NoutĂŢi Mary J. Blige

29.11.2017: Albumul „My Life”, semnat de către Mary J. Blige, împlinește 23 de ani de la lansare!29.11.2017: Albumul „My Life”, semnat de către Mary J. Blige, împlinește 23 de ani de la lansare!

Mary J. Blige
  „My Life” este denumirea celui de-al doilea material discografic al artistei Mary J. Blige. Acesta a fost lansat în urmă cu douăzeci și trei de ani, prin intermediul Uptown Records. Din punct de vedere comercial, albumul s-a bucurat de un mare succes.

29.10.2017: În urmă cu 21 de ani, Ghostface Killah își lansa albumul de debut!29.10.2017: În urmă cu 21 de ani, Ghostface Killah își lansa albumul de debut!

Ghostface Killah

  Ghostface Killah, membru al grupului Wu-Tang Clan, își lansa în urmă cu 21 de ani albumul de debut, intitulat „Ironman”.

18.12.2016: Se împlinesc 15 ani de la lansarea albumului „Stillmatic”!18.12.2016: Se împlinesc 15 ani de la lansarea albumului „Stillmatic”!

NAS

 Pe data de 18 decembrie a anului 2001, NAS lansa un nou material. Numele acestuia este „Stillmatic” iar lansarea sa avea loc prin intermediul labelului Columbia Records.

Cele mai bine vândute albume pentru luna Decembrie 2014Cele mai bine vândute albume pentru luna Decembrie 2014

Este o iarnă „Cole”. Rapper-ul ne-a surprins când ne-a anunțat de noul său album „2014 Forest Hills Drive”, la sfârșitul lunii Noiembrie iar acesta a fost lansat la scurt timp după anunț. J.

Video: Mary J. Blige – SuitcaseVideo: Mary J. Blige – Suitcase

Pentru a sărbători lansarea filmului „Think like a man too”, Mary J. Blige a lansat videoclipul piesei „Suitcase”, una dintre piesele cu care a participat la coloana sonoră a acestui film. Aceasta a fost produsă de Mark J. Feist, în timp ce videoclipul a fost regizat de Mike Ho.

Mary J Blige – Everyday People 2012 (feat. Jermaine Dupri)Mary J Blige – Everyday People 2012 (feat. Jermaine Dupri)

Mary J Blige revine astăzi cu o nouă piesă pe care a lansat-o prin intermediul contului său oficial de SoundCloud. Melodia se numește „Everyday People 2012” și este interpretată în colaborare cu Jermaine Dupri.

Mary J. Blige – Why (feat. Rick Ross, Wale, Stalley & Meek Mill) (Remix)Mary J. Blige – Why (feat. Rick Ross, Wale, Stalley & Meek Mill) (Remix)

Mary J. Blige a lansat astazi remixul piesei „Why”. Pe acest remix, artista i-a invitat alaturi de ea pe aproape toti artistii MMG, mai exact pe Rick Ross, Wale, Stalley si Meek Mill. Piesa a fost produsa de DJ Noodles si a fost urcata pe contul acestuia de SoundCloud.

Istoria Hip Hop-ului: Queen LatifahIstoria Hip Hop-ului: Queen Latifah

Astazi am sa va prezint un artist mai mult sau mai putin special pentru cariera muzicala, dar cu o insemnatate aparte pentru cum au evoluat unele trupe si mc inca de la finele anilor ’80.
A refuzat sa se nasca la termen, inca de atunci reusind sa se impuna.

Video: Mary J Blige – Why (feat. Rick Ross)Video: Mary J Blige – Why (feat. Rick Ross)

Mary J Blige ne intreaba astazi „De ce?”. Piesa „Why” extrasa de pe noul sau material „My Life II: The Journey Continues (Act 1)” beneficiaza acum si de videoclip. Pentru a oferi in plus melodiei, artista l-a luat aproape pe Rick Ross.

Fat Joe – Another Round (Remix) (feat. Chris Brown, Mary J Blige, Fabolous & Kirko Bangz)Fat Joe – Another Round (Remix) (feat. Chris Brown, Mary J Blige, Fabolous & Kirko Bangz)

Astazi ascultam un remix al melodiei Another Round a lui Fat Joe si Chris Brown. Remixul aduce in plus trei voci: Mary J Blige, Fabolous si Kirko Bangz. Mai jos este disponibil si link-ul pentru download.

Video: Mary J. Blige – 25/8Video: Mary J. Blige – 25/8

La scurt dupa ce si-a lansat alte doua piese de pe cel mai asteptat album Rn’B din acesteasta toamna, Mary J.

Mary J. Blige feat. Rick Ross – WhyMary J. Blige feat. Rick Ross – Why

La cateva ore de la lansarea piesei „Mr. Wrong” in colaborare cu Drake, Mary J. i-a dat unda verde lui DJ Clue, pentru premiera online a piesei „Why”.
Se pare ca Mary nu se dezminte.

Mary J. Blige feat. Drake – Mr. WrongMary J. Blige feat. Drake – Mr. Wrong

Drizzy si Mary J. fac o echipa buna pe scena, de aceea au ales sa colaboreze pentru piesa „Mr. Wrong”, ajutati de Jim Jonsin si Rico Love la partea de productie.
Nu uitati ca pe 21 Noiembrie este lansarea albumului „My Life II…The Journey Continues (Act I)”.

Album: Mary J. Blige – My Life II…The Journey Continues (Act I) (Cover & Track List)Album: Mary J. Blige – My Life II…The Journey Continues (Act I) (Cover & Track List)

Zilele trecute v-am prezentat artwork-ul viitorului album pe care il va lansa Mary J. Blige. Astazi tin sa va familiarizez si cu tracklist-ul. Materialul contine piese la care au lucrat printre altii: Rick Ross, Nas, sau Beyonce.
1. Next Level
2. 25/8
3. Feel Inside feat. NAS
4. Midnight Drive feat.

Album: Mary J. Blige – My Life II…The Journey Continues (Act I) (Cover)Album: Mary J. Blige – My Life II…The Journey Continues (Act I) (Cover)

Regina R&B – asa cum a fost supranumita celebra cantareata – va lansa pe 21 noiembrie un nou album. Intamplator sau nu, „My Life II…The Journey Continues (Act I)” va aparea in aceeasi zi cu „Talk That Talk„, albumul Rihannei.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..