NoutĂŢi machine gun kelly

Machine Gun Kelly – State Of MindMachine Gun Kelly – State Of Mind

Machine Gun Kelly a lansat „State of Mind”, o piesă extrasă de pe materialul la care artistul lucrează în prezent şi care urmează să fie lansat în decursul acestui an.

Video: Machine Gun Kelly – Champions feat. DiddyVideo: Machine Gun Kelly – Champions feat. Diddy

MGK revine în această dimineață cu o nouă surpriză pentru noi. Rapper-ul de la Bad Boy Records a anunțat lansarea în curând a unui nou mixtape ce se va numi „Black Flag”.

Machine Gun Kelly – LoudERMachine Gun Kelly – LoudER

La scurt timp de la lansarea materialului „Lace Up” care s-a bucurat de un real succes, Machine Gun Kelly revine astăzi și ne oferă un nou freestyle. Acesta poartă numele „LoudER” și a fost realizat pe instrumentalul piesei „Loud”, semnată de Mac Miller.

Machine Gun Kelly – Smoke HardMachine Gun Kelly – Smoke Hard

Machine Gun Kelly continuă să fie foarte activ în această perioadă și ne prezintă astăzi un nou freestyle. Melodia poartă numele „Smoke Hard” și este realizată pe instrumentalul piesei lui Wiz Khalifa, denumită „Work Hard, Play Hard”.

Video: Machine Gun Kelly – See My TearsVideo: Machine Gun Kelly – See My Tears

Machine Gun Kelly ne-a oferit astăzi un nou videoclip, piesa aleasă în acest caz fiind denumită „See My Tears”. Melodia a fost produsă de J.U.S.T.I.C.E. League și a fost inclusă pe materialul „Half Naked & Almost Famous”.

Machine Gun Kelly – D3mons (feat. DMX)Machine Gun Kelly – D3mons (feat. DMX)

Machine Gun Kelly a lansat astăzi un nou single extras de pe cel mai recent material al său, denumit „Lace Up”. Single-ul se numește „D3mons”, este realizat în colaborare cu DMX și a fost produs de Dame Grease. Vă invităm să îl ascultați în cele ce urmează.

Mixtape: Machine Gun Kelly – Lace up (Cover / Tracklist)Mixtape: Machine Gun Kelly – Lace up (Cover / Tracklist)

Machine Gun Kelly se pregateste sa-si lanseze mixtape-ul de debut, aratandu-ne astazi cover-ul acestuia si tracklist-ul. Materialul se numeste „Lace up„, si va aparea pe data de 9 octombrie. Va contine un numar de 17 piese, printre care si colaborari cu M.

Video: Machine Gun Kelly – Her SongVideo: Machine Gun Kelly – Her Song

Machine Gun Kelly ne-a facut cadou astazi un nou videoclip. Piesa aleasa de el se numeste „Her Song” si este extrasa de pe mixtape-ul „EST 4 Life” pe care il puteti gasi aici. Videoclipul a fost regizat de Spordy 19xx si poate fi urmarit putin mai jos.

Machine Gun Kelly – Hold On (feat. Young Jeezy)Machine Gun Kelly – Hold On (feat. Young Jeezy)

In aceasta dimineata va prezentam o noua piesa ce poarta semnatura lui Machine Gun Kelly. Melodia se numeste „Hold On” si este realizata in colaborare cu Young Jeezy. Single-ul a fost produs de JPDIDTHIS1 si urmeaza sa fie inclus pe materialul „Lace Up”.

Video: DMX – I Don’t Dance (feat. Machine Gun Kelly)Video: DMX – I Don’t Dance (feat. Machine Gun Kelly)

La scurt timp de la lansarea EP-ului „The Weigh In” pe care vi l-am prezentat aici, DMX revine cu un nou videoclip pentru noi. Piesa aleasa pentru clip se numeste „I Don’t Dance” si este un feat. cu Machine Gun Kelly.

Video: Machine Gun Kelly – EST 4 Life (feat. Dubo)Video: Machine Gun Kelly – EST 4 Life (feat. Dubo)

La scurt timp de la lansarea videoclipului „Invincible” pe care vi l-am prezentat aici, Machine Gun Kelly are un nou clip pentru noi. Piesa aleasa de aceasta data se numeste „EST 4 Life” si este un feat.

Video: Machine Gun Kelly – Invincible (feat. Ester Dean)Video: Machine Gun Kelly – Invincible (feat. Ester Dean)

Machine Gun Kelly se pregateste de lansarea materialului sau de debut, „Lace Up”, iar astazi ne face o noua surpriza. Artistul a urcat pe contul sau oficial de YouTube videoclipul piesei „Invincible” feat. Ester Dean.

Video: Machine Gun Kelly – Chasing PavementsVideo: Machine Gun Kelly – Chasing Pavements

In aceasta seara, avem parte de un nou videoclip realizat de Machine Gun Kelly. Piesa aleasa poarta numele „Chasing Pavements” si este extrasa de pe mixtape-ul artistului denumit „Rage Pack”. Videoclipul a fost regizat de T.S. Pfeffer si poate fi gasit putin mai jos.

Video: Machine Gun Kelly – Wild Boy (ft. Steve-O, 2 Chainz, Meek Mill, Mystikal, French Montana & Yo Gotti) RMXVideo: Machine Gun Kelly – Wild Boy (ft. Steve-O, 2 Chainz, Meek Mill, Mystikal, French Montana & Yo Gotti) RMX

In aceasta seara va prezentam videoclipul remixului piesei „Wild Boy” semnata Machine Gun Kelly. Pe remix ii putem asculta pe Steve-O, 2 Chainz, Meek Mill, Mystikal, French Montana si Yo Gotti, iar videoclipul a fost regizat de catre APlusFilmz. Acesta poate fi gasit putin mai jos.

Video: 2012 XXL Freshmen Cypher (Part 1)Video: 2012 XXL Freshmen Cypher (Part 1)

Anul acesta XXL Freshmen Cypher ii aduce la un loc pe unii dintre cunoscutii muzicii hip-hop, cum ar fi: Hopsin, Roscoe Dash, Machine Gun Kelly, Future si Danny Brown.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..