NoutĂŢi pac pac studio

Video: KEPA feat. Adrian Despot – În soareVideo: KEPA feat. Adrian Despot – În soare

KEPA, membru al trupei ALAN & KEPA a lansat un nou videoclip.
Este vorba de videoclipul piese „În soare”, realizată în colaborare cu solistul trupei Vița de Vie, Adrian Despot.

Video: ALAN & KEPA – Cuvinte feat. Francesca, Mario VVideo: ALAN & KEPA – Cuvinte feat. Francesca, Mario V

 „Cuvinte” este un nou single extras de pe viitorul album intitulat „Oxigen” semnat de către ALAN & KEPA. Piesa este realizată în colaborare cu Francesca și Mario V pe un instrumental de Aleko, iar mixul și masterul este orchestrat de către CPR Productions.

KEPA – Drumul continuăKEPA – Drumul continuă

 Kepa, membru al label-ului Pac Pac Studio ne propune spre ascultare piesa „Drumul continuă” în care găsim un punct de vedere argumentat în versuri cu privire la tragedia ce a avut loc la sfârșitul lunii octombrie în clubul bucureștean Colectiv și urmările ei.

ALAN & KEPA – Cum ajung acasă feat. Bibanu MixXLALAN & KEPA – Cum ajung acasă feat. Bibanu MixXL

ALAN & KEPA fac parte din categoria artiștilor care nu ne-au dezamăgit niciodată atunci când au ieșit în față cu vreun material audio, unele însoțite și de o producție video pe măsură.

Promovare: Sone – Nu critica fără să-nţelegi feat. Stripes, Hexx şi DJ NasaPromovare: Sone – Nu critica fără să-nţelegi feat. Stripes, Hexx şi DJ Nasa

Pentru că a trecut ceva timp de când v-am prezentat o piesă la categoria promovare, astăzi vă propunem „Nu critica fără să-ntelegi„, o piesă semnată Sone şi realizată în colaborare cu Stripes şi Hexx pe scratch-urile lui DJ Nasa.

Video: El Nino – IntangibilVideo: El Nino – Intangibil

El Nino revine cu un single ce promovează viitorul album, este vorba de piesa ”Intangibil”, ea urmând să fie înclusă pe albumul ”Marele Alb”.

Concert lansare: Alan & Kepa – Tabu @ Kulturhaus – 18.10.2012Concert lansare: Alan & Kepa – Tabu @ Kulturhaus – 18.10.2012

Junky Size Events ne invită joi, 18 octombrie ora 22:00 în Kulturhaus. Motivul? Alan & Kepa vor susține concentul de lansare al materialului „Tabu„, album ce poate fi descarcat gratuit, însă și cumparat de pe site-ul pacpacstudio.com.

Album: Alan & Kepa – Tabu (Download)Album: Alan & Kepa – Tabu (Download)

Alan & Kepa se țin se promisiune și lansează în această seară materialul „Tabu”. Construit pe o structură cu 17 piese, găsim colaborări cu Doc, Chimie, Dj Undoo, Karie, Estradda și Stress.

Alan & Kepa – TabuAlan & Kepa – Tabu

Alan & Kepa revin astazi cu o noua piesa extrasa de pe noul lor material, „Tabu”. Melodia aleasa este cea care da si numele albumului. Instrumentalul si textul sunt rezultatul muncii celor doi mc-ii. Mix-ul, master-ul si aranjamentul muzical au fost asigurate de Alan.

Gani – Ca la carte (Freestyle)Gani – Ca la carte (Freestyle)

Pe contul oficial de Youtube al lui Gani este acum disponibil spre ascultare un nou freestyle ce a primit numele „Ca la carte”. De aceasta data, Gani a folosit instrumentalul piesei „My 1st Song” semnata de Jay-Z.

Gani – Bine (Freestyle)Gani – Bine (Freestyle)

Pe contul oficial de YouTube al lui Gani a aparut in aceasta seara un nou freestyle. Acesta poarta numele „Bine” si a fost realizat pe instrumentalul celebrei piese „Break Ya Neck” ce ii apartine lui Busta Rhymes.

Cerbu’ – IndiferentCerbu’ – Indiferent

Cerbu’ revine cu o noua piesa intitulata „Indiferent„, aceasta fiind inregistrata la partenerii nostri de la Pac Pac Studio. Mix/master-ul piesei a fost realizat de AMO, iar artwork-ul de Ana Maria Constantin. Piesa a fost lansata sub label-ul Panica In Oras.

Alan & Kepa – Say SomethingAlan & Kepa – Say Something

ALAN & KEPA revin cu o noua piesa . Aceasta se numeste „Say Something„, de instrumental s-au ocupat cei doi, iar de mix/master ALAN. Contine sample din piesa lui Laurentiu Cazan, „Say Something„.

Alan & Kepa – Primu’ care pierdeAlan & Kepa – Primu’ care pierde

Dupa videoclipul piesei „Asalt„, realizat in colaborare cu Estradda si Qishta, Alan & Kepa revin cu o noua piesa. Aceasta se numeste „Primu’ care pierde„, a fost inregistrata la Pac Pac Studio, de instrumental s-a ocupat Sonny, iar de mix/master Alan.

Alan & Kepa – Satul de vorbeAlan & Kepa – Satul de vorbe

Alan & Kepa revin cu o noua piesa. Aceasta se numeste „Satul de vorbe„, a fost inregistrata la Pac Pac Studio, iar de instrumental si de mix/master s-a ocupat Alan.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..