NoutĂŢi Live From The Kitchen

Video: Yo Gotti Feat. Rick Ross – HarderVideo: Yo Gotti Feat. Rick Ross – Harder

World Star a avut onoarea de a difuza in premiera acest videoclip. „Harder” este cel mai nou single al lui Yo Gotti, care a lansat recent si un album: „Live From The Kitchen„.

Yo Gotti Feat. Big K.R.I.T., Wiz Khalifa & Big Sean – Go GirlYo Gotti Feat. Big K.R.I.T., Wiz Khalifa & Big Sean – Go Girl

Pregatirile pentru lansarea albumului „Live From The Kitchen” semnat de Yo Gotti au intrat pe ultima suta de metri. Cu aceasta ocazie, artistul ne-a furnizat una dintre cele mai asteptate piese de pe acest material. Este vorba de „Go Girl„, piesa la care au lucrat si Big K.R

Video: Yo Gotti – SingleVideo: Yo Gotti – Single

Yo Gotti a realizat clipul piesei ”Single” de pe albumul ” Live From The Kitchen” ce va fi lansat pe data de 19 ianuarie 2012.

Yo Gotti feat. Starlito – InterviewYo Gotti feat. Starlito – Interview

Chiar daca este incerta data lansarii albumului „Live From The Kitchen”, Yo Gotti nu isi dezamagestii fanii si le da – putin cate putin – cate o portie din „tortul ce urmeaza sa isi faca intrarea in sala”.

Yo Gotti – Single (Feat. Stuey Rock)Yo Gotti – Single (Feat. Stuey Rock)

Gotti a lansat un nou single care se va regasi pe viitorul sau album. Piesa de mai jos este produsa de Lil Lody, iar albumul „Live From The Kitchen” se va gasi in magazinele de specialitate din 6 septembrie.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..