NoutĂŢi MIC Check

Înregistrare: MIC Check – #42 – Sișu Tudor, Deliric și Dragoș MironÎnregistrare: MIC Check – #42 – Sișu Tudor, Deliric și Dragoș Miron

MIC Check

 Ediția cu numărul 42 a emisiunii MIC Check a fost făcută publică în mediul online, seara trecută! Invitații din cadrul acesteia au fost Sișu Tudor, Deliric și Dragoș Miron, artiști care de curând au lansat un nou material.

Înregistrare: MIC Check – #41 – Illest Of December 2016Înregistrare: MIC Check – #41 – Illest Of December 2016

MIC Check

Ediția cu numărul 41 a emisiunii MIC Check a fost făcută publică de curând, în mediul online. Aceasta nu a avut nici un invitat, întrucât este cea care a încheiat ultima luna a anului 2016, reprezentând o colecție de piese reunite sub numele de Illest Of Decembrie 2016.

Înregistrare: MIC Check – #40 – Illest Of November 2016Înregistrare: MIC Check – #40 – Illest Of November 2016

MIC Check

 Ediția cu numărul 40 a emisiunii MIC Check a fost făcută publică de curând, în mediul online. Aceasta nu a avut nici un invitat, întrucât este cea care a încheiat luna noiembrie a anului 2016, reprezentând o colecție de piese reunite sub numele de Illest Of November 2016.

Înregistrare: MIC Check – #35 – Samurai & El NinoÎnregistrare: MIC Check – #35 – Samurai & El Nino

MIC Check

 Ediția cu numărul 35 a emisiunii MIC Check a fost făcută publică în mediul online, pe parcursul acestei seri! Invitații din cadrul acesteia au fost Samurai & El Nino, artiști care de curând au lansat un nou material.

Înregistrările edițiilor #32, #33 și #34 ale emisiunii MIC Check au fost lansate în mediul online!Înregistrările edițiilor #32, #33 și #34 ale emisiunii MIC Check au fost lansate în mediul online!

  Pe parcursul zilei de ieri, pe platforma Mixcloud, și-au făcut apariția înregistrările pentru trei ediții ale emisiunii MIC Check, cele cu numărul #32, #33 și #34, pe care le-ați putut auzi live, în săptămânile anterioare, în cadrul emisiunii difuzate la Radio Guerrilla.

Alan urmează să lanseze un material solo!Alan urmează să lanseze un material solo!

 După cum bine știți, ediția de ieri a emisiunii MIC Check i-a avut ca invitați pe Alan & Kepa, artiști îndrăgiți ai hip hop-ului autohton, care, pe parcursul acestui an, au lansat un nou material discografic intitulat „Oxigen”.

Video: MIC Check – #19 – Freestyle PsihotropVideo: MIC Check – #19 – Freestyle Psihotrop

 Cea de-a 19-a ediție a emisiunii MIC Check l-a avut ca invitat pe Psihotrop, unul dintre cei mai îndrăgiți MCs ai noului val.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Înregistrare: MIC Check – #30 – Raz OneÎnregistrare: MIC Check – #30 – Raz One

 Așa după cum v-am obișnuit încă de la apariția primului episod MIC Check, site-ul nostru vă prezintă înregistrarea fiecărei ediții în momentul în care acesta devine disponibil.

DASH, SEZ și Fanas sunt următorii invitați ai emisiunii MIC Check!DASH, SEZ și Fanas sunt următorii invitați ai emisiunii MIC Check!

 Până în prezent, în cadrul emisiunii MIC Check ați putut auzi discuții dintre moderatorii acesteia și diverși MCs, producători, DJs și chiar grafferi.

Înregistrările edițiilor #27, #28 și #29 ale emisiunii MIC Check au fost lansate în mediul online!Înregistrările edițiilor #27, #28 și #29 ale emisiunii MIC Check au fost lansate în mediul online!

  Pe parcursul acestei zile, pe platforma Mixcloud, și-au făcut apariția înregistrarile a trei ediții ale emisiunii MIC Check, cele cu numărul #27, #28 și #29, pe care le-ați putut auzi live, în săptămânile anterioare, în cadrul Radio Guerrilla.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Edițiile #25 și #26 ale emisiunii MIC Check pot fi ascultate pe Mixcloud!Edițiile #25 și #26 ale emisiunii MIC Check pot fi ascultate pe Mixcloud!

 Emisiunea MIC Check a ajuns la cea de-a 26-a ediție, iar de curând, platforma online în cadrul căreia apăreau episoadele difuzate în fiecare miercuri, pe Radio Guerrilla, s-a schimbat, devenind Mixcloud.

Video: MIC Check – #18 – Freestyle Phunk BVideo: MIC Check – #18 – Freestyle Phunk B

 În prima parte a acestei zile, v-am prezentat înregistrarea video a sesiunii live pe care Faust și Phunk B au susținut-o în cadrul studioului Cutover din București.

Edițiile #21, #22, și #24 ale emisiunii MIC Check pot fi ascultate pe SoundCloudEdițiile #21, #22, și #24 ale emisiunii MIC Check pot fi ascultate pe SoundCloud

 Singura emisiune de hip hop din România, „MIC Check”, realizată de Vlad Dobrescu alături de Alex Mocanu, a împlinit un an de existență, trecând în această perioadă din mediul online în eter, pe Radio Guerrilla.

Recenzii

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..