NoutĂŢi NCTK

Phunk B & gAZAh au lansat albumul „Calea Șarpelui” în mediul online!Phunk B & gAZAh au lansat albumul „Calea Șarpelui” în mediul online!

Phunk B & gAZAh

 „Calea Șarpelui” este un nou album apărut în underground-ul românesc, lansat de către Phunk B & gAZAh pe parcursul zilei de astăzi, 1 decembrie.

Înregistrare: MIC Check – #62 – 4G (4 Grași)Înregistrare: MIC Check – #62 – 4G (4 Grași)

MIC Check

 În urmă cu două zile, cei de la MIC Check și-au reluat activitatea, începând un nou sezon, al treilea la număr! Acest lucru a fost înfăptuit prin lansarea unui nou episod al emisiunii respective, în afara Radioului Guerrilla, ci în propriul lor studio.

Video: Dilimanjaro – LisergicVideo: Dilimanjaro – Lisergic

Dilimanjaro

 Activitatea muzicală a lui Dilimanjaro este una intensă, întrucât MC-ul lucrează atât pe plan individual, cât și alături de ISCM, în ceea ce privește realizarea viitorului album „Android”.

NCTK – JurNCTK – Jur

NCTK

 De curând, NCTK și-a făcut apariția în cadrul piesei „Loto”, lansată împreună cu colegii săi de la 4G. Aceasta este și prima pe care băieții de la 4G au lansat-o în această formulă și poate fi ascultată aici.

Video: Phunk B – Mă pricep feat. MacanacheVideo: Phunk B – Mă pricep feat. Macanache

Phunk B

 După cum știți deja, pe data de 27 noiembrie, Phunk B și gAZAh vor lansa un album împreună. Numele său este „Calea Șarpelui”, iar cel din urmă este responsabil de producția sa audio.

Video: 4G – LotoVideo: 4G – Loto

4G

 La începutul acestei săptămâni, trupa nou înființată în hip hop-ul românesc – 4G (acronim de la 4 Grași) – a lansat prima piesă din cadrul materialului pe care membrii săi îl pregătesc.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Concert: Dublă lansare LP: Macanache – „Interzis & Comedia” @ București – 14.10.2016Concert: Dublă lansare LP: Macanache – „Interzis & Comedia” @ București – 14.10.2016

  Pe data de 14 octombrie, Macanache va susține un concert în Club Maxx din București, în scopul unei duble lansări de LP: „Interzis & Comedia”.

Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”

 Pășim pe potecile toamnei tot cu muzica în suflet, dar și cu o parte dintre curiozitățile legate de un artist drag nouă satisfăcute, deoarece luna septembrie aduce cu sine un nou interviu pentru BlackSheepSound, realizat alături de Vlad Flueraru.

Phunk B – TrandafirPhunk B – Trandafir

 Pe parcursul acestei zile, Phunk B a făcut următorul anunț:
Piesa pe care o voi uploada este foarte personala.. nu m-as fi hotarat sa o uploadez daca nu consideram ca imi face un bine.. am zeci de piese ce nu vor ajunge la urechile nimanui pt ca scriu cu scopul de a ma linisti..

Video: Bed(stuy)Room Freestyles – #3 – Mitchell Aimss (Prod. NCTK)Video: Bed(stuy)Room Freestyles – #3 – Mitchell Aimss (Prod. NCTK)

 Pe data de 22 martie, vă aduceam la cunoștință faptul că „NCTK a lansat o nouă emisiune: Bed(stuy)Room Freestyles”, alături de artiști ce activează pe teritoriul orașului New York.

NCTK organizează un nou concurs pentru cei dornici de exprimare!NCTK organizează un nou concurs pentru cei dornici de exprimare!

 Dacă printre cititorii noștri se numără MCs dornici de exprimare, care se simt a fi compatibili cu ceea ce furnizează NCTK, în ceea ce privește partea de beatmaking, am o veste bună pentru aceștia, care poate fi dedusă încă din titlul acestui articol: Nucri organizează un nou MC Cont..

Promovare: Akinyemi și Maassai – My Quest feat. DJ Sfera (Prod. NCTK)Promovare: Akinyemi și Maassai – My Quest feat. DJ Sfera (Prod. NCTK)

 În cadrul articolului în care vă aduceam la cunoștință faptul că NCTK a lansat o nouă emisiune intitulată „Bed(stuy)Room Freestyles”, am avut plăcerea să scriu și despre invitații ce se regăsesc în primele două episoade ale emisiunii respective, și anume: Benjy B (Episodul 1) ..

Promovare: Benjy B – Ready For The ShiftPromovare: Benjy B – Ready For The Shift

 Ați auzit de Benjy B? Dacă ați urmărit primul episod al noii emisiuni pe care NCTK o realizează în mediul online, și anume „Bed(stuy)Room Freestyles”, atunci sunt sigur că răspunsul este afirmativ.

NCTK a lansat o nouă emisiune: „Bed(stuy)Room Freestyles”NCTK a lansat o nouă emisiune: „Bed(stuy)Room Freestyles”

Sursă foto: facebook.com/nctk.rsk
 După cum bine știți, NCTK se află departe de tărâmurile țării noastre, mai precis în cel mai populat oraș din Statele Unite: New York.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..