NoutĂŢi missy elliott

Missy Elliott revine cu o nouă piesă, un nou videoclip, și anunță lansarea unui nou documentar!Missy Elliott revine cu o nouă piesă, un nou videoclip, și anunță lansarea unui nou documentar!

Missy Elliott
  La începutul lunii februarie a anului trecut, Missy Elliott lansa piesa intitulată „Pep Rally”, ceea ce părea a fi reîntoarcerea sa. Cu toate acestea, artista respectivă nu a mai lansat nimic pe plan solo pe parcursul anului două mii șaisprezece.

Video: Fantasia – Without Me feat. Kelly Rowland, Missy ElliottVideo: Fantasia – Without Me feat. Kelly Rowland, Missy Elliott

Artista Fantasia Monique Barrino sau pe cunoscutul ei nume de scenă Fantasia, a lansat pe Youtube videoclipul piesei ”Without Me”.

Istoria Hip Hop-ului: Queen LatifahIstoria Hip Hop-ului: Queen Latifah

Astazi am sa va prezint un artist mai mult sau mai putin special pentru cariera muzicala, dar cu o insemnatate aparte pentru cum au evoluat unele trupe si mc inca de la finele anilor ’80.
A refuzat sa se nasca la termen, inca de atunci reusind sa se impuna.

Monica – Anything (To Find You) (Feat. Lil Kim & Rick Ross)Monica – Anything (To Find You) (Feat. Lil Kim & Rick Ross)

Poate ca aceasta stire va surprinde o parte din voi. Monica a ales sa colaboreze cu Lil Kim si Rick Ross pentru a realiza primul sau single extras de pe viitorul sau album „New Life” (pe care il puteti achizitiona din 4 octombrie). Piesa este produsa de Missy Elliott.

Timbaland ft. Attitude & 6 Two – Lil ApartmentTimbaland ft. Attitude & 6 Two – Lil Apartment

Este a treia vineri consecutiva in care Timbaland lanseaza o piesa, pana acum a lansat pe 14 ianuarie piesa „Take Ur Clothes Off„, care a fost in colaborare cu Missy Elliott, iar apoi a lansat piesa „Round Da Way Tim„, pe 21 ianuarie.

Timbaland ft. Missy Elliott – Take Ur Clothes OffTimbaland ft. Missy Elliott – Take Ur Clothes Off

A fost o vreme lunga decand Timbaland nu a mai scos single-uri, dar in cele din urma revine cu o noua piesa intitulata „Take Ur Clothes Off„, care este in colaborare cu Missy Elliott. Desi piesa e cam scurta, totul suna foarte bine la cei doi artisti impreuna.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..