NoutĂŢi makru

Interviu: Underman „Un om mascat poate ascunde imaginea oricăruia dintre noi.”Interviu: Underman „Un om mascat poate ascunde imaginea oricăruia dintre noi.”

 De această dată vi-l aduc în prim plan pe unul dintre cei mai talentați artiști din undergroundul românesc.

Blazon feat. Big Mak – MilioaneBlazon feat. Big Mak – Milioane

Blazon, membru al trupei Camuflaj, a lansat în această seară piesa „Milioane”, piesă realizată în colaborare cu Big Mak (Makru), de a cărei producție muzicală s-a ocupat Blazon împreună cu Andre Rizo (Arm Prod). „Milioane” este disponibilă la download pe site-ul Red Clover.

Underman – Ecourile credinței feat. Jada / Sânge / Martorul Acuzării feat. AD Litteram & MakruUnderman – Ecourile credinței feat. Jada / Sânge / Martorul Acuzării feat. AD Litteram & Makru

Underman a urcat pe canalul său oficial de Youtube trei piese extrase de pe cel mai recent album al său intitulat ”Fractal”, ce a fost lansat pe data de 25 Martie.
Prima piesă se intitulează ”Ecourile credinței” și este o colaborare cu Jada.

Video: Vescan – Multa Baftă… (feat. Makru & Praetor)Video: Vescan – Multa Baftă… (feat. Makru & Praetor)

După cum a anunţat şi pe contul său oficial de facebook, Vescan lansează un nou videoclip la o piesă care se numeşte „Multă Baftă…„, aceasta fiind în colaborare cu Makru şi Praetor.

Lu-K – Move On feat. Vescan, Makru & KamiliLu-K – Move On feat. Vescan, Makru & Kamili

După multe zile de aşteptare, îm care s-a anunţat lansarea acestui videoclip, Lu-K lansează astăzi cel mai recent videoclip al său la piesa numită „Move On„, care este în colaborare cu Vescan, Makru şi Kamili.

Premieră: Lu-K feat. Makru, Fly Monnaie şi Zagga – Eşti doar a meaPremieră: Lu-K feat. Makru, Fly Monnaie şi Zagga – Eşti doar a mea

În premieră pe BlackSheepSound, Lu-K lansează o nouă piesă ce se numeşte „Eşti doar a mea„, aceasta fiind în colaborare cu Makru, Fly Monnaie şi Zagga.

Vescan feat. Makru & Praetor – Multă baftăVescan feat. Makru & Praetor – Multă baftă

Vescan a colaborat recent cu Makru și Praetor pentru piesa „Multă baftă”. Artistul a anunțat lansarea noului său canal de Youtube, cât și albumul la care lucrează „O zi în tenișii mei”, din care piesa „Multă baftă” face parte.

Video: Ad Litteram feat. Makru & Oreste – Legat la ochi şi mâini (miercuri, 28 noiembrie)Video: Ad Litteram feat. Makru & Oreste – Legat la ochi şi mâini (miercuri, 28 noiembrie)

După o scurtă pauză, Ad Litteram revine cu un nou videoclip la o piesă ce se va numi „Legat la ochi şi mâini” şi va fi în colaborare cu Makru şi Oreste. Videoclipul va avea lansarea pe Urban.ro, mai exact săptămâna aceasta, miercuri.

Teaser: Lu-K feat. Makru & Fly Monnaie – Esti doar a meaTeaser: Lu-K feat. Makru & Fly Monnaie – Esti doar a mea

Dupa piesa „Despre ea„, piesa despre care v-am scris aici, care este semnata tot de Lu-K si care a starnit o multime de controverse, astazi artistul revine cu teaser-ul viitoarei sale piese, una tot de dragoste.

Concert lansare: CenzuraH – Lumi diferite @ Elephant Pub – 27.05.2012Concert lansare: CenzuraH – Lumi diferite @ Elephant Pub – 27.05.2012

Dupa preview-ul din Silver Church Arena, CenzuraH ne mai pregateste o surpriza placuta: in data de 27 mai va avea loc lansarea, dupa o pauza de aproape un deceniu, a albumului „Lumi diferite„.
Evenimentul va avea loc in club Elephant, incepand cu ora 20:00.

Makru – Kill GenerationMakru – Kill Generation

Fiecare artist are o voce si fiecare voce are un mesaj. Makru vorbeste in cea mai noua piesa a sa despre all them guns and the killing and the lack of love.

Video: CenzuraH feat. Makru – Mu-Zi-CaVideo: CenzuraH feat. Makru – Mu-Zi-Ca

CenzuraH lanseaza astazi videoclipul pentru piesa „Mu-Zi-Ca”, o colaborare cu Makru (Cheya Crew). Instrumentalul este semnat de Lu-K Beats, iar inregistrarea materialului audio a avut loc la Unic Studio.

Lu-K feat. Criss Blaziny & Makru – Miscare ContinuaLu-K feat. Criss Blaziny & Makru – Miscare Continua

Un beat chill se-aude din boxe. Chiar daca e vara, Unic Production (Lu-K Beats si Makru) au tras o fuga la Constanta sa-l viziteze pe Criss Blaziny. In scopuri muzicale, clar.
Pe ultimele doua albume Criss Blaziny se disting productiile Lu-K Beats, asa ca era timpul pentru o piesa impreuna.

Makru – Ganja ManMakru – Ganja Man

Cu o productie realizata de Lu-k Beats, Makru lanseaza cel mai recent single al sau intitulat „Ganja Man„. Inregistrarile au avut loc in Unic Studio.

PREMIERA: Zhao LeBlanc ft. Makru – Fyah + CONCURS de RemixuriPREMIERA: Zhao LeBlanc ft. Makru – Fyah + CONCURS de Remixuri

Astazi se lanseaza in premiera simultan pe radioonmusic.ro si blacksheepsound.ro, o noua piesa ZHAO LeBlanc, “Fyah “, aceasta fiind o colaborare cu Makru de la Cheya Crew.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..