NoutĂŢi masters of the dark arts

Video: La Coka Nostra – Letter To OuischVideo: La Coka Nostra – Letter To Ouisch

La Coka Nostra revine astazi cu un nou videoclip. Piesa aleasa este „Letter To Ouisch”, produsa de Ill Bill. Aceasta este extrasa de pe materialul „Masters of the Dark Arts”. De regia clipului s-a ocupat chiar Danny Boy O’Connor.

Video: La Coka Nostra – Creed of the GreedierVideo: La Coka Nostra – Creed of the Greedier

La scurt timp de la lansarea albumului „Masters Of The Dark Arts”, grupul La Coka Nostra ne-a oferit un nou videoclip. Piesa ce beneficiaza de acesta se numeste „Creed Of The Greedier” si a fost produsa de Sicknature.

Video: La Coka Nostra – Mind Your BusinessVideo: La Coka Nostra – Mind Your Business

La Coka Nostra + Dj Premier = „Mind Your Business”. De astazi, piesa anterior mentionata beneficiaza de un videoclip fresh, spre bucuria fanilor trupei, si nu numai. Si asta nu este tot.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..