NoutĂŢi New York

Editorial în limba engleză: Ticket to Ride – Famous Subway Systems (Part I of III)Editorial în limba engleză: Ticket to Ride – Famous Subway Systems (Part I of III)

STOCKHOLM: Stockholms tunnelbana

 The first line opened on the 1st of October, 1950. Nowadays, the system has 100 stations in operation, of which 47 are underground and 53 above ground. There are 3 main lines which form 7 branches with different start and end stations.

Buddha Stretch, primul coregraf de Hip-Hop din lume, va susține un workshop la Artizthick Center în București!Buddha Stretch, primul coregraf de Hip-Hop din lume, va susține un workshop la Artizthick Center în București!

Se deschide un nou studio de dans în București! Artizthick Center, situat în Calea Floreasca nr.

Afro-americani vs. rasism: scena hip-hop din RomâniaAfro-americani vs. rasism: scena hip-hop din România

La o simplă căutare a termenului de hip-hop aflăm că este o subcultură formată din patru elemente (MC-ing, Dj-ing, breakdance și graffiti) care a început în anii ’70 în cartierele Bronx și Harlem din New York.

Sadat X – I Know This GameSadat X – I Know This Game

Dupa o asteptare destul de lunga, de aproximativ 2 luni, Sadat X revine cu un nou single. Piesa poarta numele „I Know This Game” si este cea de-a doua extrasa de pe viitorul material al artistului ce se va numi „New York”.

Sadat X – We In New YorkSadat X – We In New York

Sadat X lanseaza astazi primul sau single de pe viitorul sau album ce se va numi „New York” si care va fi lansat in aceasta vara. Acest nou single poarta numele de „We In New York” si a fost produs de JFR de la The Acoustic Chefs.

Istoria Hip Hop-ului: Black SheepIstoria Hip Hop-ului: Black Sheep

O sa vi se para cunoscut numele de „Black Sheep”, dar putini stiu ca acest nume este dat de fapt unui grup muzical de la inceputul anilor ’90.

Mobb Deep au adus-o pe Lil Kim In NYCMobb Deep au adus-o pe Lil Kim In NYC

Havoc si Prodigy au facut un prim show dupa trei ani in New York. In deschiderea evenimentului au cantat: Raekwon, Ghostface si Money Making Jam Boys.

Ryan Leslie va lansa single-ul „Glory” pe 19 aprilieRyan Leslie va lansa single-ul „Glory” pe 19 aprilie

„Joan Of Arc” a fost doar un teaser sau un „buzz-single” (daca vorbim in termeni de hip-hop) pentru viitorul sau album „Les Is More„. Primul single oficial („Glory„) va fi lansat o data cu videoclipul la data de 19 aprilie la MTV Jams.

Istoria Hip Hop-ului: Big LIstoria Hip Hop-ului: Big L

Big L, pe numele sau adevarat Lamont Coleman, este un rapper american, care a trait si a reprezentat printre cele mai rau famate cartiere din New York, Harlem. Lamont a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni artisti hip hop din vremea sa. Alaturi de Lord Finesse, liderul grupului rap D.I

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..