NoutĂŢi Lil Twist

Lil Twist – Flowerz (feat. Lil Wayne & Chris Brown)Lil Twist – Flowerz (feat. Lil Wayne & Chris Brown)

Lil Twist i-a luat alături de el pe Lil Wayne și pe Chris Brown și a lansat un nou single ce poartă numele „Flowerz”. Melodia a fost produsă de Diplo și DJA și urmează să fie inclusă pe materialul „Don’t Get It Twisted” al lui Lil Twist.

Video: Lil Twist Feat. Busta Rhymes – Turnt UpVideo: Lil Twist Feat. Busta Rhymes – Turnt Up

YMCMB ne prezinta cel mai nou videoclip al lui Lil Twist, realizat in colaborare cu arhicunoscutul Busta Rhymes. Imaginile sunt regizate de Hype Williams.

Lil Twist feat. Busta Rhymes – Turnt UpLil Twist feat. Busta Rhymes – Turnt Up

Din categoria Hanna Montana, azi va prezint piesa mai tanarului – aproape adolescent – Lil Twist. Dupa colaborarea cu Justin Bieber, Busta Rhymes ne ofera piesa „Turnt Up” in colaborare cu Lil Twist.

Video: Lil Twist feat. Lil Wayne – Love AffairVideo: Lil Twist feat. Lil Wayne – Love Affair

Ieri pe RadioONMusic.ro si-a facut aparitia teaser-ul prezentat de colega mea Dezaxata, la piesa Love Affair, semnata de Lil Twist, in colaborare cu Lil Wayne. Astazi videoclipul si-a facut aparitia, iar de regia lui s-a ocupat Dayo.

Teaser: Lil Twist feat. Lil Wayne – Love AffairTeaser: Lil Twist feat. Lil Wayne – Love Affair

Mai tinerelul rapper, Lil Twist a filmat zilele trecute videoclip la piesa „Love Affair”. In piesa presteaza si Lil Wayne.

XXL Freshman 2011 Freestyle: Big K.R.I.T., Lil Twist si CyHi Da PrynceXXL Freshman 2011 Freestyle: Big K.R.I.T., Lil Twist si CyHi Da Prynce

Revista americana XXL, ofera periodic seturi de freestyle a artistilor de culoare. Se pare ca de data aceasta e randul lui Big K.R.I.T. sa ne arate ce poate. Acesta este destul de plictisitor incercat sa cante, live, cateva versuri gasite pe cel mai recent single al sau „Dreamin„.

Lil Twist – Love Affair (feat. Lil Wayne)Lil Twist – Love Affair (feat. Lil Wayne)

Lil Twist, un artist de care nu prea am auzit, dar care tocmai a lansat o noua piesa intitulata Love Affair, in colaborare cu Lil Wayne. Suna destul de bine, asadar trebuie sa stiti ca Twist pregateste si un album ce va fi lansat anul acesta.

XXL Freshmen Cover 2011XXL Freshmen Cover 2011

Echipa de la XXL Mag,  ne prezinta tanara generatie de hip hopperi ce vor sparge topurile anul acesta.  Elevii eminenti ai muzicii rap, sunt prezentati de la stanga la dreapta: Lil Twist, CyHi Da Prynce, Big K.R.I.T.,

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..