NoutĂŢi NCTK

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Concert: Dublă lansare LP: Macanache – „Interzis & Comedia” @ București – 14.10.2016Concert: Dublă lansare LP: Macanache – „Interzis & Comedia” @ București – 14.10.2016

  Pe data de 14 octombrie, Macanache va susține un concert în Club Maxx din București, în scopul unei duble lansări de LP: „Interzis & Comedia”.

Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”

 Pășim pe potecile toamnei tot cu muzica în suflet, dar și cu o parte dintre curiozitățile legate de un artist drag nouă satisfăcute, deoarece luna septembrie aduce cu sine un nou interviu pentru BlackSheepSound, realizat alături de Vlad Flueraru.

Phunk B – TrandafirPhunk B – Trandafir

 Pe parcursul acestei zile, Phunk B a făcut următorul anunț:
Piesa pe care o voi uploada este foarte personala.. nu m-as fi hotarat sa o uploadez daca nu consideram ca imi face un bine.. am zeci de piese ce nu vor ajunge la urechile nimanui pt ca scriu cu scopul de a ma linisti..

Video: Bed(stuy)Room Freestyles – #3 – Mitchell Aimss (Prod. NCTK)Video: Bed(stuy)Room Freestyles – #3 – Mitchell Aimss (Prod. NCTK)

 Pe data de 22 martie, vă aduceam la cunoștință faptul că „NCTK a lansat o nouă emisiune: Bed(stuy)Room Freestyles”, alături de artiști ce activează pe teritoriul orașului New York.

NCTK organizează un nou concurs pentru cei dornici de exprimare!NCTK organizează un nou concurs pentru cei dornici de exprimare!

 Dacă printre cititorii noștri se numără MCs dornici de exprimare, care se simt a fi compatibili cu ceea ce furnizează NCTK, în ceea ce privește partea de beatmaking, am o veste bună pentru aceștia, care poate fi dedusă încă din titlul acestui articol: Nucri organizează un nou MC Cont..

Promovare: Akinyemi și Maassai – My Quest feat. DJ Sfera (Prod. NCTK)Promovare: Akinyemi și Maassai – My Quest feat. DJ Sfera (Prod. NCTK)

 În cadrul articolului în care vă aduceam la cunoștință faptul că NCTK a lansat o nouă emisiune intitulată „Bed(stuy)Room Freestyles”, am avut plăcerea să scriu și despre invitații ce se regăsesc în primele două episoade ale emisiunii respective, și anume: Benjy B (Episodul 1) ..

Promovare: Benjy B – Ready For The ShiftPromovare: Benjy B – Ready For The Shift

 Ați auzit de Benjy B? Dacă ați urmărit primul episod al noii emisiuni pe care NCTK o realizează în mediul online, și anume „Bed(stuy)Room Freestyles”, atunci sunt sigur că răspunsul este afirmativ.

NCTK a lansat o nouă emisiune: „Bed(stuy)Room Freestyles”NCTK a lansat o nouă emisiune: „Bed(stuy)Room Freestyles”

Sursă foto: facebook.com/nctk.rsk
 După cum bine știți, NCTK se află departe de tărâmurile țării noastre, mai precis în cel mai populat oraș din Statele Unite: New York.

Promovare: T4 – Iepurele de 100 de aniPromovare: T4 – Iepurele de 100 de ani

 Cu Trilogia celor 4 (T4) ați putut face cunoștință prin intermediul unor articol anterior, în cadrul căreia vă era prezentată piesa intitulată „Liber să critici”, pe care membrii acesteia au realizat-o alături de NCTK.

Promovare: T4 – Liber să criticiPromovare: T4 – Liber să critici

 Pentru început, trebuie să faceți cunoștință cu trupa T4 (Trilogia celor 4), compusă din: Ambiental, Fane, Razec și Vlad. Pe canalul de YouTube al acestei trupe se regăsesc două piese, una dintre ele fiind cea despre care scriu în acest articol, intitulată „Liber să critci”.

Interviu: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSoundInterviu: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 Mă simt nevoit să scriu câteva cuvinte despre modul în care s-au desfășurat lucrurile pe parcursul acestui an: Din punctul de vedere al conținutului publicat în cadrul site-ul nostru, anul 2015 reprezintă o perioadă de evoluție.

Retrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSound

  Și de această dată întâmpinăm noua lună calendaristică cu rezumatul celei de care este precedată. La fel ca de obicei, conținutul pe care vi l-am oferit a fost reprezentat de noi piese, videoclipuri, evenimente, și nu numai.

Phunk B lucrează la un nou material alături de NCTK!Phunk B lucrează la un nou material alături de NCTK!

  Căpitanul Funk are vești bune pentru ascultătorii săi! Dacă vă întrebați când veți putea audia un nou material care îi poartă semnătura, răspunsul este: curând, căci Phunk B lucrează la un EP împreună cu NCTK.

Video: MIC Check – #07 – Freestyle The Bridge CommitteeVideo: MIC Check – #07 – Freestyle The Bridge Committee

 După cum bine știți, cea mai recentă ediție a emisiunii MIC Check i-a avut ca invitați pe băieții de la The Bridge Committee. Așadar, după cum am fost obișnuiți, fragmentul de freestyle pe care aceștia l-au susținut în cadrul ediției respective a fost urcat pe Youtube.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..