NoutĂŢi on the house

Mixtape: Slaughterhouse – On The HouseMixtape: Slaughterhouse – On The House

Dupa cum ne-au promis, cu o saptamana inainte de lansarea albumului „welcome to:OUR HOUSE”, membrii trupei Slaughterhouse au lansat mixtape-ul „On The House”. Materialul a fost gazduit de DJ Drama, si ii are ca invitati pe Freeway, Emanny si K-Young.

Slaughterhouse – Truth Or TruthSlaughterhouse – Truth Or Truth

Membrii trupei Slaughterhouse ne-au facut o surpriza placuta si au lansat o noua bucata denumita „Truth Or Truth”. Melodia este un freestyle de 14 minute pe instrumentalul „Tears Of Joy” si urmeaza sa fie inclusa pe mixtape-ul „On The House”.

Slaughterhouse – See Dead PeopleSlaughterhouse – See Dead People

Dupa ce ieri v-am invitat sa ascultati aici piesa „Goodbye”, astazi revenim cu o noua bucata semnata de Slaughterhouse. Melodia se numeste „See Dead People”, a fost produsa de araabMUZIK si urmeaza sa fie inclusa pe mixtape-ul „On The House” gazduit de DJ Drama.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..