NoutĂŢi Nai’gh’ba

Video: Smokey & Krem – ApeREPtiv (ft. Nai’gh’ba, AFO, Ana Maria Alexie şi DJ Undoo)Video: Smokey & Krem – ApeREPtiv (ft. Nai’gh’ba, AFO, Ana Maria Alexie şi DJ Undoo)

Smokey & Krem au urcat pe canalul oficial de Youtube un ”ApeREPtiv”, extras de pe albumul intitulat ”Aici sau la pachet?”. Piesa poartă numărul trei în tracklist-ul materialului şi este a doua ce beneficiază de un videoclip.

Grupul de Rezistență – 90 (cu Tom „Brownman” Brown)Grupul de Rezistență – 90 (cu Tom „Brownman” Brown)

După concertul de lansare ce a avut loc joi în clubul bucureștean B52 și despre care noi am scris o recenzie însoțită de poze, a venit timpul să ascultăm una din piesele trupei Grupul de Rezistență aflată pe albumul ”Opunem rezistență”.

Teaser: Grupul De Rezistenţă – Plastic #3 (video)Teaser: Grupul De Rezistenţă – Plastic #3 (video)

Băieţii de la Grupul de Rezistenţă continua seria clipurilor de promovare pentru videoclipul piesei „Plastic” şi al albumul „Opunem Rezistenţă” ce va beneficia de un concert de lansare pe data de 22 noiembrie în clubul bucureştean B52.

Recenzie: Libernote Music prezintă WorkShop @ Elephant Pub – 28.10.2012 (Poze)Recenzie: Libernote Music prezintă WorkShop @ Elephant Pub – 28.10.2012 (Poze)

Ce poate fi mai plăcut decât să-ți petreci seara de duminică ascultând muzică live? Pe acest principiu mi-am îndreptat pașii către Elephant Pub. Acolo, cei de la Libernote Music au organizat un workshop de excepție, urmat de un concert al celor ce s-au strâns sub aripa label-ului.

Grupul De Rezistență – Plastic (feat. Sergiu Floroaia)Grupul De Rezistență – Plastic (feat. Sergiu Floroaia)

Grupul De Rezistență revine astăzi cu o nouă melodie. Piesa este produsă de Vinyl Sapiens, iar scratch-urile aparțin lui DJ Undoo. Piesa „Plastic” este o colaborare cu Sergiu Floroaia. Textul a fost scris de Stoe Toxxic, Naighba, K-Gula, Brugner și Sergiu Floroaia.

Video: Grupul De Rezistenta – N-ai Cu CineVideo: Grupul De Rezistenta – N-ai Cu Cine

Sub aripa noului label LiberNote Music, Grupul De Rezistenta lanseaza astazi videoclipul piesei „N-ai Cu Cine”. Cu aceasta ocazie, toate cele trei piese ce alcatuiesc „Trilogia N-ai(ului)” beneficiaza de un clip individual.

Recenzie: Grupul de Rezistenta – Trilogia N-ai(ului) @ Club A – 27.06.2012 (Poze)Recenzie: Grupul de Rezistenta – Trilogia N-ai(ului) @ Club A – 27.06.2012 (Poze)

Miercuri. Pentru colegii mei de birou semnifica jumatatea saptamanii de lucru. Pentru microbisti, un nou meci din Campionatul European de Fotbal 2012. Pentru mine, concertul trupei Grupul de Rezistenta.

Video: Grupul de Rezistenta – N-ai De Ce (feat. Japhet Niven)Video: Grupul de Rezistenta – N-ai De Ce (feat. Japhet Niven)

Si, asteptarea a luat sfarsit. Pentru o parte dintre noi aseara, pentru restul acum. Videoclipul piesei „N-ai De Ce”, produsa de Vlad Dobrescu, este acum disponibil pe contul oficial de Youtube al trupei Grupul de Rezistenta.

Grupul de Rezistenta – N-ai De Ce (feat. Japhet Niven)Grupul de Rezistenta – N-ai De Ce (feat. Japhet Niven)

Ieri, pe Radio Guerilla a avut loc premiera noii piese semnate de Naighba, Stoe Toxxic, Brugner, K-Gula, Dj Undoo si Dj Dox, respectiv Grupul de Rezistenta. Aceasta se numeste „N-ai De Ce„, este produsa de Vlad Dobrescu (CTC) si este un feat-uring cu Japhet Niven.

Recenzie: Grupul de Rezistenta @ Street Delivery – 16.06.2012 (Poze)Recenzie: Grupul de Rezistenta @ Street Delivery – 16.06.2012 (Poze)

Toata saptamana trecuta a umblat vorba de colo colo ca strada Arthur Verona va fi inchisa trei zile traficului auto si va fi deschisa exclusiv traficului pietonal. Curiozitatea m-a impins sa caut mai multe detalii despre evenimentul ce a primit numele Street Delivery.

Recenzie : Lansare Grupul de Rezistenta – Trilogia N-ai(ului) @ Club Trippin Brasov – 25.05.2012Recenzie : Lansare Grupul de Rezistenta – Trilogia N-ai(ului) @ Club Trippin Brasov – 25.05.2012

Asadar, vineri seara, in club Trippin’, s-au strans aproximativ 100 de persoane  pentru vizita Grupului de Rezistenta, ce consta in : DJ Dox, DJ Undoo, Brugner, Nai’gh’ba, Stoe Toxxic, K-Gula.

Grupul de Rezistenta – N-ai tu treaba @ GuerriLIVE Radio SessionGrupul de Rezistenta – N-ai tu treaba @ GuerriLIVE Radio Session

Luni seara, ascultatorii Radio Guerrilla au putut auzi: „Tic- tic- tic, asta-i tic nervos”. Motivul? Grupul de Rezistenta a fost prezent in studiourile Radio Guerrilla.

Grupul De Rezistenta @ Alternative NationGrupul De Rezistenta @ Alternative Nation

In cazul in care ati pierdut emisiunea Alternative Nation difuzata pe Mtv, emisiune in care de curand au fost invitati doi dintre membrii trupei Grupul De Rezistenta, respectiv Naighba si Brugner, astazi va prezentam inregistrarea emisiunii.

Grupul De Rezistenta – Pe scenaGrupul De Rezistenta – Pe scena

Pe canalul oficial de Youtube al trupei Grupul de Rezistenta a fost incarcata o noua melodie numita „Pe scena„. Desi melodia a fost creata in 2009, abia acum a fost facuta publica  de catre trupa.

Teaser: Grupul de Rezistenta – N-ai tu treabaTeaser: Grupul de Rezistenta – N-ai tu treaba

In 2012 se pare ca hip-hop-ul este readus la viata, atat prin noile materiale ale artistilor cat si prin sustinerea fanilor ale acestei miscari, si spun lucrul acesta pentru ca avem o veste care va bucura tot publicul cunoscator de hip-hop.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..