NoutĂŢi Nwanda

Nwanda a lansat materialul „Caleidoscop” în mediul online!Nwanda a lansat materialul „Caleidoscop” în mediul online!

După lansarea videoclipului pentru piesa „În ritmul meu”, semnată de Nwanda ce a avut loc acum mai bine de o săptămână, piesă ce anunța lansarea noului material, iată că a venit momentul pentru lansarea acestuia în mediul online.

Video: MIC Check – #24 – Cypher AniversarVideo: MIC Check – #24 – Cypher Aniversar

MIC Check – Cypher Aniversar

 Pe parcursul zilei de ieri, cei de la MIC Check au lansat în mediul online înregistrarea video a unui nou episod al emisiunii respective.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

DJ Nasa – Vânători de vise (feat. Nwanda & Flou Rege)DJ Nasa – Vânători de vise (feat. Nwanda & Flou Rege)

 DJ Nasa a lansat o nouă piesă pe canalul de YouTube al FacemRecords. Aceasta poartă denumirea de „Vânători de vise” și este o colaborare alături de Nwanda & Flou Rege.

Retrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a doua lună calendaristică a anului 2016 s-a sfârșit, însă, a lăsat în urmă lucruri ce au marcat activitatea site-ului nostru, lucruri pe care ni le vom reaminti astăzi, prin intermediul acestei retrospective.

Nwanda prezintă: Porc Street Tapes Vol. 3 – Aperitiv (Mixat de DJ Nasa)Nwanda prezintă: Porc Street Tapes Vol. 3 – Aperitiv (Mixat de DJ Nasa)

„Aperitiv” este numele unui nou material realizat de către Nwanda, care continuă seria Street Tape-urilor lansate sub egida Porc de către membrii labelului Facem Records, fiind cel de-al treilea material de acest gen.

Nwanda – Cădere LiberăNwanda – Cădere Liberă

 Sunt sigură de faptul că titlul acestui articol vă va duce cu gândul la o nouă piesă, iar eu vă voi spune că aveți dreptate, și că piesa respectivă este o parte dintr-un întreg, întreg ce reprezintă un nou material din partea lui Nwanda.

Album: The Bridge Committee – Romanglish (Ascultă)Album: The Bridge Committee – Romanglish (Ascultă)

  În primăvara acestui an băieții de la The Bridge Committee au lansat LP-ul „Romanglish”, material ce reprezintă „o fuziune de spirit, de culturi, de suflete, de identități și de stări aduse în prim plan de fiecare dintre cei doi membri ai trupei – JAZZ 8 și Kent Archie.

Artiștii români vă îndeamnă să fiți solidari alături de ei pe O MARE SCENĂ!Artiștii români vă îndeamnă să fiți solidari alături de ei pe O MARE SCENĂ!

O mare scenă, o mare „casă”, o mare familie, și enumerarea ar putea continua. Asta a reprezentat Colectiv pentru mulți dintre artiștii români, printre care se numără și cei ai muzicii underground. Astfel, aceștia s-au unit și încearcă să ajute cu ce au ei mai bun – muzica.

Retrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSound

  Pe BlackSheepSound obișnuim să întâmpinăm fiecare lună din calendar cu un scurt rezumat al celei de care este precedată.

Nwanda – NW e freestyleNwanda – NW e freestyle

Nwanda lucrează la albumul intitulat „Caleidoscop”, material ce urmează a fi lansat în acestă toamnă, Printre vizitele de la studio-ul în care se înregistrează albumul, acesta a înregistrat mai multe sesiuni de freestyle după cum aflăm în comunicatul de mai jos postat pe pagina de f..

Retrospectivă: Iunie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iunie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna Iunie a fost destul de liniștită, cel puțin din punctul de vedere al hip hop-ului românesc, căci am avut parte de puține știri sau evenimente importante. Totuși, am reușit să lansăm două noi editoriale, unul dintre ele fiind foarte apreciat de cititorii noștri.

Albumul „Caleidoscop” semnat de către Nwanda va fi lansat în toamna acestui an!Albumul „Caleidoscop” semnat de către Nwanda va fi lansat în toamna acestui an!

Vești bune pentru cei care-i urmăresc activitatea lui Nwanda! MC-ul va lansa în toamna acestui an un nou material, despre care probabil ați auzit, și anume „Caleidoscop”.

Interviu: Gani „Cred că ai mai multe șanse să pui omul pe gânduri exemplificând cum gândești și privești TU diverse aspecte.”Interviu: Gani „Cred că ai mai multe șanse să pui omul pe gânduri exemplificând cum gândești și privești TU diverse aspecte.”

  Deoarece rap-ul înseamnă „unitate”, e de la sine înțeles faptul că acesta înseamnă și „egalitate”, tocmai de aceea am hotărât ca astăzi să port o discuție cu o reprezentantă a sexului frumos, și anume cu Gani – cea care a avut curajul să rimeze într-o lume guvernată de..

Video: Nwanda – Am un planVideo: Nwanda – Am un plan

Nwanda revine cu un nou videoclip, după cel al piesei „Antrenament” lansat în luna august. Piesa care beneficiază de videoclip și se numește „Am un plan” având ca subiect cum era de așteptat pentru ziua în care este lansat, alegerile electorale.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..