NoutĂŢi Paranoia!Please

Premieră: J Saw – WuiePremieră: J Saw – Wuie

După cum bine știți din cadrul interviului pe care J Saw ni l-a oferit, în exclusivitate, în urmă cu două luni, artistul urmează să lanseze materialul său de debut pe care îl va intitula „Animal”.

J Saw – Rakshasa (Instrumental)J Saw – Rakshasa (Instrumental)

După cum bine știți, J Saw nu deține doar statutul de MC în hip hop-ul românesc, deoarece își demonstrează talentul și în arta producției muzicale, motiv pentru care țin să vă aduc la cunoștință faptul că artistul a lansat pe canalul său oficial de Youtube un nou instrumental in..

Un mesaj de la Phunk B, referitor la Hour Of Fame!Un mesaj de la Phunk B, referitor la Hour Of Fame!

Acum trei zile vă spuneam că prima ediție a evenimentului Hour Of Fame urmează să aibă loc în Constanța. Totuși, lucrurile s-au schimabat pe parcurs, motiv pentru care Phunk B a postat un mesaj în cadrul evenimentului de pe Facebook.

În Constanța urmează să aibă loc prima ediție a Hour of Fame!În Constanța urmează să aibă loc prima ediție a Hour of Fame!

După cum ați putut citi și în titlul articolului, prima ediție a evenimentului intitulat Hour of Fame urmează să aibă loc în Constanța. Totuși, trebuie să vă explic despre ce este vorba: Acesta eveniment reprezintă un open mike, ce se va desfășura pe parcursul a 60 de minute.

Interviu: J Saw „Cred că „Animal” o să îl numesc, fiindcă-n asta mă transform!” (Video)Interviu: J Saw „Cred că „Animal” o să îl numesc, fiindcă-n asta mă transform!” (Video)

În luna August a anului trecut am avut plăcerea să discutăm cu J Saw, chiar după momentul în care a fost recrutat în label-ul constănțean Paranoia13.

Interviu: Samurai „M-am apucat deja de al doilea album solo!” (video)Interviu: Samurai „M-am apucat deja de al doilea album solo!” (video)

În acest episod am avut plăcerea să discut cu Samurai, unul dintre cei mai iubiți artiști constănțeni, membru al label-ului Paranoia13, ce tocmai a lansat pe internet primul său material solo ce poartă numele de „Terapia”.

Video: Samurai – Punct (Freestyle)Video: Samurai – Punct (Freestyle)

Primul freestyle de pe anul 2015, semnat de către Samurai, a fost lansat pe canalul oficial de Youtube al celor de la Paranoia13. Pe instrumentalul piesei „No Hands” de la Yelawolf, artistul ne încântă cu o primă bucată, exact în stilul în care ne-a obișnuit până acum.

Video: Phunk B & J Saw – retARD1026Video: Phunk B & J Saw – retARD1026

Paranoia13 revine în casă, căci Phunk B & J Saw lansează pe Youtube o nouă piesă ce poartă numele de „retARD1026”.

Samurai – BogdanSamurai – Bogdan

Majoritatea știm cine este Samurai, însă de „Bogdan” ați auzit? Vorbim despre persoana artistului sau despre numele piesei ce poartă numărul 13 în tracklist-ul viitorului material semnat de Samurai, ce poartă numele de „Terapia„.

Samurai feat. Stres – RecunoștințaSamurai feat. Stres – Recunoștința

„Terapia” continuă cu piesa ce deține numărul opt în tracklist-ul viitorului material semnat de Samurai. Ei bine, cine se aștepta să îl audă pe Stres pe aceași piesă cu Samurai? Sincer, eu nu, însă pot să spun că este o colaborare foarte reușită.

Samurai – Iluzii deșarteSamurai – Iluzii deșarte

Samurai continuă seria lansărilor de piese ce se regăsesc pe viitorul său material intitulat „Terapia„. Așadar, acum avem ocazia să ascultăm cea de-a șaptea piesă de pe albumul respectiv.

Video: Samurai feat. Lian – Cea mai frumoasă ziVideo: Samurai feat. Lian – Cea mai frumoasă zi

„Cea mai frumoasă zi” este piesa cu numărul 5, de pe viitorul material semnat de către Samurai, ce se intitulează „Terapia„. Aceasta este o colaborare cu Lian și beneficiază de un videoclip realizat de către ALens și NAIS.

Samurai – Lucy2Samurai – Lucy2

Prima dată când am ascultat cea de a doua parte a piesei ce se intitulează „Lucy” și ce este semnată de către Samurai, a fost în cadrul concertului de lansare al albumului „Noptembrie13” de la Constanța.

Samurai feat. Junk – Deasupra îngerii plângSamurai feat. Junk – Deasupra îngerii plâng

După cum a promis, artistul constănțean cunoscut sub numele de Samurai, continuă să urce pe canalul său oficial de Youtube câte o piesă extrasă de pe viitorul său material numit „Terapia„. În această seară ascultăm piesa cu numărul 4 în tracklist-ul albumului.

Samurai – IntroSamurai – Intro

După cum bine știți, unul dintre membrii label-ului constănțean Paranoia13 și anume Samurai, s-a decis să lanseze pe Youtube, începând cu data de 15 decembrie, câte o piesă extrasă de pe mult așteptatul său material intitulat „Terapia„.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..