NoutĂŢi Memphis Bleek

27.01.2017: În urmă cu 13 ani, Twista lansa albumul denumit „Kamikaze”!27.01.2017: În urmă cu 13 ani, Twista lansa albumul denumit „Kamikaze”!

Twista
  Cel de-al patrulea material discografic al rapperului Twista, denumit „Kamikaze”, a fost lansat în urmă cu treisprezece ani. În momentul lansării, acesta s-a clasat pe locul întâi (1), atât în US Top R&B/Hip-Hop Albums, cât și în Billboard 200.

26.01.2017: Albumul „Chyna Doll”, semnat de către Foxy Brown, împlinește 18 ani de la lansare!26.01.2017: Albumul „Chyna Doll”, semnat de către Foxy Brown, împlinește 18 ani de la lansare!

Foxy Brown
  „Chyna Doll” este denumirea celui de-al doilea material discografic al artistei Foxy Brown. Acesta a fost lansat în urmă cu optsprezece (18) ani, prin intermediul Violator Records și Def Jam Records.

29.09.2016: În urmă cu 18 ani, Jay Z își lansa cel de-al treilea album discografic!29.09.2016: În urmă cu 18 ani, Jay Z își lansa cel de-al treilea album discografic!

  Volumul 2 al albumului „Hard Knock Life” reprezintă cel de-al treilea material discografic lansat de către Jay Z, pe data de 29 septembrie 1998, prin intermediul Roc-A-Fella Records.

Memphis Bleek – Ride Wit MeMemphis Bleek – Ride Wit Me

La scurt timp dupa lansarea mixtape-ului „The Movement” despre care va scriam aici, Memphis Bleek revine astazi cu un nou single. Piesa poarta numele „Ride Wit Me” si a fost produsa de Knoxx. Va invitam sa ascultati sau sa descarcati melodia putin mai jos.

Mixtape: Memphis Bleek – The MovementMixtape: Memphis Bleek – The Movement

In aceasta seara va invitam sa ascultati un nou mixtape ce a fost realizat de Memphis Bleek si care poarta numele „The Movement”. Acest mixtape contine colaborari cu Jade, Gina Lee si Dinasty, in timp ce partea de productie a fost asigurata de T-Nyce, Phrayze & Rell, Knox si TT.

Memphis Bleek – The MovementMemphis Bleek – The Movement

In asteptarea mixtape-ului ce urmeaza sa apara in zilele ce urmeaza, Memphis Bleek scoate la lumina una din melodiile incluse pe noul sau proiect. „The Movement”, melodia ce da si numele materialului, poate fi ascultata de fanii nerabdatori incepand de astazi.

Video: Memphis Bleek – Hustle MoneyVideo: Memphis Bleek – Hustle Money

Memphis Bleek ne prezinta astazi videoclipul piesei „Hustle Money” pe care a lansat-o luna trecuta. Piesa „Hustle Money” va fi inclusa pe viitorul mixtape al lui Memphis Bleek denumit „The Movement” ce va fi lansat pe 10 aprilie 2012.

Memphis Bleek – AnythingMemphis Bleek – Anything

Astazi va prezint o piesa a unui artist despre care nu s-a mai scris de ceva timp. Memphis Bleek a revenit in atentia ascultatorilor sai cu piesa Anything.

Memphis Bleek – Freestyle la Bootleg KevMemphis Bleek – Freestyle la Bootleg Kev

Memphis Bleek a fost invitat la show-ul „Bootleg Kev„, unde a avut o reprezenatie de aproximativ doua minute pe instrumentalui „Imma Boss„.

Memphis Bleek – Thank GodMemphis Bleek – Thank God

Memphis Bleek vine cu o noua piesa pe care va invit s-o ascultati. Aceasta este produsa de Neo The Matrix.

Video: Memphis Bleek – Road 2 RichesVideo: Memphis Bleek – Road 2 Riches

Memphis Bleek ne ofera spre vizionare un nou videoclip. Daca stam bine sa-l analizam, acesta este de fapt un colaj de imagini din show-urile pe care artistul le-a sustinut de-a lungul timpului.

Memphis Bleek – Control (Feat. Redman & Dynasty)Memphis Bleek – Control (Feat. Redman & Dynasty)

Am aflat din surse neoficiale ca albumul „The Process” va mai astepta pana sa fie lansat pe piata. Cu toate acestea, piesa „Control” pare a fi viitorul single al lui Memphis Bleek.

Memphis Bleek – Ima Boss (Freestyle)Memphis Bleek – Ima Boss (Freestyle)

Memphis Bleek a facut public un freestyle dupa piesa lui Meek Mill (care se regaseste pe albumul „Self made„).

Video: Memphis Bleek – Nice NightVideo: Memphis Bleek – Nice Night

Kush Gang prezinta un nou freestyle al lui Memphis Bleek. Intr-o plimbare, acesta a realizat un freestyle introspectiv care pare sa anunte aparitia celui de-al cincilea sau album: „The process„.

Memphis Bleek – What The Fuck Is Up?Memphis Bleek – What The Fuck Is Up?

Dupa ce v-am prezentat acum cateva zile un nou track al lui Memphis Bleek, acum acesta a revenit cu o noua piesa denumita „What The Fuck Is Up?” insa, nu se ridica la asteptarile pe care acesta le asteapta de la public.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..