NoutĂŢi Motivation

EnerGIA – Motivation (Freestyle)EnerGIA – Motivation (Freestyle)

EnerGIA prezintă un nou freestyle intitulat „Motivation„. Freestyle-ul este înregistrat pe beat-ul piesei „Blood on the Leaves„, la Unic Production. Mix/Master-ul a fost asigurat de Maich, iar artwork-ul este realizat de Iulian Blidaru.

Cocaine 80s – Motivation (feat. Common)Cocaine 80s – Motivation (feat. Common)

A sasea piesa extrasa de pe materialul „Express OG” semnat de Cocaine 80s este de astazi disponibila spre ascultare. „Motivation” este o melodie in colaborare cu Common si poate fi ascultata in continuarea acestui articol.

Cam’ron – MotivationCam’ron – Motivation

Inca o piesa a fost lansata astazi dar de data aceasta de nimeni altul decat artistul cu numele Cam’ron. Va invit sa apasati play si sa ascultati ”Motivation”.A

Ne-Yo – She Uses Me (Masturbation)Ne-Yo – She Uses Me (Masturbation)

Probabil ca multi dintre voi va ganditi daca acesta este titlul real al piesei. Da, ati vazut bine! Ne-yo a realizat un remix dupa hit-ul „Motivation” al cantaretei Kelly Rowland.
Artistul ne pregateste si un mixtape cat de curand. Vom reveni cu detalii.

The-Dream – Motivation (Remix)The-Dream – Motivation (Remix)

The Dream a realizat un remix dupa hit-ul cantaretei Kelly Rowland. Rezultatul il puteti asculta mai jos. „The Love, IV” (viitorul sau album) va aparea in curand.

Jeremih – Motivation (Remix)Jeremih – Motivation (Remix)

Jeremih a realizat un remix dupa hit-ul lui Kelly Rowland. Despre cum suna, va las pe voi sa apreciati. Piesa este produsa de Jim Jonsin.

Da Brat – Motivation (Remix)Da Brat – Motivation (Remix)

Da Brat continua sesiunea de freestyle. Aceasta a inregistrat in studioul Def Jam, remixul piesei „Motivation” a frumoasei Kelly Rowland in colaborare cu Lil Wayne.

Video: Kelly Rowland feat. Lil Wayne – MotivationVideo: Kelly Rowland feat. Lil Wayne – Motivation

Focoasa Kelly a lansat clipul piesei Motivation. In colaborare cu Lil Wayne, aceasta a filmat un clip incendiar, intim, senzual.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..