NoutĂŢi My Life

29.11.2017: Albumul „My Life”, semnat de către Mary J. Blige, împlinește 23 de ani de la lansare!29.11.2017: Albumul „My Life”, semnat de către Mary J. Blige, împlinește 23 de ani de la lansare!

Mary J. Blige
  „My Life” este denumirea celui de-al doilea material discografic al artistei Mary J. Blige. Acesta a fost lansat în urmă cu douăzeci și trei de ani, prin intermediul Uptown Records. Din punct de vedere comercial, albumul s-a bucurat de un mare succes.

Video: 50 Cent – My Life feat. Eminem & Adam LevineVideo: 50 Cent – My Life feat. Eminem & Adam Levine

Astăzi vă invităm să urmăriți videoclipul piesei „My Life” ce îi are în prim-plan pe 50 Cent, Eminem și Adam Levine. Melodia a fost produsă de S1 și este programată pentru a face parte din viitorul album al lui 50 Cent, denumit „Street King Immortal”.

50 Cent – My Life feat. Eminem & Adam Levine50 Cent – My Life feat. Eminem & Adam Levine

După cum ne-a promis, 50 Cent a lansat single-ul „My Life”, pe care îi are ca invitați pe Adam Levine de la Maroon 5 și pe Eminem.

Video: Cosy – My Life (feat. John Diamond)Video: Cosy – My Life (feat. John Diamond)

Cosy are o noua surpriza pentru noi in aceasta dimineata. Artistul a lansat videoclipul piesei „My Life” ce a fost realizata in colaborare cu John Diamond. Filmarile si montajul video au fost realizate de Sergiu Mogan, in timp ce regia clipului ii apartine lui Cosy.

Video: Slaughterhouse – My Life (feat. Cee-Lo Green)Video: Slaughterhouse – My Life (feat. Cee-Lo Green)

In urma cu ceva vreme, va prezentam aici melodia „My Life” semnata de Slaughterhouse, in colaborare Cee-Lo Green.

Slaughterhouse – My Life (feat. Cee-Lo Green)Slaughterhouse – My Life (feat. Cee-Lo Green)

Slaughterhouse (Crooked I, Joe Budden, Joell Ortiz si Royce da 5’9″) revin astazi cu o noua piesa de pe viitorul lor album denumit „Welcome to: Our House”. Acest nou single poarta numele de „My Life” si este realizat in colaborare cu Cee-Lo Green.

Video: Slim Thug – My Life (Feat. Propain)Video: Slim Thug – My Life (Feat. Propain)

Va aduc la cunostinta faptul ca a fost lansat videoclipul piesei ”My Life” semnata Slim Thug feat. Propain.

Slim Thug – My Life (Feat. L.E.$, Mug & Propain)Slim Thug – My Life (Feat. L.E.$, Mug & Propain)

ThugThursday, 6 octombrie, Slim Thug…pe scurt: o noua piesa – „My Life„.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..