NoutĂŢi naughty by nature

26.11.2017: Albumul „To tha Rescue” al lui D-Nice împlinește 26 de ani de la lansare!26.11.2017: Albumul „To tha Rescue” al lui D-Nice împlinește 26 de ani de la lansare!

D-Nice

 În toamna anului 1991, pe data de 26 noiembrie, prin intermediul Jive Records avea loc lansarea celui de-al doilea (dar și ultim) album din partea MC-ului pe nume D-Nice, succedând-ul pe cel lansat în 1990 sub numele de „Call Me D-Nice”.

Tupac Shakur a fost introdus în Rock & Roll Hall of Fame!Tupac Shakur a fost introdus în Rock & Roll Hall of Fame!

Tupac Shakur
  Tupac Shakur este cel de-al șaselea artist al culturii hip-hop, care este introdus în Rock & Roll Hall of Fame. De asemenea, el este primul artist al acestei culturi care reușește această performanță în mod independent.

23.02.2017: În urmă cu 24 de ani, albumul „19 Naughty III” era lansat de grupul Naughty by Nature!23.02.2017: În urmă cu 24 de ani, albumul „19 Naughty III” era lansat de grupul Naughty by Nature!

Naughty by Nature

 Pe data de 23 februarie a anului 1993, grupul muzical Naughty by Nature lansa cel de-al treilea album din carieră. Este vorba despre albumul intitulat „19 Naughty III”, făcut public cu ajutorul labelului Tommy Boy Records.

24.11.2016: Cel de-al doilea material discografic al lui Eazy-E împlinește 21 de ani de la lansare!24.11.2016: Cel de-al doilea material discografic al lui Eazy-E împlinește 21 de ani de la lansare!

Eazy-E

 „Str8 off tha Streetz of Muthaphukkin Compton” este numele celui de-al doilea material discografic al MC-ului Eazy-E. Lansarea sa a avut loc post-mortem, prin intermediul labelului Ruthless Records.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

03.09.2016: Cel de-al doilea album al grupului Naughty by Nature împlinește 25 de ani de la lansare!03.09.2016: Cel de-al doilea album al grupului Naughty by Nature împlinește 25 de ani de la lansare!

Sursă foto: lyrics.wikia.com
 Naughty by Nature este numele grupului format din Treach, Vin Rock și DJ Kay Gee, dar și numele celui de-al doilea album al formației respective, care a fost lansat pe data de 9 septembrie 1991, în urmă cu 25 de ani.

Lipsă de cultură sau indiferență? Ce înseamnă hip-hop în România?Lipsă de cultură sau indiferență? Ce înseamnă hip-hop în România?

 În ultimul timp au existat destule controverse legate de lipsa de cultură față de hip-hop a unei părți din publicul românesc al acestei culturi, implicit al stilului muzical născut de aceasta.

Video: Naughty by Nature – Respect (feat. Tah G Ali)Video: Naughty by Nature – Respect (feat. Tah G Ali)

Naughty by Nature a scot din cufarul cu amintiri melodia „Respect” lansata in 2010. Pentru aceasta piesa, baietii au colaborat cu Tah G Ali (Garden State Greats). Incepand de astazi, este disponibil si videoclipul melodiei, regizat de Nimi Hendrix.

Naughty By Nature – God Is Us (Feat. Queen Latifah)Naughty By Nature – God Is Us (Feat. Queen Latifah)

Naughty By Nature a lansat de curand o piesa intitulata „God Is Us” in colaborare cu Queen Latifah.

Naughty By Nature – Uptown Anthem (20th Anniversary Collector’s Edition)Naughty By Nature – Uptown Anthem (20th Anniversary Collector’s Edition)

Cu totii stim prietenia ce i-a legat pe Treach si pe Tupac.

Album: Naughty By Nature –  Anthem Inc. (Cover & Track List)Album: Naughty By Nature – Anthem Inc. (Cover & Track List)

„Anthem Inc.” este primul album semnat de Naughty By Nature cu toti cei trei componenti (Treach, Vin Rock si Kay Gee) dupa o pauza de 12 ani. Acesta este si un material aniversar, celebrand 20 ani de existenta a trupei si  incluzand atat piese clasice cat si inregistrari noi.

Naughty By Nature – Perfect Party (Feat. Joe)Naughty By Nature – Perfect Party (Feat. Joe)

Grupul Naughty By Nature, castigator al unui premiu Grammy se intorc cu un album asteptat de multa lume. Pentru a sarbatori 20 ani de existenta, artistii vor lansa un album promotional pe 15 noiembrie.

Wale – Jump (Freestyle)Wale – Jump (Freestyle)

Wale mi-a facut ziua mai frumoasa, aducand in lumina un cover dupa piesa „Jump” a mai „copilandrii” baieti de la Kris Kross. Dupa cum a spus si Wale pe contul sau de twitter, piesa este scrisa de Treach de la Naughty By Nature, insa nu a fost cantata niciodata.

Istoria Hip Hop-ului: Naughty By NatureIstoria Hip Hop-ului: Naughty By Nature

Castigatorii premiului Grammy, cu un album care le-a adus un Disc de Platina, direct din New Jersey, Naughty By Nature are in spate peste 20 de ani de experienta in industria muzicala, si tot atatea hituri care au schimbat mersul muzicii hip hop din lume.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..