NoutĂŢi nimeni altu’

Poze: Sunset Festival 2018 @ Vama Veche – 28-29.04.2018Poze: Sunset Festival 2018 @ Vama Veche – 28-29.04.2018

În perioada 28 – 29 aprilie a acestui an în Vama Veche a avut loc cea de-a cincea ediție Sunset Festival.
 În cele două zile de festival pe scena acestuia au urcat nenumărați artiști: Keri, Tony Slow, DJ Oldskull, Dspekt, Nimeni Altu’, C.T.C.,

theJam #6 – The Psycho Realm |  Keri & Nimeni Altu’ | Dedey  | DJ Oldskull  | DJ Lexi @ București – 10.12.2017theJam #6 – The Psycho Realm | Keri & Nimeni Altu’ | Dedey | DJ Oldskull | DJ Lexi @ București – 10.12.2017

theJam

 După o perioadă de pauză, seria de evenimente theJam revine, continuând cu unul nou, care va avea loc în luna decembrie a acestui an. Ediția cu numărul #6 theJam se va desfășura în orașul București, locația de la care a și pornit.

Video: Fantome & Nimeni Altu’ – Pământul StrămoşescVideo: Fantome & Nimeni Altu’ – Pământul Strămoşesc

Fantome și Nimeni Altu’
  Grupul muzical intitulat Fantome a colaborat alături de Nimeni Altu’ pentru realizarea unei noi piese, ce a fost lansată astăzi.

Keri și Nimeni Altu’ au lansat materialul „Franjuri” în mediul online!Keri și Nimeni Altu’ au lansat materialul „Franjuri” în mediul online!

 „Franjuri” reprezintă cel de-al zecelea material al unuia dintre cei mai reprezentați membri ai label-ului Sociopat Records, și anume Nimeni Altu’. Albumul este realizat alături de Keri, producător cu care a colaborat și în anii precedenți.

Keri & Nimeni Altu’ – Trăiește clipaKeri & Nimeni Altu’ – Trăiește clipa

 După videoclipul piesei „Franjuri” ce promovează viitorul materialul cu același nume realizat de Keri în colaborare cu Nimeni Altu’ alături de piesele „De atâta vreme” și „Tare-am fost”, aceștia continuă lansarea pieselor de pe acesta.

Keri & Nimeni Altu’ – Tare-am fostKeri & Nimeni Altu’ – Tare-am fost

 După piesa „Franjuri”, cea care dă numele viitorului material realizat de Keri și Nimeni Altu’, lansată anul trecut printr-un videoclip și piesa „De atâta vreme” lansată săptămâna trecută, astăzi avem posibilitatea să ascultăm o altă piesă de pe materialul realizat d..

Keri & Nimeni Altu’ – De atâta vremeKeri & Nimeni Altu’ – De atâta vreme

Keri & Nimeni Altu’

 După cum bine știți, Keri & Nimeni Altu‘ se pregătesc de lansarea unui material împreună. Acesta este intitulat „Franjuri” iar un prim extras din cadrul său este piesa eponimă acestuia, pe care ați putut-o asculta încă de anul trecut.

DJ AL*BU feat. Nimeni Altu’ – Indiferent de gradeDJ AL*BU feat. Nimeni Altu’ – Indiferent de grade

 DJ Al*bu pregătește un nou material intitulat „Columna”, una din piesele care vor fi prezente pe acesta se intitulează „Indiferent de grade” și este realizată în colaborare cu Nimeni Altu’, membru al label-ului Sociopat Records.

Dspekt – Anotimpu` rece feat. Nimeni Altu`Dspekt – Anotimpu` rece feat. Nimeni Altu`

 După piesa „În timp”, lansată la începutul acestei luni, Dspekt revine cu o nouă piesă realizată în colaborare cu Nimeni Altu`.

Concert: Lansare album Keri & Nimeni Altu’ – „Franjuri” @ București – 21.10.2016 (Amânat)Concert: Lansare album Keri & Nimeni Altu’ – „Franjuri” @ București – 21.10.2016 (Amânat)

 Actualizare 20.10.2016: Concertul de lansare din București stabilit pentru mâine a fost amânat, după cum aflăm de pe pagina de facebook a artistului:

 Concertul de lansare din București programat pentru mâine a fost amânat, la fel și cele din țară, încă lucram la album.

Retrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSound

 După cum v-am obișnuit de câteva luni bune, ziua de întâi a fiecărei luni, reprezintă pentru site-ul nostru momentul în care ne analizăm activitatea lunii care tocmai s-a încheiat.

Video: Keri & Nimeni Altu’ – FranjuriVideo: Keri & Nimeni Altu’ – Franjuri

 Nimeni Altu’, membru fondator al label-ului Sociopat Records, revine în 2016 cu cel de-al zecelea material discografic, acesta este promovat prin videoclipul piesei „Franjuri”.

Retrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSound

Noul an este aici, iar înainte de a ne continua activitatea, dorim să ne amintim de ceea ce a însemnat luna decembrie pentru BlackSheepSound.
Ca de fiecare dată, conținutul pe care vi l-am prezentat a fost alcătuit din știri, evenimente, noi piese, videoclipuri, albume, etc.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSoundRecenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Video: Nimeni Altu’ – Nimeni Altu’Video: Nimeni Altu’ – Nimeni Altu’

 Săptămâna aceasta este una cu adevărat productivă pentru hip hop-ul românesc, iar, pe lângă EP-ul pe nume „Vechi Hoinar”, pe care Nimeni Altu’ l-a lansat în decursul zilei de ieri, ne putem bucura de vizionarea unui nou videoclip din partea aceluiași artist.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..