NoutĂŢi Logic

Album: Logic – „Everybody” (Tracklist / Dată lansare)Album: Logic – „Everybody” (Tracklist / Dată lansare)

Logic
  Rapperul american Sir Robert Bryson Hall II, sau mult mai simplu cunoscut sub numele de Logic, se pregătește de lansarea unui nou album. Acesta este cel de-al treila material discografic al său și urmează să poarte denumirea de „Everybody”.

Lyric Video: PRhyme – Mode feat. LogicLyric Video: PRhyme – Mode feat. Logic

 Pe parcursul anului 2015, Royce Da 5’9” și DJ Premier au lansat o variantă deluxe a albumului „PRhyme”, în tracklist-ul căruia se regăsește și piesa intitulată „Mode”.

VIDEO: Jim Jones Feat. Chink Santana & Logic – Perfect DayVIDEO: Jim Jones Feat. Chink Santana & Logic – Perfect Day

Nu ma asteptam ca Jim sa adopte un astfel de stil de a face un clip la piesa Perfect Day, extrasa de pe „Capo”, ce va fi lansat pe 5 Aprilie. Jones ne ofera un clip adaptat celor cu dizabilitati de auz. O piesa profunda, cu un clip impresionant.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..