NoutĂŢi Lil Fame

Snowgoons – Team Death Match / Way AheadSnowgoons – Team Death Match / Way Ahead

  Snowgoons
  „Team Death Match” și „Way Ahead” sunt două piese extrase din cadrul noului material lansat de către Snowgoons. Albumul poartă denumirea de „Goon Bap”, iar piesele respective marchează numerele cinci și opt în cadrul tracklist-ului.

Album: Snowgoons – „Goon Bap” (Cumpără / Ascultă)Album: Snowgoons – „Goon Bap” (Cumpără / Ascultă)

Snowgoons
  Astăzi, grupul de producători cunoscut sub numele de Snowgoons a lansat un nou material discografic. Acesta poartă denumirea de „Goon Bap” și beneficiază de douăzeci și unu de trackuri. După cum vă puteți da seama, întregul album este produs de grupul respectiv.

Apollo Brown – Detonate (feat. M.O.P)Apollo Brown – Detonate (feat. M.O.P)

Anul 2015 este unul productiv pentru producătorul american Apollo Brown. În luna martie acesta a lansat EP-ul „Words Paint Pictures” alături de Big Pooh, iar în luna septembrie va lansa un nou album intitulat „Grandeur” care va conține colaborări cu artiști precum Oddisee, M.O.P

Lil Fame & Termanology – Hustler’s Ringtone feat. Bun BLil Fame & Termanology – Hustler’s Ringtone feat. Bun B

Lil Fame și Termanology ne-au oferit spre ascultare o nouă piesă în ziua lansării materialului „Fizzyology”. Single-ul despre care vă spuneam poartă numele „Hustler’s Ringtone” și este interpretat alături de Bun B.

Video: Lil Fame – After Midnight (feat. Termanology)Video: Lil Fame – After Midnight (feat. Termanology)

Până la lansarea albumului „Fizzyology”, ce va avea loc pe 6 noiembrie, avem ocazia să urmărim un nou videoclip ce îi are în prim plan pe Lil Fame și Termanology. Melodia promovată în acest clip se numește „After Midnight” și este produsă de Fizzy Womack.

Lil Fame – Play Dirty (feat. Termanology, Styles P & Busta Rhymes)Lil Fame – Play Dirty (feat. Termanology, Styles P & Busta Rhymes)

Lil Fame și Termanology i-au luat alături de ei pe Styles P și Busta Rhymes și au lansat single-ul ce poartă numele „Play Dirty”. Melodia a fost produsă de DJ Premier și urmează să fie inclusă pe albumul „Fizzyology” ce va fi lansat pe 6 noiembrie.

Maffew Ragazino – Brownsville Bullies (feat. Lil Fame & Teflon)Maffew Ragazino – Brownsville Bullies (feat. Lil Fame & Teflon)

Maffew Ragazino ne ofera astazi o melodie ce va putea fi ascultata pe mixtape-ul „Never Ran Never Will”. Pentru piesa „Brownsville Bullies”, artistul a primit sprijin din partea lui Lil Fame si a lui Teflon.

Video: 1982 – Live It Up (feat. Lil Fame & Anjuli Stars)Video: 1982 – Live It Up (feat. Lil Fame & Anjuli Stars)

La doar 4 zile de la lansarea piesei „Cafe Patron” pe care v-am prezentat-o aici, 1982 revin astazi cu un nou videoclip. Single-ul ce beneficiaza de acesta se numeste „Live It Up”, este un feat.

Saigon – Another Man Down (Feat. Lil Fame)Saigon – Another Man Down (Feat. Lil Fame)

   Inca o piesa de pe mixtape-ul ”Warning Shots 3 ” a fost lansata, este vorba despre ”Another Man Down” semnata Saigon in colaborare cu Lil Fame.

Reks ft. Styles P – Why CryReks ft. Styles P – Why Cry

Reks se pregateste pentru lansarea noului sau material, deoarece pe data de 8 martie, acesta isi va face aparitia cu Brick Records si Showoff. L.P.-ul se numeste „R.E.K.S.(

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..