NoutĂŢi ortega

Serafim – Imaginarium (2018)Serafim – Imaginarium (2018)

Serafim a lansat această săptămână mult așteptatul album Imaginarium. Materialul conține 16 track-uri, produse în mare parte de Ortega dar și de Keri, Dribbler sau eTas. De mix și master s-a ocupat NCTK și Ortega.

Serafim – Champion Sound (cu Skizzo Skillz)Serafim – Champion Sound (cu Skizzo Skillz)

 Este posibil ca anul 2017 să fie anul în care vom avea parte de mult așteptatul material pe care Serafim îl pregătește de câțiva ani, intitulat „Imaginarium”.
 Piesa „Champion Sound”, realizată în colaborare cu Skizzo Skillz, stă drept dovadă pentru cele declarate mai sus.

Serafim – Ritmul meu feat. SiminaSerafim – Ritmul meu feat. Simina

 După o lungă perioadă de liniște, Serafim a revenit cu o nouă piesă intitulată „Ritmul meu”. Aceasta reprezintă o colaborare alături de Simina. Atât producția audio, cât și mixajul și masterizarea, sunt realizate de către Ortega, înregistrările având loc la Daw Studio.

Trei albume românești de hip hop care merită o continuare!Trei albume românești de hip hop care merită o continuare!

În urmă cu două zile, colegul meu de echipă, Marian, a lansat un editorial intitulat „Cele mai bune 5 albume din hip hop-ul românesc”.

Interviu: Serafim ”Imaginarium este suma elementelor ce îmi compun imaginația”Interviu: Serafim ”Imaginarium este suma elementelor ce îmi compun imaginația”

Am decis ca anul 2015 să înceapă alături de un artist special, al cărui album solo este foarte așteptat de către publicul românesc de hip-hop.

Serafim cu Ortega și Faibo X – Ca nouSerafim cu Ortega și Faibo X – Ca nou

Serafim anunță în mod oficial revenirea sa în hip hop-ul românesc și anunță contul oficial de youtube unde vor fi publicate viitoarele sale piese.

Album: Ortega – The Great Pornholio (Cumpără)Album: Ortega – The Great Pornholio (Cumpără)

Ortega lanseaza un nou album de instrumentale ce se intitulează ”The Great Pornholio”, acesta conținând 8 instrumentale. Materialul poate fi achiziționat de pe contul oficial de BandCamp al producătorului.

Album: Ortega – The Great Pornholio (Ascultă / Descarcă)Album: Ortega – The Great Pornholio (Ascultă / Descarcă)

Ortega a lansat pe internet noul său album! Acesta se intitulează ”The Great Pornholio” și deține 8 track-uri. Vă prezentăm tracklist-ul materialului:
1. Once upon a tape
2. The Amazing P
3. Stetsa state of mind
4. Cat vom fi noi
5. McFlith +
6. PMT +
7. Haz Urban
8.

Poze: Lansare ORTEGA & Nimeni Altu’ – În surdină @ București – 27.07.2013Poze: Lansare ORTEGA & Nimeni Altu’ – În surdină @ București – 27.07.2013

După mai bine de trei ani de la anunțarea materialului ”În surdină” realizat de către Nimeni Altu’ îm colaborare cu Ortega, așteptarea a luat sfârșit ieri când albumul a fost lansat cu ocazia concertului pe care Nimeni Altu l-a susținut în Cafeneaua Actorilor de Vară din Bucu..

Album: Ascultă ORTEGA & Nimeni Altu’ – În SurdinăAlbum: Ascultă ORTEGA & Nimeni Altu’ – În Surdină

Primim ziua de astăzi cu o veste foarte buna. ORTEGA & Nimeni Altu’ au lansat albumul „În Surdină”, după o lungă perioadă de așteptări din partea ascultătorilor, iar fiecare precomandă pe care fanii au făcut-o albumului, a fost primită azi dimineață.

Krack prezintă Classic Gangbangerz (mixed by Ortega)Krack prezintă Classic Gangbangerz (mixed by Ortega)

Astăzi vă prezentăm un mix semnat de Ortega, care este realizat pentru Krack, cel mai fresh brand de streetwear autohton. Mix-ul se numeşte „Classic Gangbangerz” şi poate fi ascultat timp de mai bine de o oră.

Lansare: Ortega & Nimeni Altu’ – „În surdină” @ Cafeneaua Actorilor – 27.07.2013Lansare: Ortega & Nimeni Altu’ – „În surdină” @ Cafeneaua Actorilor – 27.07.2013

Sâmbătă, 27 iulie, Ortega şi Nimeni Altu’ lansează albumul „În Surdină” la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului. Ora la care se va desfăşura evenimentul este 20:00, iar preţul unui bilet de intrare este de 25 lei.

Ortega & Nimeni Altu’ – Ține-le susOrtega & Nimeni Altu’ – Ține-le sus

Ortega & Nimeni Altu’ au lansat un nou extras de pe albumul „În Surdină„, ce urmează să fie lansat pe 27 iulie 2013 în Cafeneaua Actorilor din București. Puteți asculta acum „Ține-le Sus” pe site-ul nostru.

Ortega & Nimeni Altu’ – Mantra păciiOrtega & Nimeni Altu’ – Mantra păcii

Piesa „Mantra păcii” reprezintă cel de-a patra piesă extrasă de pe viitorul album semnat Nimeni Altu’ în colaborare cu Ortega, intitulat „În surdină„.

Fanas – Iarta-maFanas – Iarta-ma

Se pare ca Fanas ne ofera in fiecare zi cate o piesa de pe materialul „Fire de Iarba”. Astazi este randul melodiei „Iarta-ma”. Versurile au fost asternute pe unul dintre instrumentalele produse de Ortega. Asculta in cele ce urmeaza noua piesa.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..