NoutĂŢi M.O.P.

31.03.2017: Se împlinesc 19 ani de la lansarea albumului „Moment of Truth” din partea grupului Gang Starr!31.03.2017: Se împlinesc 19 ani de la lansarea albumului „Moment of Truth” din partea grupului Gang Starr!

Gang Starr

 Pe data de 31 martie a anului 1998, grupul Gang Starr lansa cel de-al cincilea material discografic. Acesta este intitulat „Moment of Truth” și a fost făcut public prin intermediul caselor de discuri Noo Trybe și Virgin Records.

Interviu: Snowgoons „Mi-aș dori ca noua generație să ofere mai mult respect rădăcinilor și creatorilor hip hop-ului”Interviu: Snowgoons „Mi-aș dori ca noua generație să ofere mai mult respect rădăcinilor și creatorilor hip hop-ului”

Snowgoons

 Primul interviu din această lună calendaristică, care este, totodată și primul din acest an, țintește spre hip hop-ul practicat în afara țării noastre, și anume în Germania.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

22.10.2016: Albumul „Firing Squad”, semnat de M.O.P., împlinește 20 de ani de la lansare!22.10.2016: Albumul „Firing Squad”, semnat de M.O.P., împlinește 20 de ani de la lansare!

  Grupul Mash Out Posse (M.O.P.), format din Lil’ Fame și Billy Danze, își lansa cel de-al doilea material discografic în urmă cu 20 de ani. Acesta poartă denumirea de „Firing Squad” și a fost lansat prin intermediul Relativity Records.

Apollo Brown – Triple Beams (feat. Westside Gunn & Planet Asia)Apollo Brown – Triple Beams (feat. Westside Gunn & Planet Asia)

Dacă vă întrebați cu ce artiști a ales Apollo Brown să colaboreze pentru viitorul său material, puteți afla că pe lângă M.O.P

Retrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSound

 A mai trecut o lună și așa cum v-am obișnuit, a venit timpul să vă aduc aminte ce anume s-a întâmplat în hip hop, în luna precedentă.

Apollo Brown – Detonate (feat. M.O.P)Apollo Brown – Detonate (feat. M.O.P)

Anul 2015 este unul productiv pentru producătorul american Apollo Brown. În luna martie acesta a lansat EP-ul „Words Paint Pictures” alături de Big Pooh, iar în luna septembrie va lansa un nou album intitulat „Grandeur” care va conține colaborări cu artiști precum Oddisee, M.O.P

Video: M.O.P feat. Maino – Welcome 2 BrooklynVideo: M.O.P feat. Maino – Welcome 2 Brooklyn

După lansarea ultimului lor videoclip pentru piesa „Broad Daylight” în colaborare cu Busta Rhymes, M.O.P revin cu videoclipul piesei „Welcome 2 Brooklyn„.

Video: M.O.P – Broad Daylight ft. Busta RhymesVideo: M.O.P – Broad Daylight ft. Busta Rhymes

În timp ce se pregătesc pentru a sarbătorii aniversarea lor cu un nou EP, M.O.P lansează piesa „Broad Daylight„, care este o colaborare cu Busta Rhymes. Noul lor EP, „Street Certified” apare pe 18 noiembrie și este produs de Dj Premier.

Video: M.O.P. – 187Video: M.O.P. – 187

Mash Out Posse sau mult mai simplu spus M.O.P. au lansat pe Youtube un nou videoclip. Acesta se intitulează ”187” iar de producția instrumentalul este responsabil Fizzy Womack.

Toate golurile de la campionatul mondial dublate de hip-hopToate golurile de la campionatul mondial dublate de hip-hop

Dacă tot am terminat isteria cu Campionatul Mondial, a venit momentul să absorbim puțin din ce-a fost bun la el. Și o doză binemeritată de hip-hop.

M.O.P. & Uncle Murda – Back BlockM.O.P. & Uncle Murda – Back Block

Producătorul Alrad Lewis sau mult mai bine cunoscut sub numele de Boola s-a hotărât să repornească seria pieselor ”Produced By Boola”.

Interviu cu M.O.P. @ Marpha Hip Hop (Ep.2/ Sez.5)Interviu cu M.O.P. @ Marpha Hip Hop (Ep.2/ Sez.5)

Lil’ Fame si Billy Danze (M.O.P.) au dat peste cap topul evenimentelor hip-hop din acest an, atunci cand au cantat, recent, in fata a peste 4.000 de oameni. Impreuna cu DJ-ul care a facut spectacol, rapperii au fost elementul central al evenimentului “Street Heroes”.

STREET HEROES – cel mai cool festival de sporturi extreme și cultură urbană.STREET HEROES – cel mai cool festival de sporturi extreme și cultură urbană.

Vino pe 8 februarie la Turbohalle pentru 24 de ore de distracție non-stop cu artiștii tăi preferați M.O.P., Massappeals, Jikay, CTC, Haarp Cord, Raku și Bass Turbat.

M.O.P. feat. Mobb Deep – Street CertifiedM.O.P. feat. Mobb Deep – Street Certified

În urmă cu patru zile, trupa americană de hip hop Mobb Deep, formată din Albert Johnson sau mult mai bine cunoscut sub numele de scenă Prodigy și Kejuan Muchita aka Havoc, a lansat pe AudioMack o nouă piesă intitulată ”Taking You Off There”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..