NoutĂŢi narcoBranco

Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017

 Pe data de 22 ianuarie, începând cu ora 20:00, sunteți așteptați la primul concert caritabil, intitulat „Alvin merge înainte„, eveniment ce va avea loc în Silver Church, din București.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

narcoBranco – Soare zinarcoBranco – Soare zi

 Dacă acum două zile vă prezentam piesa intitulată „Din Berceni 2.0

narcoBranco – Din Berceni 2.0 feat. Jack, MadanarcoBranco – Din Berceni 2.0 feat. Jack, Mada

 De curând, narcoBranco a făcut publică vestea lansării unui al doilea audio scurt-metraj, care va fi lansat sub numele de „Zile fripte în cuptor”, lansând ulterior piesele „Zmardei” și „Ofitah’”, care promovează același material.

narcoBranco – ZmardeinarcoBranco – Zmardei

 Carbon, care activează în prezent sub pseudonimul de narcoBranco, a lansat o nouă piesă ce poartă denumirea de „Zmardei”.

Phvne x Dspekt x narcoBranco – Trag LiniePhvne x Dspekt x narcoBranco – Trag Linie

 De curând, pe rețeaua de socializare Facebook, Phvne, Dspkt și narcoBranco au făcut publică vestea lansării unei noi piese intitulate „Trag Linie”. Astfel, astăzi, la ora 20:30, piesa respectivă a fost lansată pe canalul de YouTube al producătorului pe nume Phvne.

Album: Faust și Manafique – Strictul Necesar (Ascultă)Album: Faust și Manafique – Strictul Necesar (Ascultă)

 Ziua de astăzi a fost marcată de lansarea unui nou material discografic din partea unui artist îndrăgit al undeground-ului românesc, și anume Faust.

Concert: Carbon a.s. narcoBranco @ Constanța – 08.04.2016Concert: Carbon a.s. narcoBranco @ Constanța – 08.04.2016

 Publicul constănțean de hip-hop are motive să se bucure, căci Carbon a.s. narcoBranco va susține un concert, pe data de 8 aprilie, în clubul El Comandante. Evenimentul face parte din seria „Best Works Live Show”, unde Carbon cântă cele mai reprezentative piese din discografia sa.

Concert: Carbon a.s. NarcoBranco @ București – 11.03.2016Concert: Carbon a.s. NarcoBranco @ București – 11.03.2016

 Carbon, cunoscut acum și sub pseudonimul NarcoBranco, va susține un concert în clubul bucureștean Fabrica, pe data de 11 martie, începând cu ora 21:00. Lista invitaților din cadrul acestui concert este compusă din DJ Grigo, DJ Nasa, Fanas și Dash (Live MPC session), Mihnea și Jack.

Carbon a lansat primul audio-scurt metraj intitulat „Stări în interval A.M.”Carbon a lansat primul audio-scurt metraj intitulat „Stări în interval A.M.”

 „Stări în interval AM” este primul episod dintr-o serie de materiale audio realizate sub formă de scurt-metraje pe care Carbon le semnează cu pseudonimul folosit în ultimele luni, și anume NarcoBranco, reprezentând o colaborare cu Green Label Studio și DJ Nasa.

Retrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSound

Noul an este aici, iar înainte de a ne continua activitatea, dorim să ne amintim de ceea ce a însemnat luna decembrie pentru BlackSheepSound.
Ca de fiecare dată, conținutul pe care vi l-am prezentat a fost alcătuit din știri, evenimente, noi piese, videoclipuri, albume, etc.

narcoBranco – FoAME (Maxi-Single)narcoBranco – FoAME (Maxi-Single)

  În luna septembrie a acestui an Carbon a lansat o nouă piesă însoțită de un videoclip, și anume „FoAME”, pentru realizarea căreia a folosit pseudonimul narcoBranco, pe care l-a folosit și pentru a semna maxi-single-ul „FoAME”, a cărui lansare a avut loc în decursul zilei de ie..

Video: narcoBranco – FoAMEVideo: narcoBranco – FoAME

 În cazul în care nu știți asta deja, țin să vă aduc la cunoștință faptul că narcoBranco este nimeni altul decât Carbon, care a mai folosit acest nume și în momentul în care a lansat freestyle-ul intitulat „Aripi frânte”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..