NoutĂŢi metrou

Graffiti și istorie: Metroul bucureșteanGraffiti și istorie: Metroul bucureștean

Ce înseamnă o călătorie cu metroul în subteranul bucureștean?
Pentru cei mai mulți dintre noi poate însemna doar o modalitate rapidă de transport din punctul A în punctul B în zilele toride de vară sau în zilele geroase și prea puțin prietenoase de iarnă.

Graffiti: Metroul Bucureștean în imaginiGraffiti: Metroul Bucureștean în imagini

Rețeaua de transport a metroului bucureștean se întinde pe o rază de 69,2 km, existând patru magistrale de metrou și 51 de stații. În medie, peste 650.000 de indivizi circulă zilnic prin subteranul Bucureștiului.

I love IVA …  sau despre Graffiti-ul „pe metrou”I love IVA … sau despre Graffiti-ul „pe metrou”

„I love IVA” a devenit o sintagmă folosită tot mai des de către writerii mai noi, dar și de către cei mai vechi în „meserie”. Pe cei din urmă îi înțeleg pe deplin atunci când o folosesc, însă  îmi este greu să îi înțeleg pe cei noi.

Concurs: Graffiti – SchițeConcurs: Graffiti – Schițe

Arta urbană este incontestabil un mod de exprimare prin indermediul culorilor, fără granițe. Imaginația dar și talentul au un rol extrem de important. Graffiti-ul nu constă doar într-un simplu text. Este un desen care surprinde nu doar prin stil, ci și prin complexitate.

MSER. Graffitiul dă naștere multiplelor sentimenteMSER. Graffitiul dă naștere multiplelor sentimente

Este vorba despre curajul de a fi diferit. Despre mişcarea care luptă împotriva anestezierii gândirii dar şi a imaginaţiei.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..