NoutĂŢi liry

Gani – MaRAPton sau iubirea pentru hip-hop în 5 abordări diferiteGani – MaRAPton sau iubirea pentru hip-hop în 5 abordări diferite

 Ce faci atunci când iubești atât de mult hip hop-ul încât devine parte integrantă din tine și l-ai putea elogia la nesfârșit? Gani, de exemplu, a trecut prin toate stările pe care le trăiește prin hip-hop, rezultatul fiind un maraton liric de 108 versuri transpuse în 4 minute și jum..

MUZE și Spectru recreează cea mai recentă piesă a trupeiMUZE și Spectru recreează cea mai recentă piesă a trupei

 După lansarea videoclipului omonim la finalul lunii februarie, fetele din trupa MUZE revin cu o nouă viziune asupra piesei. Cu un vibe misterios, instrumentalul poartă semnătura lui Spectru și include un sample din piesa „In Extremis feat. Praetor – Știu ce-ți place”.

Singura trupă rap din România formată din 5 fete a lansat videoclipul piesei „Muze”Singura trupă rap din România formată din 5 fete a lansat videoclipul piesei „Muze”

MUZE abordează inspirația în noul videoclip

 După debutul în formula de trupă, marcat de lansarea piesei „Cele 4”, MUZE lansează cea de-a doua piesă extrasă de pe materialul aflat în lucru.

Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017

 Pe data de 22 ianuarie, începând cu ora 20:00, sunteți așteptați la primul concert caritabil, intitulat „Alvin merge înainte„, eveniment ce va avea loc în Silver Church, din București.

MUZE – 5 MC dau cu pace pentru Cele 4 elemente! (Video)MUZE – 5 MC dau cu pace pentru Cele 4 elemente! (Video)

Muze
  La începutul anotimpului rece, trupa MUZE încălzește publicul cu vibe-uri de vară în videoclipul piesei Cele 4, primul single de pe materialul aflat în lucru.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Video: Liry, Mario V și Dragoș Anghel – MunteleVideo: Liry, Mario V și Dragoș Anghel – Muntele

 Liry, o artistă din Piatra-Neamț, ne promite că vom iubi muntele Ceahlău dacă avem curajul să-l cunoaștem personal.
 Videoclipul Muntele este o poveste de vacanță, o drumeție pe munte cu prietenii apropiați.

Nucri & DJ Sfera – AltcevaNucri & DJ Sfera – Altceva

 În cazul în care ați urmărit ediția de aseară a emisiunii MIC Check, ați putut asculta o nouă piesă ce poartă semnătura lui NCTK, a cărei lansare a avut loc în cadrul emisiunii respective.

UNDERval – C.T.C / Macanache / Smokey & Krem / MUZE / Romanian Bboys / Artizthick / Scoala de Graf / Sweet Damage CrewUNDERval – C.T.C / Macanache / Smokey & Krem / MUZE / Romanian Bboys / Artizthick / Scoala de Graf / Sweet Damage Crew

  Vara este anotimpul în care pe parcursul ultimilor ani, numeroase orașe din România au beneficiat de festivale urbane.
 Acest an nu lipsește de pe harta organizatorilor de astfel de evenimente, festivalul UNDERval fiind unul dintre acesta.

Interviu: Gani „Cred că ai mai multe șanse să pui omul pe gânduri exemplificând cum gândești și privești TU diverse aspecte.”Interviu: Gani „Cred că ai mai multe șanse să pui omul pe gânduri exemplificând cum gândești și privești TU diverse aspecte.”

  Deoarece rap-ul înseamnă „unitate”, e de la sine înțeles faptul că acesta înseamnă și „egalitate”, tocmai de aceea am hotărât ca astăzi să port o discuție cu o reprezentantă a sexului frumos, și anume cu Gani – cea care a avut curajul să rimeze într-o lume guvernată de..

Gani & Liry – Cu dragosteGani & Liry – Cu dragoste

„Cu dragoste” se intitulează piesa semnată de către două dintre vocile feminine ale hip-hop-ului românesc și anume Gani & Liry, care a fost lansată pe internet în ziua de ieri, fiind primul single extras de pe EP-ul „Gani & Liry – Alternative” (lansat în anul 2012).

JerryCO – Lumini, Cameră, Motor (feat. Liry) + InterviuJerryCO – Lumini, Cameră, Motor (feat. Liry) + Interviu

După ce acum o săptămână ne-a prezentat ”Stagiul Militar”, alături de Mario V, un artist cu ”Sânge Albastru” şi anume JerryCo a urcat pe Youtube o nouă piesă, extrasă de pe cel mai recent material al său, menţionat mai sus.

Recenzie: Smokey & Krem – Tripu’ unei nopti de primavara @ Elephant Pub – 17.06.2012 (Poze)Recenzie: Smokey & Krem – Tripu’ unei nopti de primavara @ Elephant Pub – 17.06.2012 (Poze)

Smokey si Krem ne-au invatat ca tripurile sunt diferite in functie de anotimp. Pe 17 iunie, ei au taiat panglica unei noi serii de concerte „tematice”. Sub tutela Junky Size Events s-a intamplat „Tripu’ unei nopti de primavara”. Totul s-a petrecut sub cupola Elephant Pub.

Album: R.A.S.A. – Por La Arta (Cover & Tracklist)Album: R.A.S.A. – Por La Arta (Cover & Tracklist)

Rap Attack Street Art sau, pe scurt, R.A.S.A. lovesc cu un nou album! Pe 27 aprilie, Sthelu si Yda au sustinut concertul de lansare al noului lor material, „Por La Arta”, la Timisoara.

Asculta: Gani & Liry – Alternative @ YoutubeAsculta: Gani & Liry – Alternative @ Youtube

Dupa ce zilele trecute va prezentam piesa „Intrinsec” semnata de Gani & Liry, astazi acestea au lansat si albumul ce poarta numele de „Alternative”. Albumul a fost postat pe Youtube, si el poate fi ascultat aici.
Tracklist:
01. Eul liric (intro) (beatbox: Krem)
02.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..