NoutĂŢi Oxigen

Înregistrare: MIC Check – #16 – ALAN & KEPAÎnregistrare: MIC Check – #16 – ALAN & KEPA

 Emisiunea MIC Check realizată de către Vlad Dobrescu alături de Alex Mocanu se află la ediția cu numărul șaisprezece în care avem parte de doi invitați aflați în plin turneu de promovare al materialului lansat luna trecută, în formula ALAN & KEPA, fiind un moment foarte bun pentr..

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Au fost anunțați invitații celei de-a 16-a ediții a emisiunii MIC Check!Au fost anunțați invitații celei de-a 16-a ediții a emisiunii MIC Check!

 Emisiunea MIC Check, realizată și prezentată de către Vlad Dobrescu alături de Alex Mocanu, va continua în zilele următoare cu ediția 16 care îi are ca invitați pe Alan și Kepa.

Video: ALAN & KEPA – Cuvinte feat. Francesca, Mario VVideo: ALAN & KEPA – Cuvinte feat. Francesca, Mario V

 „Cuvinte” este un nou single extras de pe viitorul album intitulat „Oxigen” semnat de către ALAN & KEPA. Piesa este realizată în colaborare cu Francesca și Mario V pe un instrumental de Aleko, iar mixul și masterul este orchestrat de către CPR Productions.

ALAN – Oameni de nimicALAN – Oameni de nimic

 După piesa „Drumul continuă” semnată de către KEPA, colegul de trupă a lui ALAN din proiectul muzical pe care cei doi îl iau împreună sub marca PacPac Studio, avem parte astăzi de o piesă cu mesaj asemănător realizată de către ALAN.

Înregistrare: ALAN & KEPA @ Adevărul Live – 08.09.2015Înregistrare: ALAN & KEPA @ Adevărul Live – 08.09.2015

 După cum bine știți, în cadrul emisiunii intitulate „Adevărul Live”, moderată de către Victor Arvunescu, am avut ocazia să îi urmărim pe anumiți artiști din hip hop-ul românesc, ultimii doi fiind Dragonu AKA 47 și Flou Rege.

Alan & Kepa anunță numele următorului album din toamnă!Alan & Kepa anunță numele următorului album din toamnă!

Alan & Kepa au fost mereu unii dintre cei mai apreciați artiști în ultimul timp din hip hop-ul românesc, iar acum este timpul să ascultăm un nou material ce va fi disponibil din toamnă.

Saylas feat. Carmen – OxigenSaylas feat. Carmen – Oxigen

In urma cu putin timp, Saylas si-a lansat noua melodie, si anume „Oxigen„. Aceasta piesa este in colaborare cu Carmen Stoica, instrumentalul ii apartine lui Adamack, iar artwork-ul ii apartine lui Gery Meleg. Aveti piesa mai jos, pe care va propun sa o ascultati.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..