NoutĂŢi Nyck Caution

Video: Nyck Caution & Kirk Knight – Off The WallVideo: Nyck Caution & Kirk Knight – Off The Wall

Nyck Caution & Kirk Knight

 Ziua de ieri a fost marcată de lansarea unui nou videoclip din partea a doi dintre membrii PRO ERA. Este vorba despre cel realizat piesei intitulate „Off The Wall”, care poartă semnătura lui Nyck Caution & Kirk Knight.

Nyck Caution – Look At Me (Remix)Nyck Caution – Look At Me (Remix)

Nyck Caution

 Înainte de a lansa materialul la care lucrează alături de al său coleg Kirk Knight, material a cărui apariție este preconizată pentru prima jumătate a acestui an, membrul PRO ERA Nyck Caution a făcut publică o altă variantă a piesei „Look At Me”.

Album: Joey Bada$$ – All Amerikkkan Bada$$ (Cumpără / Ascultă)Album: Joey Bada$$ – All Amerikkkan Bada$$ (Cumpără / Ascultă)

Joey Bada$$
  Joey Bada$$ și-a lansat cel de-al doilea material discografic, fiind intitulat „All Amerikkkan Bada$$”. Acesta conține doisprezece piese și prezintă colaborări cu următorii artiști: SchoolboyQ, Nyck Caution, Kirk Knight, Meechy Darko, Styles P, Chronixx și J.Cole.

Video: Nyck Caution – Show No LoveVideo: Nyck Caution – Show No Love

  „Show No Love” este denumirea piesei cu numărul șase din cadrul primului mixtape lansat de către Nyck Caution. Acesta poartă denumirea de „Disguise the Limit” și a apărut pe piață pe data de douăzeci și nouă februarie a acestui an.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Nyck Caution – Eyes Closed feat. Alex MaliNyck Caution – Eyes Closed feat. Alex Mali

  Nyck Caution, membru al grupului Pro Era, a lansat o nouă piesă intitulată „Eyes Closed”, în memoria tatălui său, care a decedat în urmă cu un an. Aceasta este o colaborare alături de Alex Mali și poate fi ascultată prin intermediul canalului de SoundCloud al lui Nyck.

Retrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Iunie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Video: Nyck Caution feat. Joey Bada$$ – What’s UnderstoodVideo: Nyck Caution feat. Joey Bada$$ – What’s Understood

 În această seară, Nyck Caution și Joey Bada$$, membri ai labelului Pro Era, au lansat videoclipul piesei intitulate „What’s Understood”.

Retrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cum a fost, pentru voi, prima lună a anului 2016? Din punctul de vedere al hip hop-ului, luna ianuarie a adus doar vești bune și motive de bucurie. Avem parte de piese și videoclipuri noi, de informații legate de viitoare materiale, și de un nou editorial, alături de un nou interviu.

Nyck Caution – What’s Understood (feat. Joey Bada$$)Nyck Caution – What’s Understood (feat. Joey Bada$$)

 În decursul săptămânii trecute vă prezentam o nouă piesă din partea unuia dintre artiștii labelului Pro Era, și anume Nyck Caution.
 Astăzi, acesta revine în atenția noastră cu o nouă piesă realizată în colaborare cu unul dintre colegii săi, Joey Bada$$.

Video: Nyck Caution – ChurchVideo: Nyck Caution – Church

 La scurt timp de la lansarea piesei ce poartă numele de „Jamal”, Nyck Caution, membru al labelului Pro. Era, revine în atenția ascultătorilor săi cu o altă piesă al cărei nume este „Church”.

Nyck Caution – World In Your Pocket (feat. Joey Bada$$)Nyck Caution – World In Your Pocket (feat. Joey Bada$$)

Astăzi Nyck Caution și Joey Bada$$ încearcă să vă pună „lumea în buzunare”, prin intermediul celei mai noi piese lansate, și anume „World In Your Pocket”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..