NoutĂŢi Mani

MANI – RupeMANI – Rupe

Hip hop-ul moldovenesc e din nou alături de noi prin Mani, care lansează noua sa piesă intitulată „Rupe„, nume care-l poartă şi noul său album.

Ce părere au părinții noștri despre hip hop?Ce părere au părinții noștri despre hip hop?

Nu foarte mulți dintre părinții noștri ar alege hip hop-ul în playlist-ul lor din mașina ori acasă și asta din cauza cuvintelor obscene alese în majoritatea pieselor sau poate și subiectele.

Video: Mani – O ziVideo: Mani – O zi

Mani tocmai a lansat un nou videoclip la o piesă ce se numește ”O zi”. În această piesă, artistul din Republica Moldova vorbește despre o zi din viața sa cu un deznodământ la care poate nu ne-am fi așteptat.

Mani & Paralela 47 – Va fi bineMani & Paralela 47 – Va fi bine

Mani ne prezintă astăzi o nouă piesă care se numeşte „Va fi bine” şi este în colaborare cu Paralela 47. Sound-ul acestei piese nu îl întâlnim în fiecare zi în articolele de pe BlackSheepSound, dar cu siguranţâ feedback-ul va fi pozitiv.

Premieră: Mani & Smoova feat. Smally – Dreams (video)Premieră: Mani & Smoova feat. Smally – Dreams (video)

Artiștii din Republica Moldova sunt din nou pe BlackSheepSound, iar astăzi vă prezentăm în premieră pentru România, un nou videoclip semnat Mani, în colaborare cu Smoova și Smally.

Clan`destin ft. Smoova – Ganja ManClan`destin ft. Smoova – Ganja Man

Prietenii nostri de peste Prut au revenit cu muzica noua, UrbanTape prezetand cea mai recenta piesa semnata Clan`destin in colaborare cu Smoova. Aceasta se numeste „Ganja Man„, instrumentalul piesei fiind realizat de Mani in BeOM Studio.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..