NoutĂŢi MF DOOM

16.11.2017: În urmă cu 13 ani, MF DOOM lansa cel de-al cincilea material discografic al său!16.11.2017: În urmă cu 13 ani, MF DOOM lansa cel de-al cincilea material discografic al său!

MF DOOM

 Pe data de 16 noiembrie a anului 2004, prin intermediul labelului Rhymesayers Entertainment avea loc lansarea celui de-al cincilea material discografic al lui MF DOOM, și anume „MM… FOOD”.

20.04.2017: Se împlinesc 18 ani de la lansarea materialului „Operation: Doomsday” semnat de MF DOOM!20.04.2017: Se împlinesc 18 ani de la lansarea materialului „Operation: Doomsday” semnat de MF DOOM!

MF DOOM

 Albumul intitulat „Operation: Doomsday” este primul material solo lansat de către MF DOOM. Acesta și-a făcut apariția pe data de 20 aprilie a anului 1999, la opt ani de la lansarea albumului „Mr. Hood” alături de KMD.

MF DOOM & Madlib – Avalanche (High Quality)MF DOOM & Madlib – Avalanche (High Quality)

MF DOOM & Madlib

 Faptul că MF DOOM & Madlib au avut numeroase colaborări de-a lungul timpului este un lucru cunoscut. Un alt lucru cunoscut poate fi faptul că în 2011, în cadrul episodului 64 al podcastului Stones Throw, a avut loc premiera unei piese din partea celor doi artiști.

PRhyme – Golden Era (feat. Joey Bada$$)PRhyme – Golden Era (feat. Joey Bada$$)

  Într-un articol anterior vă anunțam că data de 11 decembrie va găzdui lansarea unei ediții deluxe a albumului intitulat „PRhyme”, semnat de trupa cu același nume.

Video: Blu, MED & Madlib – Knock Knock (feat. MF DOOM)Video: Blu, MED & Madlib – Knock Knock (feat. MF DOOM)

 Un nou material ce va lua naștere în acest an este LP-ul „Bad Neighbor” care poartă semnătura lui Blu, MED & Madlib.

Video: BADBADNOTGOOD & Ghostface Killah – Ray Gun feat. DOOMVideo: BADBADNOTGOOD & Ghostface Killah – Ray Gun feat. DOOM

Cu câteva săptămâni în urmă, Ghostface Killah şi BADBADNOTGOOD au lansat piesa „Ray Gun” în colaborare cu DOOM, iar astăzi a apărut şi videoclipul acesteia.

BADBADNOTGOOD & Ghostface Killah feat. MF DOOM – Ray GunBADBADNOTGOOD & Ghostface Killah feat. MF DOOM – Ray Gun

BADBADNOTGOOD şi Ghostface Killah lucrează împreună pentru un nou album numit „Sour Soul” care va fi lansat pe data de 24 februarie. Prima piesă de pe materialul celor doi a fost lansată în această seară şi se numeşte „Ray Gun„.

MF Doom, viitoarea colaborare de pe „PRhyme”MF Doom, viitoarea colaborare de pe „PRhyme”

Într-un interviu acordat de către New York Observer, despre închiderea legendarului D&D Studios, DJ Premier a anunțat un nou colaborator de pe „PRhyme”, acesta fiind MF Doom.

Video: Oh No – 3 Dollars (feat. MF DOOM)Video: Oh No – 3 Dollars (feat. MF DOOM)

Oh No a lansat de curand albumul „Ohnomite”, iar astazi ne face cadou un nou videoclip. Piesa aleasa se numeste „3 Dollars” si este un feat. cu MF DOOM, fiind inclusa pe materialul despre care va spuneam anterior. Va invitam sa urmariti videoclipul putin mai jos.

Oh No – 3 Dollars (feat. MF DOOM)Oh No – 3 Dollars (feat. MF DOOM)

In aceasta seara, va prezentam un nou single lansat de Oh No. Piesa se numeste „3 Dollars” si este realizata in colaborare cu MF DOOM, urmand sa fie inclusa pe viitorul proiect al lui Oh No, ce se va numi „Ohnomite”.

DOOM/Starks (MF DOOM & Ghostface) – Victory LapsDOOM/Starks (MF DOOM & Ghostface) – Victory Laps

Se spune ca victoria este dulce, dar este cu atat mai dulce cu cat este asteptata un timp mai indelungat. Aceasta pare a fi retata succesului si pentru MF DOOM si Ghostface Killah.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..