NoutĂŢi Lloyd Banks

G-Unit – Funkmaster Flex FreestyleG-Unit – Funkmaster Flex Freestyle

50 Cent, Lloyd Banks, Young Buck, Tony Yayo și Kidd Kidd sau mult mai bine cunoscuți sub numele de G-Unit, ne prezintă un nou freestyle direct de la Funkmaster Flex Show. Pe câteva dintre cele mai clasice instrumentale din hip hop, artiștii ne încântă cu 13 minute de freestyle.

Video: G-Unit – Come UpVideo: G-Unit – Come Up

50 Cent, Lloyd Banks, Young Buck, Kidd Kidd și Tony Yayo ne prezintă o nouă piesă marca G-Unit. Aceasta se numește „Come Up” și beneficiază de un videoclip regizat de Eif Rivera.

G-Unit – Loyal (Remix)G-Unit – Loyal (Remix)

Astăzi vă prezentăm un nou remix realizat de cei de la G-Unit. De această dată  50 Cent, Lloyd Banks, Tony Yayo, Young Buck și Kidd Kidd au ales piesa „Loyal”, piesă ce-i aparține lui Chris Brown și a fost produsă de Nic Nac.

G-Unit – Nah I’m Talking BoutG-Unit – Nah I’m Talking Bout

După ce s-au reunit pe scenă la Summer Jam, cei 4 membri ai trupei G-Unit, 50 Cent, Lloyd Banks, Young Buck și Tony Yayo, ne prezintă piesa „Nah I’m Talking Bout”, pentru care au colaborat cu Kidd Kidd .

Mixtape: Lloyd Banks – F.N.O. (Ascultă / Descarcă)Mixtape: Lloyd Banks – F.N.O. (Ascultă / Descarcă)

Cunoscutul membru al grupului G-Unit şi anume Christopher Charles Lloyd sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă Lloyd Banks a lansat un nou mixtape. Acesta se intitulează ”F.N.O.&

Lloyd Banks – CPRLloyd Banks – CPR

La o saptamana de la lansarea mixtape-ului „V6: The Gift”, Lloyd Banks ne-a oferit un nou single. Acesta se numeste „CPR” si a fost inclus pe mixtape-ul „Desert Storm Radio: The Takeover” ce ii apartine lui DJ Clue.

Mixtape: Lloyd Banks – V6: The GiftMixtape: Lloyd Banks – V6: The Gift

Asa cum ni s-a promis, Lloyd Banks a lansat astazi mixtape-ul „V6: The Gift”. Materialul are la baza 15 piese, printre care gasim colaborari cu Jadakiss, Schoolboy Q, Fabolous, Young Chris si Vado.

Lloyd Banks – Can She LiveLloyd Banks – Can She Live

Desi maine va fi disponibil intreg mixtape-ul „V6: The Gift”, Lloyd Banks ne ofera astazi inca o piesa din cele 15 incluse pe material. Acesta va include colaborari cu artisti precum Fabolous, Jadakiss, ScHoolboy Q, Young Chris si Vado.

Lloyd Banks – Bring It Back (feat. Fabolous)Lloyd Banks – Bring It Back (feat. Fabolous)

Pana cand va lansa mixtape-ul „V6: The Gift”, Lloyd Banks ne mai face cadou inca un single. Acesta poarta numele „Bring It Back” si este un feat. cu Fabolous. Piesa a fost urcata pe contul oficial de YouTube al lui Lloyd Banks si poate fi ascultata putin mai jos.

Reek Da Villian – Get Away Car Driving (feat. Busta Rhymes & Lloyd Banks)Reek Da Villian – Get Away Car Driving (feat. Busta Rhymes & Lloyd Banks)

In aceasta dimineata, avem parte de un nou single ce poarta semnatura lui Reek Da Villian. Piesa poarta numele „Get Away Car Driving” si este un feat. cu Busta Rhymes si Lloyd Banks. Va invitam sa o ascultati putin mai jos.

Lloyd Banks – We Run The Town (feat. Vado)Lloyd Banks – We Run The Town (feat. Vado)

Ce au in comun Lloyd Banks si Vado? Raspunsul il primim astazi: melodia „We Run The Town”. Beat-ul este asigurat de Automatik, iar melodia poate fi ascultata in cele ce urmeaza. Incepand cu 11 iulie, va fi disponibil si noul material al lui Lloyd Banks, „V6”.

Jadakiss – Respect It(feat. Fabolous & Lloyd Banks)Jadakiss – Respect It(feat. Fabolous & Lloyd Banks)

Jadakiss ne prezinta in aceasta seara o noua piesa extrasa de pe viitorul sau mixtape denumit „Consignment” despre care va spuneam aici. Piesa lansata astazi poarta numele de „Respect It” si este un feat. cu Fabolous si Lloyd Banks.

Lloyd Banks – Open ArmsLloyd Banks – Open Arms

Lloyd Banks se pregateste de viitorul sau mixtape ce se va numi „V6” si astazi ne prezinta piesa „Open Arms”. Artistul pregateste lansarea mixtape-ului pentru sfarsitul acestei luni, piesa „Open Arms” fiind a 2-a piesa extrasa de pe mixtape.

Gilbere Forte Feat. Lloyd Banks – Get It PoppinGilbere Forte Feat. Lloyd Banks – Get It Poppin

Gilbere Forte a lansat recent un mixtape intitulat „YOTD: Year of the Dragon„, care contine atat piese mai vechi cat si in prima auditie. La acestea se adauga si o serie de freestyle-uri. Mai jos puteti asculta o melodie in colaborare cu Lloyd Banks.

Video: Red Cafe – Keep BallinVideo: Red Cafe – Keep Ballin

Red Cafe a realizat un videoclip interesant pentru una din piesele care se regasesc pe mixtape-ul „Hells Kitchen„. Imaginile ii surpind si pe Fabolous, Trey Songz, Lloyd Banks, Floyd Mayweather, 50 Cent, dar si cateva femei pe care merita sa le admirati.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..