NoutĂŢi Morloc

Video: Releveu – PromenadăVideo: Releveu – Promenadă

 După concertul de lansare al videoclipului pentru piesa „Promenadă”, pe care Releveu l-a susținut aseară în Beat Bar Umanist, a venit momentul în care toți cei prezenți pe internet se pot bucura de el.

Concert Lansare Videoclip: Releveu – „Promenadă” @ București – 13.10.2017Concert Lansare Videoclip: Releveu – „Promenadă” @ București – 13.10.2017

Pe data de 13 octombrie a acestui an, Releveu v-a susține un concert cu ocazia lansării unui nou videoclip. Acesta se intitulează „Promenadă”, fiind realizat de către Morloc și produs de Straniu Film alături de Paradox Film.

Morloc – The WayMorloc – The Way

 Despre Morloc am scris și în trecut când am vorbit despre proiectul MPC Sunday, iar creațiile sale muzicale pot fi ascultate prin colaborările cu EnerGIA și Releveu.

Morloc MPC Sunday – #5 – Romanian Disco Funk Hip HopMorloc MPC Sunday – #5 – Romanian Disco Funk Hip Hop

 Unul din cel mai important aspect al pieselor hip hop pe care le ascultați zi de zi o reprezintă instrumentalul ei, fiind de cele mai multe ori energia de care fiecare MC are nevoie pentru a da naștere versurilor.

Video: Releveu – Povești cu măști cu Omu GnomVideo: Releveu – Povești cu măști cu Omu Gnom

 Pentru a promova următorul material intitulat „Porțelan”, album ce urmează a fi lansat în viitorul apropiat, Releveu revine cu o nouă piesă realizată în colaborare cu Omu Gnom.

Releveu – În cearcăne cu S. AndreeaReleveu – În cearcăne cu S. Andreea

 După cum bine știți, pe parcursul acestui an, Releveu a lansat un nou material discografic intitulat „Mersi și scuze”, material pe care l-ați putut câștiga în format fizic, prin intermediul unui concurs desfășurat de site-ul nostru și Releveu.

Video: Releveu – Mersi şi scuze cu S. Andreea şi JME (Magnum)Video: Releveu – Mersi şi scuze cu S. Andreea şi JME (Magnum)

 „Mersi și scuze”, piesa care dă titlul albumului pe care Releveu l-a lansat în mediul online la acestei săptămâni, este totodată piesa care întregește lipsa melodiilor care sunt promovate printr-un videoclip.

Releveu a lansat materialul „Mersi și scuze” în mediul online!Releveu a lansat materialul „Mersi și scuze” în mediul online!

 Mircea Enescu, cunoscut în scena de hip hop românesc sub numele de Releveu, a lansat astăzi materialul intitulat „Mersi și scuze”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..