NoutĂŢi Lup

Tesla Cilum și LuP – Punct și de la capătTesla Cilum și LuP – Punct și de la capăt

 După cum bine știți, „Zona Moartă” este numele albumului pe care Tesla Cilum urmează să îl lanseze în acest an.

Faust, Phunk B și Dspekt vor susține trei concerte în estul țării!Faust, Phunk B și Dspekt vor susține trei concerte în estul țării!

 Trei MC talentați, Faust, Phunk B și Dspekt vor concerte în trei orașe din țară și anume:

11 decembrie – Club Dublin – Bârlad, invitați Zona51 și Subasediu – ora 21:30
12 decembrie – Bibliotheque PUB – Iași, gazdă: Gras și invitați: Tesla Cilum, Lup, ..

SunetSacru – Universul (feat. LuP & Bocaseca)SunetSacru – Universul (feat. LuP & Bocaseca)

Voi știți cum arată universul celor de la SunetSacru? Cu siguranță aveți câte o imagine a lumii acestora pe care v-ați format-o audiind piesele lor, în care sunt descrise multe aspecte ale societății din care se trag.

RomaNecredinciosu’ va lansa două albume în această vară!RomaNecredinciosu’ va lansa două albume în această vară!

 Marele său scop nu-i deloc primul loc – asta ne spune RomaNecredinciosu’ în promo-ul lansat chiar acum câteva minute, care anunță apariția unor noi albume semnate de către el.

Video: Concert lansare Phunk B – Noptembrie 13Video: Concert lansare Phunk B – Noptembrie 13

Mai țineți minte cât de mult v-am vorbit despre lansarea materialului intitulat „Noptembrie13„, semnat de Phunk B, ce a avut loc la Constanța pe data de 24 octombrie a acestui an? Sunt sigur că da, însă este foarte posibil ca vorbele mele să nu vă fi transmis în totalitate atm..

Lansare: Phunk B – „Noptembrie13” @ Iași – 21.11.2014Lansare: Phunk B – „Noptembrie13” @ Iași – 21.11.2014

După „măcelul” de la Constanța, unul dintre membrii label-ului Paranoia13 și anume Phunk B, are de gând să lanseze materialul său de debut și la Iași.

Video: SunetSacru – CypherVideo: SunetSacru – Cypher

Băieții de la SunetSacru au urcat pe canalul lor oficial de Youtube o sesiune live, înregistrată la CypherStudio Bârlad! În sesiune apar Lup(Iași), Egris(SunetSacru), OmegaTehnic(Bârlad) și Gluby(SunetSacru), aceasta fiind începutul unui șir de sesiuni ce urmează să apară!
De imagine ..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..