NoutĂŢi mefx

Album: Maximilian – A 5a roată la căruță (Ascultă)Album: Maximilian – A 5a roată la căruță (Ascultă)

Okapi Sound a lansat ieri, 10 mai, cel mai noul album Maximilian, „A 5a roată la căruță”, lansat la aproximativ trei ani de „Maxim, Am Spus!!!”. Albumul poate fi găsit, integral, pe canalul oficial de Youtube Okapi Sound.

Spike lansează „Lumea lui Paul” în clubul bucureștean Colectiv!Spike lansează „Lumea lui Paul” în clubul bucureștean Colectiv!

Se pare că Spike urmează să lanseze noul său material intitulat „Lumea lui Paul” în clubul bucureștean Colectiv, pe data de 12 iunie.

Ascultă: Grasu XXL – „Drumul Spre Succes” @ YoutubeAscultă: Grasu XXL – „Drumul Spre Succes” @ Youtube

După cum bine știți, pe data de 23 martie a acestui an, artistul român cunoscut sub numele de Grasu XXL a lansat un nou material intitulat „Drumul Spre Succes”.

Spike a lansat „Lumea lui Paul”!Spike a lansat „Lumea lui Paul”!

A venit și ziua de vineri și, după cum v-am anunțat în urmă cu puțin timp, a venit și momentul în care Spike a lansat noul său album intitulat „Lumea lui Paul”. Albumul conține 15 piese, tracklist-ul său incluzând și colaborări cu MefX, Guess Who, DJ Undoo și Lori.

Mixtape: Junky – M1 (copertă / tracklist / descarcă)Mixtape: Junky – M1 (copertă / tracklist / descarcă)

Așa cum v-a anunțat colegul meu Marian la jumătatea acestei luni,  Junky, membru al labelului Okapi Sound, lansează în această seară mixtape-ul intitulat „M1”.
Mixtape-ul „M1” conține colaborări cu MefX, Mitză și DJ Undoo, restul pieselor fiind semnate doar de către Junky.

Grasu XXL lansează „Drumul Spre Succes”!Grasu XXL lansează „Drumul Spre Succes”!

A început o nouă săptămână și așa cum a anunțat, Grasu XXL a lansat noul său material care se intitulează „Drumul Spre Succes”.

Grasu XXL lansează „Drumul Spre Succes” pe 23 martieGrasu XXL lansează „Drumul Spre Succes” pe 23 martie

După publicarea copertei și distribuirea ei pe toate conturile artiștilor Okapi Sound, Grasu XXL anunță însfârșit data lansării viitorului său material ”Drumul spre succes”, dar și tracklist-ul acestuia.

Vestea proastă: Nane și Tranda nu vor fi văzuți la concertul de lansare al mixtape-ului „OkapiTati”!Vestea proastă: Nane și Tranda nu vor fi văzuți la concertul de lansare al mixtape-ului „OkapiTati”!

Concertele de la Galați și, respectiv, Lugoj, care vor avea loc în același timp cu evenimentul din 10 octombrie din Club Colectiv, nu au putut fi reprogramate, din păcate, așa încât lansarea mixtape-ului se va întâmpla fără cei doi pe scenă.

Ascultă: Okapi Sound – ”OkapiTati” @ YoutubeAscultă: Okapi Sound – ”OkapiTati” @ Youtube

După cum v-am anunțat, Okapi Sound au lansat astăzi mult așteptatul mixtape intitulat ”OkapiTati”, pe care apar artiști precum Grasu XXL, GuessWho, Maximilian, Spike, Mitza (Agresiv), Tranda, Junky, Mefx, NANE și Dj Oldskull, dar și ALAN & KEPA, Zhao, Criss Blaziny și Dj Und..

Despre ”OkapiTati” mixtape cu Okapi SoundDespre ”OkapiTati” mixtape cu Okapi Sound

 
Okapi Sound lansează astăzi un material video, care prezintă povestea din spatele mixtape-ului „OkapiTati”, ce urmează să fie lansat luni, 29 septembrie.
„OkapiTati” conține 23 de piese și este pregătit pentru lansarea online, care va avea loc pe www.okapisound.c

Video: Maximilian – Au, mă frige! (remix)Video: Maximilian – Au, mă frige! (remix)

La mai puțin de o lună după lansarea videoclipului „Bat Câmpii”, Maximilian revine cu un nou videoclip, de data aceasta alături de bunii săi prieteni Grasu XXL și Guess Who și de toată gașca Okapi Sound.

BlackSheepSound îți recomandă 10 piese perfecte pentru vară – IIBlackSheepSound îți recomandă 10 piese perfecte pentru vară – II

Cu toate că anotimpul ăsta nu a fost tocmai blând cu noi și nu prea îi putem spune vară, un weekend la mare, o plimbare cu bicicleta sau o sesiune de alergat/plimbat prin parc, tot prindem! Și cum am putea să facem toate lucrurile astea fără draga noastră muzică? Cum am putea să plecă..

Video: MefX – BicicletaVideo: MefX – Bicicleta

MefX ne prezintă astăzi videoclipul celui mai nou single al său, „Bicicleta”. Această piesă a fost produsă de MefX împreună cu Șerban Cazan, iar de regia videoclipului s-a ocupat Spike (Evil Twin Studio).

BlackSheepSound îţi recomandă 10 piese perfecte pentru varăBlackSheepSound îţi recomandă 10 piese perfecte pentru vară

Tare tare vara asta, nu? Şi nu e vară fără soare, răcoritoare, ventilatoare şi bineînţeles a noastră muzică!
Tocmai de aceea BlackSheepSound este alături de voi vara aceasta şi îţi recomandă 10 piese perfecte pentru tine şi prietenii tăi în acest sezon.

MefX feat. Spike – SoareMefX feat. Spike – Soare

Okapi Sound lansează astăzi pe canalul oficial de YouTube şi pe pagina de Facebook a lui MefX cel de-al treilea single al artistului, „Soare”, o colaborare cu Spike.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..