NoutĂŢi ombladon

Ombladon feat. Freakadadisk – Toată lumea plângeOmbladon feat. Freakadadisk – Toată lumea plânge

 Ombladon, membru al trupei Paraziții și al label-ului 20CM Records le oferă ascultătorilor un cadou cu ocazia zilei sale de naștere.

Dan Gerosu feat. Arssura , ALAN & KEPA – MaratonDan Gerosu feat. Arssura , ALAN & KEPA – Maraton

Dan Gerosu

După piesa alături de Ombladon, Dan Gerosu revine cu o alta, intitulată „Maraton”. Piesa urmează să apară pe albumul ce poarta numele artistului, „Dan Gerosu”.
Artistul a colaborat cu 3 dintre cele mai cunoscute nume din hip-hop-ul românesc, Arssură, ALAN&KEPA.

Video: Dan Gerosu feat. Ombladon – Dan GerosuVideo: Dan Gerosu feat. Ombladon – Dan Gerosu

 Danez, un apropiat al celor de la 20CM Records, revine cu o nouă piesă care anunță lansarea unui nou material pentru care folosește un alt pseudonim.
 Numele pe care artistul l-a adoptat este și numele viitorului album, acesta fiind „Dan Gerosu”.

Retrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a doua lună calendaristică a anului 2016 s-a sfârșit, însă, a lăsat în urmă lucruri ce au marcat activitatea site-ului nostru, lucruri pe care ni le vom reaminti astăzi, prin intermediul acestei retrospective.

Paraziții lansează, pe data de 29 februarie, albumul „Lovitură de pedeapsă”Paraziții lansează, pe data de 29 februarie, albumul „Lovitură de pedeapsă”

 Materialul „Lovitură de pedeapsă” vine la șase ani distanță de la precedentul album Paraziții și urmează a fi lansat în ultima zi a acestui an, iar pentru că 2016 este un an bisect asta presupune că 29 februarie este ziua de lansare.

Video: ALAN & KEPA – Vorba Aia feat. Ombladon & FreakadadiskVideo: ALAN & KEPA – Vorba Aia feat. Ombladon & Freakadadisk

 În „ajunul” zilei de lansare în mediul online a albumului „Oxigen”, ALAN & KEPA ne oferă o nouă piesă extrasă de pe acesta, care, la fel ca și precedenta, și anume „Cuvinte”, vine însoțită de un videoclip.

Retrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cum a fost, pentru voi, prima lună a anului 2016? Din punctul de vedere al hip hop-ului, luna ianuarie a adus doar vești bune și motive de bucurie. Avem parte de piese și videoclipuri noi, de informații legate de viitoare materiale, și de un nou editorial, alături de un nou interviu.

Video: Ombladon feat. Bitză – PanarameVideo: Ombladon feat. Bitză – Panarame

  A venit momentul să ascultăm o nouă piesă lansată de către Ombladon și Bitză.

Ombladon și Bitză anunță lansarea unui nou videoclip!Ombladon și Bitză anunță lansarea unui nou videoclip!

 Vești bune pentru ascultătorii de hip hop românesc! Ziua de mâine este cea care va marca lansarea unei noi piese din partea lui Ombladon și Bitză, conform unei postări publicate de către Bitză pe pagina sa oficială de Facebook.

Ombladon feat. Bitză – Jumătatea goalăOmbladon feat. Bitză – Jumătatea goală

Începuturile de lună sunt productive pentru membri labelul-ului 20CM Records, în special Ombladon, care după ce în luna aprilue a lansat videoclipul piesei „Hip Hop Românesc” iată că a sosit timpul pentru prezentarea unui alt single.

Video: Ombladon – Hip Hop RomânescVideo: Ombladon – Hip Hop Românesc

Ombladon, membru formației veterane de hip hop românesc – Paraziții și al label-ului 20cm Records, revine cu un nou videoclip după o pauză de șase luni.

Concurs: Câștigă două invitații la Paraziții @ Euphoria Music Hall – 23.10.2014Concurs: Câștigă două invitații la Paraziții @ Euphoria Music Hall – 23.10.2014

Toamna nu-i ca vara și nici muzica live nu e ca cea ascultată acasă! Dacă și voi sunteți de acord, Euphoria Music Hall vă așteaptă cu o serie de concerte numai bune pentru iubitorii de hip-hop!
Seria se deschide cu Paraziții, joi 23 octombrie.

Video: Ombladon – Muie GardaVideo: Ombladon – Muie Garda

Mai țineți minte videoclipul în care Ombladon se afla în studio? Toată lumea aștepta cu nerăbdare să apară piesa oficială. Ei bine, se pare că acest lucru s-a întâmplat.

Album: Bitză – Liniște (Part 1)Album: Bitză – Liniște (Part 1)

Chiar dacă au trecut mai bine de 4 ani de la ultimul său material, iată că Bitză tocmai a lansat pe canalul său de Youtube, albumul ”Liniște”. Acesta include colaborări cu Alan & Kepa, Doc, Ombladon și Subsemnatu, dar și cu FreakaDaDisk și DJ PartyBusta.

Video: Paraziţii – Ce n-avem acasăVideo: Paraziţii – Ce n-avem acasă

Cunoscuţi pentru stilul lor diferit şi pentru mesajul dur transmis prin intermediul muzicii, veteranii hip hop-ului românesc şi mai precis trupa Paraziţii, au urcat săptămâna trecută pe canalul oficial de Youtube un teaser ce anunţa un nou videoclip.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..