NoutĂŢi Passcall

Lansare: Mihnea – ”Barzoitic” @ Casa Veche – Galaţi – 11.05.2013Lansare: Mihnea – ”Barzoitic” @ Casa Veche – Galaţi – 11.05.2013

Scena din Casa Veche (lângă Club S), este asaltată de un concert 100% gălăţean. Iubitorii hiphop-ului au de ce se bucura, fiindcă Mihnea va lansa primul său album solo, intitulat ”Barzoitic”.A

Passcall feat. iRonic – N-a fost sa fiePasscall feat. iRonic – N-a fost sa fie

Dupa piesa „Ani de liceu” ce este extrasa de pe materialul „Hip Hop Inseamna Arta„, iRonic lanseaza astazi un nou videoclip la piesa „N-a fost sa fie„, ce este in colaborare cu Passcall.

Promo: Passcall feat. iRonic – N-a fost sa fiePromo: Passcall feat. iRonic – N-a fost sa fie

Vineri, pe data de 18 mai, va avea loc in Club Scena premiera clipului lui Passcall, respectiv „N-a fost sa fie„, cu iRonic.

Concert lansare: Shift – Fara regrete @ Zod!ar – 27.04.2012Concert lansare: Shift – Fara regrete @ Zod!ar – 27.04.2012

A spus ca „Viata-i de vina” pentru tot ceea ce se intampla din jurul nostru, nimeni nu spera sa ajunga in top-urile radio-urilor in ziua de astazi, dar Shift a reusit, a sa piesa impreuna cu George Nicolaescu este printre cele mai ascultate piese de pe ProFM, KissFM, Radio ZU etc.

Compilatie: Urban SoundZ Basarabia (Download)Compilatie: Urban SoundZ Basarabia (Download)

Incepand de astazi, puteti descarca si asculta compilatia „Urban SoundZ Basarabia„, compilatie semnata de UZR. Aceasta contine 15 track-uri, iar printre care apar ii putem enumera pe Smokey, Passcall, SickSound, Smoova, Opium, Loc, Dvorakk, Clan’destin dar si altii.

Passcall – Inainte sa plecPasscall – Inainte sa plec

Astazi avem parte de-o noua piesa semnata de Passcall, mai precis „Inainte sa plec„, piesa ce face parte de pe compilatia Urban SoundZ Basarabia. De mix si master s-a ocupat Gabi Pecheanu iar de instrumental Ear2thabeat. Va invit mai jos sa o ascultam.

Album: Illusionist – Una alta (Download)Album: Illusionist – Una alta (Download)

Illusionist lanseaza astazi noul sau L.P. intitulat „Una Alta„, care contine mai multe piese produse de artist in ultimul timp. Materialul este prezentat in 19 track-uri, iar pe el veti gasi piese a artistilor precum creTzu, Exile, O.N, Rappa, Rey, Ceilalti si multi altii.

Castigatorii celor 3 CD-uri „Passcall – Contraste” + TricouCastigatorii celor 3 CD-uri „Passcall – Contraste” + Tricou

Astazi anuntam castigatorul concursului nostru de pe site, in care oferim celor doi baieti 2 CD-uri „Passcall – Contraste„, iar unei fete 1 CD + Tricou, care vi l-am aratat pe contrul nostru de facebook.

Concurs: Castiga 3 CD-uri „Passcall – Contraste” + TricouConcurs: Castiga 3 CD-uri „Passcall – Contraste” + Tricou

Dupa cum v-am promis, astazi dam start unui nou concurs pe site-ul nostru, dar inainte de detaliile concursului, va scriem putin despre albumul  lui Passcall si anume „Contraste„.
Este albumul de debut al artistului si a fost lansat gratuit pe internet, pe data de 11 noiembrie 2011.

Compilatia: Muzica din Strada Vol. 1 (Download)Compilatia: Muzica din Strada Vol. 1 (Download)

Obiektiv Music revine dupa “Urmatorii Pasi” cu o noua serie de compilatii intitulata “Muzica din Strada”.Materialul cuprinde 16 track-uri semnate de artisti hip-hop mai mult sau mai putin cunoscuti.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..