NoutĂŢi Lil Kim

07.12.2017: În urmă cu 18 ani, era lansat primul album post-mortem al lui The Notorious B.I.G.!07.12.2017: În urmă cu 18 ani, era lansat primul album post-mortem al lui The Notorious B.I.G.!

The Notorious B.I.G.

 Prin intermediul acestui articol ne vom aminti de primul album lansat după moartea MC-ului pe nume The Notorious B.I.G., cunoscut și ca Biggie Smalls.

04.11.2017: În urmă cu 20 de ani, Jay-Z lansa al doilea material discografic al său!04.11.2017: În urmă cu 20 de ani, Jay-Z lansa al doilea material discografic al său!

Jay-Z

 În urmă cu 20 de ani, prin intermediul Roc-A-Fella Records și Def Jam Recordings avea loc lansarea unui nou material din partea lui Jay-Z. Este vorba despre albumul intitulat „In My Lifetime, Vol 1”, care este al doilea material discografic lansat de către acesta.

Acum 16 ani cei de la Mobb Deep lansau „Murda Muzik”!Acum 16 ani cei de la Mobb Deep lansau „Murda Muzik”!

Astăzi se împlinesc 16 de la lansarea celui de-al patrulea maerial semnat Mobb Deep, și anume „Murda Muzik”. Țin să menționez că simultan cu acesta, a fost lansată și o variantă cenzurată intitulată „Mobb Muzik”.

Lil Kim feat. Young Jeezy – Keys To The CityLil Kim feat. Young Jeezy – Keys To The City

Lil Kim ne prezinta azi o noua colaborare, de aceasta data cu Young Jeezy. Piesa realizata de cei doi poarta numele de „Keys To The City” si cel mai probabil va fi inclusa pe viitorul album al artistei. Piesa si link de download pot fi gasite mai jos.

Lil Kim – I’m Not The OneLil Kim – I’m Not The One

Va invit sa ascultati noua piesa a lui Lil Kim si anume I’m Not The One. Acum nu ramane decat sa ascultati piesa asadar auditie placuta.

Monica – Anything (To Find You) (Feat. Lil Kim & Rick Ross)Monica – Anything (To Find You) (Feat. Lil Kim & Rick Ross)

Poate ca aceasta stire va surprinde o parte din voi. Monica a ales sa colaboreze cu Lil Kim si Rick Ross pentru a realiza primul sau single extras de pe viitorul sau album „New Life” (pe care il puteti achizitiona din 4 octombrie). Piesa este produsa de Missy Elliott.

Mobb Deep au adus-o pe Lil Kim In NYCMobb Deep au adus-o pe Lil Kim In NYC

Havoc si Prodigy au facut un prim show dupa trei ani in New York. In deschiderea evenimentului au cantat: Raekwon, Ghostface si Money Making Jam Boys.

Video: Lil Kim – Black Friday (Nicki Minaj Diss)Video: Lil Kim – Black Friday (Nicki Minaj Diss)

Mie-mi plac foarte mult „luptele” acestea intre dive, mai ales cand Nicki Minaj este la mijloc, dar trebuie sa recunostem ca Lil Kim a lovit-o exact sub centura cu acest diss contra Nicki Minaj.

Lil Kim – Warning „Pissin On Em”Lil Kim – Warning „Pissin On Em”

Se pare ca rivalitatea intre Nicki Minaj si Lil Kim nu are de gand sa dispara. Se pare ca vaduva lui Biggie este foarte invidioasa pe evolutia muzicala a nonconformistei Niki. Aceasta continua sa scoata ghearele, insa, se pare ca, nimeni nu prea o baga in seama.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..