NoutĂŢi nu strica muzica

Subsemnatu – 9 juma’Subsemnatu – 9 juma’

Subsemnatu a urcat pe canalul său oficial de Youtube o piesă mai veche, extrasă de pe materialul intitulat ”Nu strica muzica”. Aceasta poartă numele de ”9 juma’” și desemnează bucata cu numărul 11 în tracklist-ul albumului.

Subsemnatu – Salut (Remedy remix 2013)Subsemnatu – Salut (Remedy remix 2013)

Nu cred că a avut nimeni timp să uite materialul „Nu strica muzica”. Chiar dacă a fost lansat în 2011, Subsemnatu vrea astăzi să ne reamintească despre una din piesele incluse pe acest album. Este vorba despre „Salut”.

Teser: Saylas & Smec – Nu uita muzica (ft. Dj Claus EB)Teser: Saylas & Smec – Nu uita muzica (ft. Dj Claus EB)

„Nu uita muzica„, este mesajul pe care-l transmite Saylas într-o nouă piesa ce va fi în colaborare cu Smec şi DJ Claus EB. Aceasta va beneficia şi de un videoclip, care va fi lansat în premiera pe BlackSheepSound, pe data de 23 ianuarie, la ora 22:00.

Asculta: Subsemnatu – Nu strica muzica (Instrumentale) @ YoutubeAsculta: Subsemnatu – Nu strica muzica (Instrumentale) @ Youtube

Pe contul de Youtube al SubsProduction au fost urcate astazi cateva instrumentale ce apartin albumului lui Subsemnatu, mai precis „Nu strica muzica„, album lansat anul trecut si despre care v-am scris aici.

Recenzie: Subsemnatu @ Wings Club – 27.04.2012Recenzie: Subsemnatu @ Wings Club – 27.04.2012

Motto-ul meu de astazi: “Nu strica muzica”. De ce? E simplu. Pentru ca se anunta un show incendiar marca Subsemnatu, organizat de partenerii nostri Junky Size Events.

Video: Subsemnatu – Ochii rai (feat. Sisu, Aforic & Dj Grigo)Video: Subsemnatu – Ochii rai (feat. Sisu, Aforic & Dj Grigo)

Dupa cum va anuntam pe site acum ceva timp, astazi Subsemnatu revine cu un nou videoclip. Piesa poarta numele de „Ochii rai”, este o colaborare cu Sisu, Aforic si Dj Grigo si este extrasa de pe albumul denumit „Nu strica muzica” lansat anul trecut.

Asculta: Subsemnatu – Nu strica muzica (Youtube)Asculta: Subsemnatu – Nu strica muzica (Youtube)

Subsemnatu a decis sa dea spre ascultare pe youtube a noului sau album, respectiv „Nu strica muzica„, album despre care v-am scris si noi aici.
Acesta contine 22 de track-uri, iar printre invitatii care se numara pe album, putem enumera: Estradda, R.A.S.A

Reminder: Lansare Subsemnatu – Nu strica Muzica @ Club Fabrica – 29.10.2011Reminder: Lansare Subsemnatu – Nu strica Muzica @ Club Fabrica – 29.10.2011

Trebuie sa va amintim ca astazi este lansarea albumului „Nu strica muzica„, semnat Subsemnatu’. Dupa cum v-am mai spus, evenimentul va avea loc in Club Fabrica, incepand cu ora 21:00.

Concert lansare Subsemnatu – „Nu strica muzica” (Promo)Concert lansare Subsemnatu – „Nu strica muzica” (Promo)

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana cand va avea loc lansarea noului album semnat de Subsemnatu, astazi am sa va prezint un mic promo.
Despre concertul de lansare al albumului „Nu strica muzica” ce va avea loc pe 29 octombrie v-am scris aici, iar despre albumul propriu zis aici.

Concert: Subsemnatu – Nu strica Muzica @ Club Fabrica 29.10.2011Concert: Subsemnatu – Nu strica Muzica @ Club Fabrica 29.10.2011

Dupa ce si-a lansat in urma cu o saptamana albumul intitulat „Nu stica Muzica”, Subsemnatu ii aduce alaturi de el, pe scena, pe Dj Em, Aforic, Nimeni Altu’, Pacha Man, Omu Gnom si multi altii la lansarea oficiala a albumului.

Album: Subsemnatu – Nu strica Muzica (2011)Album: Subsemnatu – Nu strica Muzica (2011)

Subsemnatu si-a lansat albumul denumit „Nu strica Muzica”. Artistul a inceput promovarea acestuia cu mult  timp inainte de lansare prin niste promo-uri sociale cu foarte mare priza la public.

Album: Subsemnatu – Nu strica Muzica (Promo / Tracklist)Album: Subsemnatu – Nu strica Muzica (Promo / Tracklist)

Mai sunt doar cateva zile pentru „Nu strica muzica„, album semnat de Subsemnatu. Materialul va fi prezentat in 22 de trackuri, plus colaborari cu Cedry2k, Sisu, Angeles, Estradda, Nimeni Altu, Omu Gnom si multi altii. Mai jos aveti cateva detalii in plus si tracklist-ul materialului.

Promo ep. 3 „Nu strica muzica” + trei materiale SubsemnatuPromo ep. 3 „Nu strica muzica” + trei materiale Subsemnatu

Episodul numarul trei din seria promo-urilor „Nu strica muzica” nu vine singur, ci pune la dispozitie pe site-ul oficial www.subsemnatu.r

Album: Subsemnatu – Nu strica muzica (Promo)Album: Subsemnatu – Nu strica muzica (Promo)

Dupa interviul acordat site-ului nostru, Subsemnatu publica astazi pe contul sau oficial de youtube, un promo la albumul sau „Nu strica muzica„, ce sta sa fie lansat.
Albumul „Nu strica muzica” a intrat pe ultima suta de metrii.

Video: Subsemnatu – SalutVideo: Subsemnatu – Salut

De pe mult asteptatul material „Nu strica muzica„, Subsemnatu ne prezinta o piesa ce va intra pe albumul ce urmeaza sa apara in toamna.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..