NoutĂŢi mr. smith

O.N. – Alb orbitorO.N. – Alb orbitor

 MC-ul originar din Constanța, pe nume Om Necunoscut, este adus în atenția noastră de o piesă ce reprezintă: „Puţin din cer. Puţin din pământ.

Video: Phunk B & J Saw – retARD1026Video: Phunk B & J Saw – retARD1026

Paranoia13 revine în casă, căci Phunk B & J Saw lansează pe Youtube o nouă piesă ce poartă numele de „retARD1026”.

O.N. vs. Rage – 1203O.N. vs. Rage – 1203

Astăzi aducem în atenția cititorilor BlackSheepSound.ro o nouă piesă ce te va face să dai din cap și să-ți miști trupul în ritmul instrumentalului produs de NCTK. Ei bine, este vorba despre melodia „1203” ce poartă semnătura lui O.N. și a lui Rage.

O.N. & Clue – Pomana porculuiO.N. & Clue – Pomana porcului

O.N. și Clue revin astăzi cu o nouă piesă înregistrată pe instrumentalul piesei „One of a kind” ce aparține lui Atmosphere. Chiar dacă am trecut de perioada sărbătorilor de iarnă, melodia poartă numele „Pomana porcului” și vorbește despre mișcarea hip hop.

O.N. – Insomnia unșpeO.N. – Insomnia unșpe

O.N. a făcut primul său pas în „€œDrumul spre casă, vol 2” cu ajutorul piesei „Omen„, lansată la începutul acestei luni. Al doilea pas a primit numele „Insomnia unșpe”, o melodie înregistrată pe un instrumenetal produs de Mr.

Premieră: O.N. – OmenPremieră: O.N. – Omen

În luna martie a anului trecut, O.N. ne-a arătat „€œDrumul spre casă”. 225 km am străbătut alături de el pe ritmuri de hip hop. 23 de piese au stat mărturie acestui drum pe care tânărul constănțean l-a străbătut alături de cei ce îi ascultă și apreciază muzica.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..