NoutĂŢi necenzurat

Interviu: Retrospectivă 2012 @ BSSInterviu: Retrospectivă 2012 @ BSS

Anul 2012 a fost unul plin pentru BlackSheepSound şi chiar dacă am avut o schimbare în luna septembrie a acestui an, când site-ul nostru a revenit în online, ne-am făcut treaba aşa cum trebuie şi v-am adus cel mai interesant conţinut.

Necenzurat – Nu Vars Lacrimi (feat. 1Leu)Necenzurat – Nu Vars Lacrimi (feat. 1Leu)

Necenzurat revine astazi in atentia noastra cu un nou videoclip. Piesa promovata prin acest clip se numeste „Nu Vars Lacrimi” si este un feat. cu 1Leu.

Compilatie: Hip Hop Inseamna Arta (2012)Compilatie: Hip Hop Inseamna Arta (2012)

RadioONMusic.ro lanseaza anul acesta un nou material ce se numeste „Hip Hop Inseamna Arta„. Materialul este prezentat de 21 piese, dintre care 3 dintre ele sunt de peste ocean, acelea fiind o surpriza pentru ascultatorii hip hop-ului strain.

Premiera: Necenzurat – Lay it down (Video)Premiera: Necenzurat – Lay it down (Video)

Dupa cum v-am promis, astazi lansam noul clip al lui Necenzurat, in premiera pe RadioONMusic.ro. Piesa aleasa de artist poarta numele „Lay it down”, iar videoclipul este cel de-al 5-lea lansat de catre Necenzurat.

Teaser: Necenzurat – Lay it down (premiera, 11 mai)Teaser: Necenzurat – Lay it down (premiera, 11 mai)

Pe data de 11 mai, in premiera pe contul oficial de youtube al prietenilor nostri de la Frategrafia si pe RadioONMusic.ro va fi lansat urmatorul videoclip semnat Necenzurat la piesa „Lay it down„.

Teaser: Necenzurat – Lay it down (Video)Teaser: Necenzurat – Lay it down (Video)

Necenzurat se tine de cuvant si lanseaza vineri, 11 mai, un nou videoclip la piesa „Lay it down„. Astazi va prezint doar teaser-ul videoclipului, care tocmai a fost incarcat pe contul oficial de youtube Frategrafia.

Video: Necenzurat – IndiferentVideo: Necenzurat – Indiferent

Dupa cum v-am anuntat si acum cateva zile, Necenzurat lanseaza noul sau videoclip la piesa „Indiferent„, mai multe detalii despre videoclip ati putut citit si in interviul acordat site-ului nostru luna trecuta.

Interviu: Necenzurat „Eu sper că muzica mea să fie apreciată, în clipa aceea sunt răsplătit”Interviu: Necenzurat „Eu sper că muzica mea să fie apreciată, în clipa aceea sunt răsplătit”

In interviul de astazi, il veti cunoaste mai bine pe Necenzurat, care pregateste in curand lansarea unui nou videoclip la piesa „Indiferent„.

In curand videoclip: Necenzurat – IndiferentIn curand videoclip: Necenzurat – Indiferent

Dupa videoclipul piesei „Plec departe„, ce a fost lansat anul trecut, Necenzurat a terminat recent la unul dintre cele doua videoclipuri ce urmeaza sa fie lansate in curand. Primul videoclip va fi la o piesa intitulata „Indiferent„.

Video: Necenzurat – Plec departeVideo: Necenzurat – Plec departe

Anuntam o revenire a artistului Necenzurat, care lanseaza noul sau videoclip la piesa „Plec departe„.
Videoclipul a fost realizat de Sega, mix/master-ul piesei fiind realizat in DSP Production.

Teaser: Necenzurat – Plec DeparteTeaser: Necenzurat – Plec Departe

Necenzurat se pregateste sa lanseze un nou videoclip. Este vorba despre „Plec Departe” care se va lansa in data de 14 august.
De clip s-a ocupat Sega, iar momentan avem parte de un teaser al acestuia. Pana la lansare vreau sa stiu cum vi se pare preview-ul oferi.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..