NoutĂŢi mahia beldo

Video: La Familia feat. Connect-R – CurajVideo: La Familia feat. Connect-R – Curaj

 După ce au lansat videoclipurile pieselor „În realitate” și „FAK” alături de documentarul realizat în două părți, Sișu și Puya, adică trupa La Familia revin cu cea de-a treia piesă care este promovată cu ajutorul unui videoclip.

Video: La Familia cu Jianu – FAKVideo: La Familia cu Jianu – FAK

 După videoclipul primei piese extrasă de pe albumul de revenire al trupei La Familia, intitulată „În realitate”, aceștia revin cu o nouă melodie ce respectă aceste reguli.

Trupa La Familia își reia activitatea muzicală, moment marcat de videoclipul piesei „În realitate”, realizată alături de GuzTrupa La Familia își reia activitatea muzicală, moment marcat de videoclipul piesei „În realitate”, realizată alături de Guz

 Una dintre cele mai cunoscute trupe din hip hop-ul românesc se reîntorc pe scenă, este vorba de La Familia, formația compusă din Puya și Tudor Șisu.

Album: Sișu Tudor – „Symphonia” (Ascultă)Album: Sișu Tudor – „Symphonia” (Ascultă)

  Sișu Tudor a lansat noul său album, ce poartă denumirea de „Symphonia”, în mediul online, mai precis pe canalul său de YouTube.

Vescan feat. Mahia Beldo & DJ Wicked – Muzică sau Nebunie?Vescan feat. Mahia Beldo & DJ Wicked – Muzică sau Nebunie?

Vescan ne întreabă „Muzică sau Nebunie?”. Alături de Mahia Beldo și DJ Wicked acesta lansează cea mai nouă piesă a sa.

Teaser: Puya cu Mahia Beldo – În lumina reflectoarelorTeaser: Puya cu Mahia Beldo – În lumina reflectoarelor

Puya va reveni în curand cu o nouă piesă intitulată „În lumina reflectoarelor„, ce va fi în colaborare cu Mahia Beldo. Deocamdată a fost publicată o variantă neoficială, ce anunţă ca această piesă este extrasă de pe viitorul E.P.,

Vescan – Live for the moment… (feat. Dj Wicked, Villainshero & Sara)Vescan – Live for the moment… (feat. Dj Wicked, Villainshero & Sara)

Dupa o pauza destul de lunga, Vescan revine astazi in atentia noastra cu un nou single. Piesa se numeste „Live for the moment…” si este un feat. cu Dj Wicked, Villainshero si Sara.

Vescan live @ filmari ”Spune lumii”Vescan live @ filmari ”Spune lumii”

Mai jos aveti o inregistrare cu Vescan de la filmarile noului sau clip, ”Spune lumii” care este in colaborare cu BlazonOneShot de la trupa Camuflaj şi Mahia Beldo.
Strofa insa nu are nici o treaba cu clipul, aceasta facand parte de pe noul album al artistului.

Promo: Vescan feat Blazon OneShot & Mahia Beldo – Spune lumii…Promo: Vescan feat Blazon OneShot & Mahia Beldo – Spune lumii…

Vescan a facut public promo-ul unui nou videoclip. Este vorba despre „Spune lumii…”, single realizat in colaborare cu Blazon OneShot (membru al trupei Camuflaj) si Mahia Beldo.
Ce se stie momentan despre acest proiect este faptul ca se va lansa undeva pe la sfarsitul lunii august.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..