NoutĂŢi Master Of Ceremonies

Video: Styles P Feat. Avery Storm – How I FlyVideo: Styles P Feat. Avery Storm – How I Fly

Unul dintre cei mai activi rapperi din ultima vreme, Styles P, ne ofera spre vizionare un nou videoclip. Piesa „How I Fly” face parte de pe albumul recent lansat „Master Of Ceremonies„.

Video: Styles P – Harsh (Feat. Busta Rhymes & Rick Ross)Video: Styles P – Harsh (Feat. Busta Rhymes & Rick Ross)

Styles P continua campania de promovare a albumului „Master Of Ceremonies„, recent lansat. Mai jos puteti viziona videoclipul piesei „Harsh„, o inregistrare care-i include si pe Busta Rhymes si Rick Ross.

Styles P – 4 freestyle-uri noiStyles P – 4 freestyle-uri noi

Ca si cum lansarea albumului „Master Of Ceremonies” n-ar fi suficienta, Styles P a decis sa faca publice 4 freestyle-uri nemaiauzite pana acum.

Styles P feat. Lloyd Banks – We Don’t PlayStyles P feat. Lloyd Banks – We Don’t Play

Au mai ramas 3 zile pana la lasarea celui de-al patrulea albumk semnat Style P, „Master of Ceremonies”, iar pana atunci Styles isi tine fanii in suspans cu cel de-al doilea track d epe album, o colaborare cu starul G-Unit, Lloyd Banks.

Album : Styles P – Master Of Ceremonies (Cover & Tracklist)Album : Styles P – Master Of Ceremonies (Cover & Tracklist)

Dupa ce Styles P a dat publicitatii artwork-ul viitorului sau album si anume ”Master Of Ceremonies” care urmeaza sa fie lansat pe data de 4 octombrie,acesta va pune la dispozitie si tracklistul :
1. How I Fly (Feat. Avery Storm)
2. We Don’t Play (Feat. Lloyd Banks)
3. I’m A Gee (Feat.

Styles P – Brothers (Feat. Sheek Louch)Styles P – Brothers (Feat. Sheek Louch)

Styles P si Sheek Louch au lansat o piesa noua. Zvonurile spun ca aceasta nu se va regasi pe albumul „Master Of Ceremonies” (totusi, pentru cei care poate au uitat, reamintim ca acesta va aparea pe piata pe 4 octombrie).

Styles P – Freestyle la „Cosmic Kev”Styles P – Freestyle la „Cosmic Kev”

In asteptarea albumului „Master Of Ceremonies” (disponibil in magazine din 4 octombrie), Styles P ne tine in suspans cu un nou freestyle realizat in cadrul show-ului lui Cosmic Kev.

Album: Styles P – Master Of Ceremonies (Cover)Album: Styles P – Master Of Ceremonies (Cover)

Asa arata artwork-ul celui de-al patrulea album care va aparea sub semnatura lui Styles P. „Master Of Ceremonies” va fi lansat oficial pe data de 4 octombrie sub marca eOne Music.

Styles P – Marvins Room/ She Will/ MasterStyles P – Marvins Room/ She Will/ Master

Styles P este in pregatiri pentru lansarea albumului „Master of Ceremonies”. Pana pe 4 Octombrie, cand acesta a decis sa ne dea materialul la ascultat, Styles a decis sa ne tina in suspans cu alte 3 freestyle-uri de exceptie.

Styles P – Harsh (Feat. Busta Rhymes & Rick Ross)Styles P – Harsh (Feat. Busta Rhymes & Rick Ross)

Styles P este pe cale sa lanseze mixtape-ul „The Hardest MC Alive„, insa pana atunci ne ofera primul single extras de pe viitorul sau album „Master Of Ceremonies” (disponibil in magazine din luna septembrie).

Styles P – I’m A G (Feat. Rell)Styles P – I’m A G (Feat. Rell)

Rell canta partea de coristica de pe noua melodie a rapperului Styles P. Piesa noua a fost supra numita de catre casa de productie „street single” si va fi inclusa pe noul album al artistului “Master Of Ceremonies”. O piesa despre aspiratii.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..