NoutĂŢi momente si schite

Concurs: Câştigă trei albume “KaTaNa – Momente și schițe”Concurs: Câştigă trei albume “KaTaNa – Momente și schițe”

Am avut mai mult de „1000 de motive” să merg la concertul de lansare al albumului. Am stat în „Linia intai” să mă pot bucura de fiecare piesă. Chiar dacă nu am aflat care este „Prețul corect”, am înțeles de ce trebuie să „Merg drept”.

Live: KaTaNa – Purgatoriu @ Elephant PubLive: KaTaNa – Purgatoriu @ Elephant Pub

După ce ne-au încântat cu înregistrările video ale pieselor „Ronin„, „Original”, „Amintiri din copilărie„, „Pentru tine, dragă”, trupa KaTaNa a încărcat pe contul oficial de Youtube un nou live din timpul concertului de lansare al albumului..

Live: KaTaNa – Amintiri din copilărie & Pentru tine, dragă @ Elephant PubLive: KaTaNa – Amintiri din copilărie & Pentru tine, dragă @ Elephant Pub

No Mo’ și menthoru ne oferă pe contul oficial de Youtube al trupei KaTaNa o nouă înregistrare din timpul concertului de lansare al materialului „Momente și Schițe” ce a avut loc pe 17 mai 2012.

Live: KaTaNa – Ronin / Original @ Elephant PubLive: KaTaNa – Ronin / Original @ Elephant Pub

KaTaNa au publicat pe contul oficial de youtube o interpretare LIVE a piesei „Ronin„, în cadrul concertului de lansare a albumului „Momente și Schițe” din data de 17 mai 2012, în Elephant Pub. Mai jos aveți și link-urile de la site-ul albumului și site-ul trupei.

Reiki – Slow MotionReiki – Slow Motion

Talentata Reiki revine cu o noua piesa. Am ascultat prima oara melodia „Slow Motion” in luna mai, la concertul de lansare a materialului „Momente si Schite” semnat de trupa KaTaNa. Pe moment mi-a inspirat un vibe pozitiv si multa, multa energie.

Acceseaza site-ul oficial „Momente si Schite”, semnat KaTaNaAcceseaza site-ul oficial „Momente si Schite”, semnat KaTaNa

KaTaNa au lansat pe 22 aprilie cel mai recent album al lor intitulat „Momente si Schite„, acesta putand fi cumparat la pretul de 20 RON de pe site-ul oficial al materialului.

Recenzie: KaTaNa – Momente si Schite @ Elephant Pub – 17.05.2012 (Poze)Recenzie: KaTaNa – Momente si Schite @ Elephant Pub – 17.05.2012 (Poze)

Pe  17 mai am invatat o noua reteta. Nu, nu ma refer la o reteta culinara, asa cum probabil v-ati fi asteptat toti, ci o reteta a unui eveniment reusit. Dupa ce gusti din acest “produs”, pleci spre casa cu zambetul larg pe buze, fredonand melodia ce ti-a ramas pe suflet si in minte.

Promo concert: KaTaNa – Momente si schite @ Elephant PubPromo concert: KaTaNa – Momente si schite @ Elephant Pub

Pe 17 mai, Elephant Pub va fi locul de intalnire al fanilor trupei KaTaNa. Ce se intampla mai exact?  No Mo’ si menthoru lanseaza albumul „Momente si schite”. Invitatii lor sunt: Rey Ysus, Sick Sound Crew, Reiki, Undercover si Dezea.

Asculta: KaTaNa – Momente si schite @ YoutubeAsculta: KaTaNa – Momente si schite @ Youtube

Incepand din aceasta seara, albumul trupei KaTaNa denumit „Momente si schite” poate fi ascultat integral pe Youtube pe canalul trupei pe care il puteti gasi aici.

Concertul KaTaNa a fost anulatConcertul KaTaNa a fost anulat

Dragi cititori, incepem ziua cu o veste proasta. Concertul KaTaNa despre care v-am scris aici si care trebuia sa aibe loc in aceasta seara in Elephant Pub, a fost anulat, cauza anularii acestuia fiind datorita unor probleme de sanatatea a unuia dintre membrii trupei.

KaTaNa – Impreuna feat. Reiki & DJ UndooKaTaNa – Impreuna feat. Reiki & DJ Undoo

Cu 3 zile inainte de lansarea albumului „Momente si schite”, No Mo’ si Menthoru, pe scurt, KaTaNa au lansat pe canalul lor oficial de Youtube melodia „Impreuna”. Piesa este realizata in colaborare cu Reiki si DJ Undoo.

KaTaNa – Amintiri din copilarieKaTaNa – Amintiri din copilarie

Trupa KaTaNa a lansat in aceasta seara in primiera pe HipHopLive una dintre cele mai asteptate piese de pe viitorul lor album. Piesa poarta numele de „Amintiri din copilarie” si va face parte din albumul „Momente si schite” ce va fi lansat pe 22 aprilie in Elephant Pub.

Concert lansare: KaTaNa – „Momente si schite” @ Elephant Pub – 22.04.2012Concert lansare: KaTaNa – „Momente si schite” @ Elephant Pub – 22.04.2012

Duminica, 22 Aprilie, in Elephant Pub, trupa KATANA lanseaza albumul „Momente si Schite„.
Accesul in Elephant Pub se va face incepand cu ora 19:30. Pe scena vor urca alaturi de NoMo’ si Menthoru, Dj Undoo, Undercover, SickSound Crew, Reiki, Dezea, Rey Ysus.

Teaser: KaTaNa ft. Reiki & DJ Undoo – ImpreunaTeaser: KaTaNa ft. Reiki & DJ Undoo – Impreuna

Pe contul oficial de youtube Katana, a aparut un teaser la piesa „Impreuna„, ce este in colaborare cu DJ Undoo si Reiki, piesa ce este extrasa de pe materialul „Momente si schite„, ce urmeaza sa fie lansat pe 22 aprilie. Evenimentul se va desfasura in Elephant Pub.

KaTaNa – Momente si schite (Preview)KaTaNa – Momente si schite (Preview)

Trupa KaTaNa continua seria de preview-uri ce prefateaza viitorul lor album, denumit „Momente si schite”. De aceasta data, membrii trupei ne ofera un preview de la piesa care da numele albumului, „Momente si schite”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..