NoutĂŢi pacha man

Click a lansat materialul „Trup și suflet” în mediul onlineClick a lansat materialul „Trup și suflet” în mediul online

 Materialul „Trup și suflet”, semnat de către Click a fost lansat pe canalul de YouTube intitulat Click Music începând cu data de 24 noiembrie până la jumătatea lunii decembrie, perioadă în care a fost distribuită câte o piesă pe zi.

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

Video: Stelicã feat. Pacha Man – Vara lu’ MaloneVideo: Stelicã feat. Pacha Man – Vara lu’ Malone

 După videoclipul piesei „Eu sunt”, semnată de către Stelică, piesă pe care v-am prezentat-o în categoria de promovate a site-ului nostru, la începutul lunii mai, acesta revine cu o nouă piesă realizată în colaborare cu Pacha Man, intitulată „Vara lu’ Malone”.

raku feat. Johnny King, Elenna, Pacha Man & Toufi Stencil – Internaționalraku feat. Johnny King, Elenna, Pacha Man & Toufi Stencil – Internațional

Așa cum ne-a obișnuit, raku ne oferă o altă piesă extrasă de pe un material de-al său, lansat în trecut.

Interviu Pacha Man ”În afară de viol şi de crimă am făcut de toate. Nu regret nimic” @ Adevărul LiveInterviu Pacha Man ”În afară de viol şi de crimă am făcut de toate. Nu regret nimic” @ Adevărul Live

Mulţi îi ascultă piesele şi se regăsesc în versurile aparent dure, dar cu adevăruri profunde. Puţini, însă, îl cunosc pe Călin Nicorici (Pacha Man) dincolo de scenă.

Lansare: El Nino – „Marele Alb” @ Kulturhaus – 06.06.2013Lansare: El Nino – „Marele Alb” @ Kulturhaus – 06.06.2013

După numeroase oraşe în care El Nino a lansat noul său album care se numeşte „Marele Alb„, este rândul capitalei să găzduiască marea lansare care va avea loc pe data de 6 iunie, în Kulturhaus.

Pacha Man – Ploaia şi foculPacha Man – Ploaia şi focul

HaHaHa Production ne prezintă o nouă piesă care este semnată de Pacha Man, aceasta numindu-se „Ploaia şi focul„. Instrumentalul piesei este realizat de Rareş Mititean (DJ CellBlock), în colaborare cu Calin Nicorici şi Alex Cotoi.

Concert aniversar: 7 ani de Dragonu Aka 47 @ Silver Church – 02.06.2013Concert aniversar: 7 ani de Dragonu Aka 47 @ Silver Church – 02.06.2013

Dragonu aka 47 este unul dintre acei artişti din ţara noastră de la care am putut învăţa din versurile sale şi cu siguranţă nu o spun doar eu, ci mulţi alţi ascultători de hip hop.

El Nino – Rechini feat. Deliric 1, Pacha Man, Stres, Samurai & DJ UndooEl Nino – Rechini feat. Deliric 1, Pacha Man, Stres, Samurai & DJ Undoo

După ce ne-a oferit spre ascultare piesele „Oglinda„ şi „1,2,3„, El Nino ne oferă astăzi o colaborare puternică cu nume mari ale scenei hip hop din România.

raku feat. Johnny King – On da riddimaraku feat. Johnny King – On da riddima

„On da riddima„, se numeşte cea mai recentă piesă lansată de raku, care este în colaborare cu Johnny King, iar vocile de pe fundalul piesei aparţinându-i lui Pacha Man.

Concert: raku şi Pacha Man @ Heaven’s Hell – 14.12.2012Concert: raku şi Pacha Man @ Heaven’s Hell – 14.12.2012

 Pe data de 14 decembrie, Heaven’s Hell va găzdui un nou eveniment din nișa noastră, invitații fiind raku și Pacha Man. Concertul va avea loc la ora 22:00, iar prețul unui bilet va costa 20 lei.

Video: Cronite – Survivor feat. Pacha ManVideo: Cronite – Survivor feat. Pacha Man

Cronite a lansat un nou videoclip la piesa „Survivor„, la care a colaborat cu Pacha Man. Piesa este extrasă de pe albumul “Magnum Opus”, ce reprezintă cel de-al treilea album oficial al lui Cronite.

Video: raku & Pacha Man – So StrongVideo: raku & Pacha Man – So Strong

Pe contul oficial de Youtube al celor de la Chill Brothers este acum disponibil un nou videoclip. În prim plan îi găsim pe raku și Pacha Man care au filmat, cu suportul 7 Roads Films & Chill Brothers Entertainment, clipul piesei „So Strong”.

Video: Cabron – Arată-le la toți (feat. Pacha Man & Jazzy Jo)Video: Cabron – Arată-le la toți (feat. Pacha Man & Jazzy Jo)

Așa cum anunțam aseară, Cabron a lansat în urmă cu puțin timp videoclipul piesei „Arată-le la toți”. Melodia este în colaborare cu Pacha Man si Jazzy Jo. Filmările s-au desfășurat pe parcursul unei zile.

Video: Cabron feat. Pacha Man & Jazzy Jo – Arată-le la toți (miercuri, 10.10)Video: Cabron feat. Pacha Man & Jazzy Jo – Arată-le la toți (miercuri, 10.10)

Cabron pregătește lansarea videoclipului la cea mai recentă piesă semnată alături de Pacha Man și Jazzy Jo. Piesa a primit un feedback pozitiv, asta demonstrând vizualizările de pe youtube, care depășesc 1,5 milioane.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..