NoutĂŢi mario v

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Video: Liry, Mario V și Dragoș Anghel – MunteleVideo: Liry, Mario V și Dragoș Anghel – Muntele

 Liry, o artistă din Piatra-Neamț, ne promite că vom iubi muntele Ceahlău dacă avem curajul să-l cunoaștem personal.
 Videoclipul Muntele este o poveste de vacanță, o drumeție pe munte cu prietenii apropiați.

Video: Ad Litteram feat. Mario V – Caustic 13Video: Ad Litteram feat. Mario V – Caustic 13

  Una din trupele cu vechime în hip hop-ul românesc, Ad Litteram, reprezentată de Scânteie, revine cu o nouă piesă realizată în colaborare cu Mario V.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Concert: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2015Concert: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2015

 Materialul „Oxigen” semnat de către ALAN & KEPA, membri ai label-ului Pac Pac Studio, va beneficia de un turneu de promovare printr-o serie de concerte.
 Turneul începe printr-un concert în București, ce are loc pe data de 20 martie, în Club A.

Video: ALAN & KEPA – Cuvinte feat. Francesca, Mario VVideo: ALAN & KEPA – Cuvinte feat. Francesca, Mario V

 „Cuvinte” este un nou single extras de pe viitorul album intitulat „Oxigen” semnat de către ALAN & KEPA. Piesa este realizată în colaborare cu Francesca și Mario V pe un instrumental de Aleko, iar mixul și masterul este orchestrat de către CPR Productions.

Premieră: Ozy – Vis Nebun (feat. Mario V)Premieră: Ozy – Vis Nebun (feat. Mario V)

Ozy membrul trupei M.o.s.s.a.d. lansează în premieră pe BlackSheepSound o nouă piesă în colaborare cu Mario V, artist ce a apărut pe piese celebre cum ar fi „Străzile„, „Hoteluri„, semnate B.U.G. Mafia, dar şi „Elegant„, de la Grasu XXL.

JerryCo – Stagiul Militar (feat. Mario V)JerryCo – Stagiul Militar (feat. Mario V)

JeryCo a urcat pe canalul oficial de Youtube o nouă piesă, extrasă de pe cel mai recent material al său, numit ”Sânge Albastru”. Piesa se intitulează ”Stagiul Militar” şi este o colaborare cu Mario V.

Video: JerryCo feat. Ralflo – ŞampanieVideo: JerryCo feat. Ralflo – Şampanie

JerryCo, lansează astăzi un nou videoclip oficial. Cel mai recent single al său, “Şampanie”, este o colaborare cu Ralflo ce face parte de pe cel de-al doilea album de studio al artistului, “Sânge Albastru”.

Tonik Obiektiv – Nu s-a schimbat nimic feat. Capeliy & DJ Nasa (Remix Oficial Mario V)Tonik Obiektiv – Nu s-a schimbat nimic feat. Capeliy & DJ Nasa (Remix Oficial Mario V)

Tonik Obiektiv a lansat un remix al piesei „Nu s-a schimbat nimic”, realizat de Mario V. Piesa este în colaborare cu Capeliy şi Dj Nasa , textul fiind scris de Tonik Obiektiv şi Capeliy, iar scratch-urile sunt produse de Dj Nasa.

Video: JerryCo – Dragă JurnalVideo: JerryCo – Dragă Jurnal

În seara aceasta a fost lansat cel de-al doilea clip ce promovează materialul „Sânge albastru” semnat de JerryCo. Muzica piesei „Dragă jurnal” a fost asigurată de CPR Productions, Mario V și JerryCo. La clape îi regăsim pe Mario V și pe Alexandru Nicolae.

Video: JerryCo – Oriunde, Oricand feat. Tataee & Mario VVideo: JerryCo – Oriunde, Oricand feat. Tataee & Mario V

Dupa lungi asteptari, iata ca avem in sfarsit videoclipul lui JerryCo, „Oriunde, Oricand„. Va reamintesc ca premiera a avut loc pe Urban.ro, piesa fiind in colaborare cu Tataee si Mario V.

Teaser: JerryCo – Oriunde, Oricand (feat. Tataee & Mario V) (Video)Teaser: JerryCo – Oriunde, Oricand (feat. Tataee & Mario V) (Video)

Mai este foarte putin pana ce JerryCo va lansa clipul piesei „Oriunde, Oricand”. Astazi, el revine cu un nou teaser de promovare ce poarta numele „Jerry Vs Vaselinho”. Va reamintim doua aspecte. In primul rand, melodia este o colaborare cu Tataee si Mario V.

Interviu: JerryCo & Mario V despre „Oriunde, Oricand”Interviu: JerryCo & Mario V despre „Oriunde, Oricand”

Mai stiti cand v-am prezentat teaser-ul noului videoclip semnat de JerryCo si Mario V, respectiv „Oriunde, Oricand„? Ei bine, astazi va prezentam un interviu cu cei doi atat despre piesa cat si despre clip, acesta fiind filmat exclusiv pentru cei din online.

Teaser: JerryCo – Oriunde, Oricand (feat. Tataee & Mario V) (Video)Teaser: JerryCo – Oriunde, Oricand (feat. Tataee & Mario V) (Video)

JerryCo revine la inceputul toamnei cu un nou videoclip. De data aceasta, el a ales pentru promovare video piesa „Oriunde, Oricand”. Melodia este in colaborare cu Tataee si Mario V.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..