NoutĂŢi libernote music

Omu Gnom & DJ Undoo – UnuOmu Gnom & DJ Undoo – Unu

Piesele de pe materialul realizat de Omu Gnom și DJ Undoo continuă să fie lansate pe canalul de YouTube al label-ului Ateliere de Creație.

Omu Gnom & DJ Undoo – Ganduri / Altfel (cu Psihotrop)Omu Gnom & DJ Undoo – Ganduri / Altfel (cu Psihotrop)

Omu Gnom & DJ Undoo

 Pentru că ieri am omis piesa lansată de Omu Gnom și DJ Undoo, astăzi vă prezentăm două piese de pe viitorul material ce urmează a fi lansat pe data de 22 martie 2017.

Omu Gnom & DJ Undoo – DestuiOmu Gnom & DJ Undoo – Destui

Omu Gnom & DJ Undoo

 Ziua aceasta este una în care Omu Gnom & DJ Undoo au lansat o altă piesă extrasă din cadrul viitorului lor material. Aceasta o urmează pe cea intitulată „Pe frecvență” și poartă numele de „Destui”.

Omu Gnom & DJ Undoo – Pe frecvențăOmu Gnom & DJ Undoo – Pe frecvență

Omu Gnom & DJ Undoo

 O altă piesă care își face loc în tracklist-ul albumului „Hrană”, pe care Omu Gnom & DJ Undoo îl vor lansa pe data de 22 martie, este cea intitulată „Pe frecvență”.

Omu Gnom & DJ Undoo – Arta cuvântuluiOmu Gnom & DJ Undoo – Arta cuvântului

Omu Gnom & DJ Undoo

 După cum ați putut afla ieri, până în ziua dedicată lansării albumului „Hrană”, Omu Gnom & DJ Undoo vor face publică zilnic câte o piesă din cadrul tracklist-ului acestuia.

Album: DJ Undoo – The Crown of Life (Copertă/Tracklist)Album: DJ Undoo – The Crown of Life (Copertă/Tracklist)

 Data de 22 noiembrie se aproprie, aceasta fiind ziua în care DJ Undoo, membru al label-ului Libernote Music va lansa cel de-al treilea material de studio intitulat „The Crown of Life”, după precedentele „Lichidare de stoc” din anul 2003 și „Ain’t Fast Food Music” din 2011.

Dribbler lansează albumul ”navespațiale” (Ascultă / Descarcă)Dribbler lansează albumul ”navespațiale” (Ascultă / Descarcă)

Ne face placere sa va anuntam ca Dribbler zis Nave Spațiale, tocmai și-a lansat albumul de debut. Materialul se numește „navespațiale” și conține nouă piese.

Soundboy vă urează an nou fericit!Soundboy vă urează an nou fericit!

După mesajul adresat voua, vizitatorilor BlackSheepSound de către Bibanu MixXL, trecem pe partea de producție unde îl avem ca invitat pe omul nostru SoundBoy.

Premieră: Ego feat. Praetor – Știu c-ai fost acoloPremieră: Ego feat. Praetor – Știu c-ai fost acolo

Ego lansează în premieră pe BlackSheepSound noul său single, intitulat “Știu c-ai fost acolo”. Piesa este în colaborare cu Praetor, iar DJ Undoo este responsabil pentru scratch-uri și master. Cum deja v-a obișnuit Ego, la producție se află tot Soundboy, tot el ocupându-se și de mix.

Lecart – Scris şi tăiat cu DJ UndooLecart – Scris şi tăiat cu DJ Undoo

Lecart revine în atenţia noastră cu o  nouă piesă numită „Scris şi tăiat„, care este în colaborare cu Dj Undoo. Piesa este realizată pe un instrumental semnat Phane, iar de mix/master este responsabil acelaşi DJ Undoo. Piesa este lansată sub egida Libernote Music.

Premieră: Speedy feat. Ego – Am uitatPremieră: Speedy feat. Ego – Am uitat

Astăzi avem o nouă premieră pe BlackSheepSound, fiind vorba despre o noua piesă Speedy, care se numeşte „Am uitat” şi este în colaborare cu Ego.

Live: I-Gura (Vinyl Sapiens) – Out of SightLive: I-Gura (Vinyl Sapiens) – Out of Sight

Trupa Vinyl Sapiens, membră a label-ului Libernote Music, vă prezintă astăzi o scurtă sesiune de live scratch prin intermediul unuia dintre membri săi, și anume I-gura.

Praetor – Singur la joacă 3Praetor – Singur la joacă 3

Povestea „Singur la joacă” continuă cu cel de al treilea episod, iar cu o producţie asigurată de Vlad TZP, în colaborare cu AntoBeats şi DJ Undoo, Praetor îşi încântă fanii cu o nouă piesă pe acest început de an.

Video: Lecart – Notă liberă feat. DJ UndooVideo: Lecart – Notă liberă feat. DJ Undoo

Mai țineți minte piesa lui Lecart ce a apărut chiar înainte de evenimentul organizat de Libernote Music? Dacă da, am o veste bună. Melodia „Notă liberă„ beneficiază de astăzi și de un videoclip.

Libernote prezintă concurs pentru MC: Phane – Music from cloudsLibernote prezintă concurs pentru MC: Phane – Music from clouds

După cum v-am anunțat acum câteva zile, Phane pregătește albumul Cloud8 și își dorește să interacționeze cu MCii care doresc să apară pe acest album prin organizarea unui concurs.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..