. Videoclipul a fost regizat de Blaqstar Productions, productia piesei fiind asigura de Lex Luger.

Stalley – Everything New (Remix)Stalley – Everything New (Remix)

Dupa ce acum 2 luni va prezentam aici videoclipul piesei „Everything New” ce ii apartine lui Stalley, astazi va oferim la ascultare remixul melodiei. Remixul a fost produs de Lex Luger si a fost urcat pe contul oficial de SoundCloud al lui Stalley.

Video: JD Era – Smoking GoodVideo: JD Era – Smoking Good

Un nou videoclip ne-a atras in aceasta seara atentia. De aceasta data, JD Era este cel vizat. El tocmai a lansat clipul piesei „Smoking Good”. Melodia este extrasa de pe mixtape-ul „No Handouts” si este produsa de Lex Luger. Mai jos puteti vedea exact despre ce este vorba.

Video: Juicy J feat. 2 Chainz – Oh Well (Alternate Version)Video: Juicy J feat. 2 Chainz – Oh Well (Alternate Version)

Juicy J si 2 Chainz au lansat astazi o noua versiune alternativa a videoclipului „Oh Well”. Va reamintim ca melodia este produsa de Lex Luger si a fost extrasa de pe mixtape-ul „Blue Dream & Lean” pe care il puteti gasi aici.

Video: Juicy J – You Want Deez RackzVideo: Juicy J – You Want Deez Rackz

Dupa ce zilele trecute va invitam sa vedeti aici videoclipul piesei „Been Getting’ Money”, astazi Juicy J ne ofera inca un videoclip la o piesa de pe mixtape-ul sau „Blue Dream & Lean”.

Tyga – Bad Bitches (Remix) (Feat. Gudda Gudda & 2 Chainz)Tyga – Bad Bitches (Remix) (Feat. Gudda Gudda & 2 Chainz)

Tyga a decis sa faca un remix dupa „Bad Bitches” si drept urmare si-a ales si colaboratori pentru a realiza acest lucru: Gudda Gudda si 2 Chainz. Beat-ul este lucrat de Lex Luger.

Young Jeezy – Trump (Feat. Birdman)Young Jeezy – Trump (Feat. Birdman)

Young Jeezy si Birdman s-au reunit pe beat-ul celebrului producator Lex Luger, iar rezultatul il puteti asculta mai jos. La cum arata artwork-ul, putem sa ne gandim ca „Trump” ar putea fi un single extras de pe viitorul album al lui Jizzle, „Thug Motivation 103„.

Killa Kyleon – Bodies Hit The Floor (Feat. Bun B)Killa Kyleon – Bodies Hit The Floor (Feat. Bun B)

Killa si Bun B au dat publicitatii o noua piesa. „Bodies Hit The Floor” se va regasi pe mixtape-ul „Candy Paint N Texas Plates 2„, disponibil pentru ascultatori incepand cu 1 septembrie. De productie s-a ocupat Lex Luger.

Waka Flocka Flame – Round Of ApplauseWaka Flocka Flame – Round Of Applause

A trecut abia o zi de cand „Ferrari Boyz” a vazut lumina zilei si, cu toate acestea, Waka Flocka Flame deja se gandeste la viitorul sau proiect solo. Mai jos puteti asculta primul sau single extras de pe viitorul album „Triple F Life„. Piesa este produsa de Lex Luger.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..