NoutĂŢi Oradea

Concert: Releveu, DJ Șerbănesku & Ştefi Kajtar @ Oradea – 11.12.2016Concert: Releveu, DJ Șerbănesku & Ştefi Kajtar @ Oradea – 11.12.2016

 După concertul pe care Releveu l-a susținut la începutul acestei luni, în Buzău, acesta urmează să ajungă spre jumătatea lunii viitoare în Oradea.
 Alături de el vor fi DJ Șerbăneșku la platane și Ștefi Kajtar la chitară, o combinație la care vă îndemnăm să luați parte.

Concert: Lansare album Omu Gnom – „!?” @ Oradea – 04.12.2015Concert: Lansare album Omu Gnom – „!?” @ Oradea – 04.12.2015

 Pe data de 4 decembrie, Omu Gnom va susține un concert de lansare al materialului intitulat „!?”, în clubul Urban Place din Oradea. Evenimentul va începe la ora 22:00, prețul unui bilet fiind de 10 lei. Alături de Gnom, pe scenă va urca și Slim Rocka.

Omu Gnom pleacă într-un turneu prin țară!Omu Gnom pleacă într-un turneu prin țară!

 Pe data de 15 mai a acestui an, Omu Gnom a lansat cel mai recent material al său, ce poartă numele de „!?”. Având în vedere faptul că discutăm despre un artist foarte apreciat în hip hop-ul românesc, albumul său s-a bucurat de reacția pozitivă a publicului.

Află dacă orașul tău se află pe lista turneului de concerte pe care Dragonu AKA 47 îl susține în această lună!Află dacă orașul tău se află pe lista turneului de concerte pe care Dragonu AKA 47 îl susține în această lună!

 După cum bine știți, Dragonu AKA 47 a anunțat lansarea unui material ce conține un dublu CD pe care există cele mai bune piese ale acestuia, din anul 2005, până în prezent. Primul eveniment de lansare a avut loc pe data de 4 octombrie, în clubul Colectiv, din București.

Concurs: Câștigă 1 tricou ”Hip Hop” + 1 invitație la Chimie @ Moszkva Cafe / OradeaConcurs: Câștigă 1 tricou ”Hip Hop” + 1 invitație la Chimie @ Moszkva Cafe / Oradea

BlackSheepSound și Chimie vă oferă 1 tricou ”HIP HOP” și 1 invitație la evenimentul din 13 decembrie în Moszkva Cafe!
Trebuie să dați share afișului (bifați „Public” la postare pentru a vă putea vedea) și să lăsați AICI un comentariu cu „Pace” pentru a vă..

Concert: Chimie @ Moszkva / Oradea – 13.12.2014Concert: Chimie @ Moszkva / Oradea – 13.12.2014

În seara de 13 decembrie BlackSheepSound are plăcerea de a vă invita la un nou concert susținut de Chimie în Oradea. Evenimentul va avea loc la Moszkva, iar alături de artist îi va fi alături DJ Klaus EB, care va fi responsabil de warm-up și after party.

Lansare: Dragonu – „Anul Dragonului” @ Oradea – 14.11.2014Lansare: Dragonu – „Anul Dragonului” @ Oradea – 14.11.2014

După numeroase lansări în țară a albumului ”Anul Dragonului”, artistul va vizita și Oradea, unde va susține concertul în Eightbar Gamelounge. Alături de Dragonu vor mai urca pe scenă invitați precum Tecko Starr, iar warm-up-ul va fi asigurat de Dj Klaus Eb.

Prima ediție a „Love for Live” în Oradea cu C.T.C. pe scenă!Prima ediție a „Love for Live” în Oradea cu C.T.C. pe scenă!

Asociatia „Jazz Rock Transilvania”, impreuna cu partenerii principali: Lord’s Pub și Utopium, organizeaza in perioada 27-28 iunie 2014 cel mai nou eveniment muzical al verii in Oradea: „Love for Live”.

Concert: Cumicu & Dj Twist @ Euphoria Lounge / Oradea – 25.04.2014Concert: Cumicu & Dj Twist @ Euphoria Lounge / Oradea – 25.04.2014

BlackSheepSound prezintă un nou eveniment pentru frații noștri din Oradea, unde îl avem ca invitat pe Cumicu alături de DJ Twist și alți invitați surpriză. Concertul va avea loc pe data de 25 aprilie, în Euphoria Lounge.

Concert: Subcarpați, AFO și Mădălina Paval @ Oradea – 11.04.2014Concert: Subcarpați, AFO și Mădălina Paval @ Oradea – 11.04.2014

Rubanizator împlinește un an de existență și cu această ocazie vom sărbători cu SUBCARPATI, AFO , Madalina Pavăl si Dubase! Concertul va avea loc la Moara Răsarit( Miron Costin, nr. 21) începând cu orele 21:30.

Album: Saylas – Cine? (Comandă)Album: Saylas – Cine? (Comandă)

A venit momentul în care Saylas lansează primul său album din carieră care se numește ”Cine?” și poate fi comandat prin intermediul online-ului. Materialul este structurat în 17 track-uri, printre care intro și outro.

Concurs: Câştigă două invitaţii la Deliric, DOC şi Vlad Dobrescu @ OradeaConcurs: Câştigă două invitaţii la Deliric, DOC şi Vlad Dobrescu @ Oradea

Pe data de 30 noiembrie, BlackSheepSound invită toţi orădenii în Window Pub (pasajul „Vulturul Negru”) pentru că avem parte de lansarea mixtape-ului „Delicatese„, semnat Deliric.

Promovare: Echo – Paranoia cu Sesu (video)Promovare: Echo – Paranoia cu Sesu (video)

Continuăm promovarea pe BlackSheepSound alături de Echo, care ne prezintă videoclipul piesei „Paranoia„, ce este în colaborare cu Sesu. De regia videoclipului este responsabil Echo alături de Tole George (PhotoHouse), iar piesa este realizată pe un instrumental asigurat de Sesu.

Benastasian – Pauză de fumatBenastasian – Pauză de fumat

Benastasian revine pe prima pagină a site-ului nostru cu o nouă piesă, aceasta se numeşte „Pauză de fumat” şi vine după aproape şapte luni de la lansarea primei sale piese „Lume reala„.

Concert: Chimie & K-LU @ Oradea – 15.06.2013Concert: Chimie & K-LU @ Oradea – 15.06.2013

Sambata, 15 iunie, are loc lansarea in Oradea al celui de-al doilea album semnat Chimie aka Misu Foarfeca, „De la zei la cimpanzei”, in colaborare cu gAZAh.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..